10 лютого 2016

Юні баранівські волейболістки посіли друге місце на чемпіонаті області


Юні баранівські волейболістки посіли друге місце на чемпіонаті Житомирської області з волейболу серед дівчат 2001 року народження та молодших, який проходив з 5 по 7 лютого у смт Ємільчине.

Про це місто Баранівка повідомили у відділі у справах сім’ї, молоді та спорту Баранівської райдержадміністрації.

За результатами змагань ІІІ місце виборола команда Коростенської ДЮСШ, ІІ місце посіла команда Баранівської ДЮСШ, а перемогу одержали волейболістки з Житомира.

У чемпіонаті приймали участь 6 команд: Житомир, Баранівка, Ємільчине, Коростень, Ярунь та Лугіни. Місто Баранівку на змаганнях представляла команда вихованок відділення волейболу Баранівської районної ДЮСШ під керівництвом тренера Івана Тодоренко.

Склад команди: Вікторія Сус, Мирослава Федорів, Наталія Васильчук, Анна Куценко, Руслана Щукіна, Людмила Присяжнюк, Юлія Щитова, Богдана Каліновська та Діана Козій.

«Ми вже не перший рік приймаємо участь в обласному чемпіонаті з волейболу і хочеться відмітити, що наша команда з кожним роком покращує свій результат. У минулі роки ми займали четверте або третє місце. Цього року посіли друге місце. Могли і перше місце "взяти" , але все ж поступилися у фіналі "на більше-менше"», - розповів Іван Тодоренко.

17 коментарів:

  1. Анонім11.02.16, 06:51

    Респект і уважуха Івану, це благодаря йому так наші команди тримають місця!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім11.02.16, 13:40

    Молодці. За Дмитровича згоден, але Володя Хіміч вважає що весь спорт району на його плечах тримається і без нього все завалиться

    ВідповістиВидалити
  3. Віктор11.02.16, 15:06

    Вітаємо переможців. Завдяки таким Жабінським, Миськам, Якобчукам, Завальнюкам, Тодоренкам і живе волейбольна традиція в районі. І вкрай важливо, щоб не зупинявся той плуг, а його чепіги щораз опинялися в надійних руках таких Іванів.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім11.02.16, 15:37

    У Володі скоро корона впаде і піде він у РВТ (Рогачів-Волинський зоопарк). З нього такий спортсмен, як з мене балярина!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім11.02.16, 16:07

    Ну ви палегше насчет Хіміча. Він і не долежн спортсменом бути. Його задача трохи інша. І за відсутності фінансування він ще нормально справляється. Баскетбол точно підтримує. Секція боксу взагалі за ним. За свої гроші подарував грушу і якусь амуніцію. Організовував транспорт на змагання, а ці хлопці між іншим одні з найкращих в області результати показують.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.02.16, 21:41

      Тодоренко молодець! Не одне поколiння волейболiстiв виховав!Так тримати! А от до чого тут Хiмiч? Усе фiнасування на вiддiлi у справах с+м+с. I та груша, про яку заiкнулись, то спортсмени з Новограда подарували. Удєл Хiмiча-велика рогата худоба.Не плутайте котлети з мухами.

      Видалити
    2. Анонім12.02.16, 16:50

      Про грушу самі хлопці говорили, що Хіміч свою подарував, а от про Новоград навпаки перший раз чую. Про удєл взагалі смішно. Анонімно удєли роздавати - це в першу чергу СВОЮ убогість показувати. Як та собачка з кущів.

      Видалити
    3. Анонім13.02.16, 18:41

      Щоб ще в адміністрації всі так працювали як Хіміч то бувби порядок. Я його знаю як людину яка переймається досягненнями дітей і не тільки в спорті.

      Видалити
    4. Анонім15.02.16, 10:07

      О да "порядок" був би. Людина із зоотехнічною освітою переймається досягненнями дітей, спорт розвиває, економіку, промисловість піднімає.Далеко так зайдемо. Правильно було сказано, мухи окремо, котлети окремо.

      Видалити
    5. Анонім15.02.16, 16:17

      Людина яка це коментувала далека від дійсності тому, що не знає що в Хіміча дві вищі освіти. Дивіться аноніме бо жаба може задушити.

      Видалити
    6. Анонім15.02.16, 16:54

      З коментара аноніма 15.02.16,10:07 виходить що якшо ти закінчив сільськогосподарський універ то ти не людина? Я також закінчив сільхоз і Ви мене цим дуже образили. Бог Вам судья. А Володя нормальна чесна людина. Хай йому Бог помагає таким бути завжди.

      Видалити
  6. Анонім12.02.16, 09:36

    Дуже правильно, кожен повинен займатися своєю роботою, а не сунути свого носа у всі питання.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім12.02.16, 14:02

    Володя Володя ти себе вже показав зі всіх сторін- тобі пора вже втихнути і сидіти дома на печіі їсти калачі!

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім13.02.16, 23:01

    Просто є така категорія людей,які чи від злості,чи від заздрості можуть очорнити все хороше.А задайте йому питання - а що ж ти зробив у цьому плані?І відповіді мабуть не знайдеться і в нього самого...Стидоба....

    ВідповістиВидалити
  9. Ну, справді, при чому тут якийсь Хіміч, і навіщо його згадувати? Команда здобула перемогу. Вітаємо дівчат і тренера. Так тримати.

    ВідповістиВидалити