30 березня 2016

На в'їзді у Баранівку встановили три нові камери відеоспостереження


У Баранівці на перехресті вулиць Першотравневої та Дубрівського шосе встановили три нові п'ятимегапіксельні камери відеоспостереження, які придбали за рахунок коштів районного бюджету.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

"Нещодавно при в’їзді в Баранівку встановлено три найсучасніші п'ятимегапіксельні камери відеоспостереження. Їх було придбано за рахунок коштів районного бюджету. Тепер у полі зору відеокамер – перехрестя вулиць Першотравневої та Дубрівське шосе. Такі камери відеоспостереження дають високу роздільну здатність зображення. Це дає можливість відслідкувати найменші деталі картинки", - йдеться у повідомленні.

фото з сайту Баранівської РДА

Нагадаємо, у Баранівці до кінця 2015 року мали встановити 4 камери відеоспостереження.

5 коментарів:

  1. Анонім30.03.16, 20:16

    А можна скрін з камери,а то стоять відеокамери:-) а картинки з них нема. Пана Вельчинського бачим,а картинки,ні.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім31.03.16, 12:54

    Відразу само собою напрошується запитання, а де четверта камера?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім31.03.16, 22:35

    Четверта у центрі

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім02.04.16, 12:27

    так треба як і світлофор (ше мона на лижачі поліцейські гроши списати ше їх втуліт)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Колобок05.04.16, 22:07

      Тобі (Анонім02.04.16, 12:27), або дуже "юному" або дуже молодому-головою пояснюю: в період з 1984го по 1994ий рік на цьому місці (там де стоїть єдиний світлофор) загинуло 4! дитини шкільного віку!. Після встановлення світлофора, навіть при його не справності на протязі кількох років, ЖОДНОГО смертельного випадку. Чи не достатня причина для його "присутності" на цьому перехресті?

      Що до камер - тут єдине питання, як міська влада врегулювала юридичні питання щодо збору, обробки та зберігання персональних даних в рамках діючого законодавства? Дуже хочеться почути/почитати офіційні відповіді.
      Ну і на останок, ці камери суттєво зменшать бажання любителів молоденького м"ясця" шастати на Видолоч повесні, знаючи що їх "спалять" відеокамери ;) Щоправда, є ще напрямок ЗЕРЕМЛЯ, але там мокро. Напрямок Н.Волинський, але там - твердо :)

      Видалити