02 березня 2016

У Баранівці за один тиждень відстріляли 12 безпритульних собак


У Баранівці відстріляли 12 безпритульних собак за один тиждень. У віддалених районах міста працюють мисливці, а міська рада дала слово зменшити чисельність собак вже найближчим часом.

Про це повідомив міський голова Анатолій Душко під час громадських слухань, які відбулися 26 лютого у міському Будинку культури.

Під час слухань міський голова розповів про те, що у 2011 році Баранівською міською радою було відстріляно 120 собак, а за один тиждень у лютому 2016 року - 12.

«У 2011 році міськрадою було відстріляно 120 собак, я цього не боюся. Потім з'явились "принцеси", захисники тварин і таке інше. Доповідаю: прийнято рішення і ми в цьому напрямку працюємо. Знешкоджено 12 собак за останній тиждень», - сказав міський глова.

При цьому він зазначив, що у віддалених районах міста працюють мисливці, а міська рада дає слово зменшити чисельність безпритульних собак вже найближчим часом.

"Ми даємо слово, що ми чисельність зменшимо: є рішення, є можливість. У віддалених місцях працюють мисливці, бо в центрі ніхто стріляти не буде. Найближчим часом ми цю чисельність врегулюєм так, що собаки не будуть чіплятися до вас за ніг", - зазначив мер.


Нагадаємо, чисельність безпритульних тварин у Баранівці регулює спеціальна комісія.

8 коментарів:

  1. Анонім03.03.16, 08:33

    Хто би що не говорив а рішення правильне. Нехай пройдуться діти чи внуки захисників тварин біля зграї бродячих псів і не дай боже якийсь вкусить, а вакцини від сказу немає навіть в Україні...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.03.16, 12:10

      Так ніхто й не говорить, що неправильне. Люди самі винуваті. Заведуть, пограються і викинуть, а потім плачуть що в собачок стріляють.

      Видалити
    2. Анонім03.03.16, 12:22

      Мені здається, що мер взагалі нічого не робить, а тільки говорить. Подивіться на центр Баранівки. Там щодня бігає як мінімум 3-4 великих зграї безпритульних собак. Деякі навіть гріються на сонечку на клумбах мерії і біля енергозбуту. Таке враження, що їх ніхто не бачить. Там, здається, недавно мерша роздавала всім окуляри. То хай дасть їх ще меру і замам. Може тоді вони побачать собак у себе під носом? А то діти не можуть пройти до гімназії.

      Видалити
    3. Анонім03.03.16, 13:10

      То він же сказав, що у центрі ніхто стріляти не буде. Треба щоб ці мисливці, які за словами Савчука самі організувалися, взяли і погнали ці зграї з центра десь на віддалену вулицю і там їх перестріляли.

      Видалити
    4. Анонім03.03.16, 13:26

      Комісію ж створили по відлову безпритульних тварин. От хай ловлять їх і вивозять за місто!

      Видалити
  2. Анонім07.03.16, 19:57

    Хай ще повідстрілюють людське бидло, яке п'яне валяється під плотом, не живе не собі ні суспільству. А ми люди, самі винуваті у безпритульності тварин..У нашій краіні люди злиденні, та є ще багаті з високо задертим носом та низькі душею, яким усе по цимбалах..Були б у держави кошти, краще було б зробити притулки та стерилізувати тварин від яких відмовились люди..А так, наша влада зайнята вімиванням коштів та напиханням своіх карманів.. А люди, тварини, екологія, дороги.. Лишається тільки й радіти, що день прожив та більш-менш нічого не болить.. А тварин шкода.. бо є такі люди яких би можна було б пристрелити, а собаки не винуваті, що ними погрались та покинули...Усі під Богом ходимо, і люди і собаки...Тому ніхто не знає за які гріхи, коли буде розраховуватись..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.03.16, 21:53

      Ніхто б не валявся під плотом, якби його хтось не напоїв. Повідстрілювати треба не наймитів, які напилися з горя, працюючи на магнатів, а тих нових хазяїв, які за пляшку самогонки наймають пияків, щоб пахали на них. Он у того ж Душка у дворі щодня наймитують Семенючка та інші. Його "Хазяйка" їх поїть і дає гуманітарку. А потім самі ж і насміхаються, як Семенючка глитає горілку і її дочку називають "прости...".

      Видалити
  3. Анонім06.01.18, 12:33

    Прямо порушувати закон про захист тварин, вихвалятися цим публічно.. О так, це мрія - мер. Це европейский досвід, на організацію запозичення якого величезні гроші податкоплатильщиків витрачаються так впливає на світогляд? Позорисько, а не влада. Не бережуть ні людей, ні екологію, ні тварин.

    ВідповістиВидалити