19 лютого 2016

У переддень Дня героїв Небесної сотні у Баранівці вшанували героїв Майдану


19 лютого, у переддень Дня героїв Небесної сотні мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих героїв Майдану. Взяти участь у мітингу, який проходив на площі Волі, прийшли близько сотні людей.

Учасники мітингу вшанували пам'ять героїв Майдану хвилиною мовчання та поклали квіти до пам'ятного знаку героям Небесної сотні.

Нагадаємо, День героїв Небесної сотні встановлений Указом президента України Петра Порошенка № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні» від 11 лютого 2015 року.






відео Оксани Пилипчук

19 коментарів:

  1. Анонім19.02.16, 11:51

    Слава Героям!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім21.02.16, 10:51

    Героям слава !!! Ганьба прихвостням які по кругу проникають в владу. ПРИЛИПАЧІ. Пробач Небесна Сотня, пробачте хлопці з АТО. За нашу короткозорість і безголовість-які сприяли в результаті виборів знову посадили цих "патріотів" до крісел насиджених їхніми ж мозольними задами. Сором і біль за загиблими і знівеченими патріотами. Модератор , побійся Бога і опублікуй цю гірку правду в пам'ять про людей які віддали життя за Україну. Вічна слава шана повага уклін низький Вам Наші Герої !!!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім21.02.16, 11:51

    Слава Героям України !

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім22.02.16, 23:03

    Революції готують генії , втілюють романтики , а плодами її користуються падлюки . Отто Бісмарк .(на жаль ця гірка правда властива нашим чиновникам ) Під час революції гідності тримали дулю в кишені , не знали кууди перемитнутися , чия візьме . А коли тільки перемога Майдану стала явною , ось і почали на собі сорочки рвати , вишиванки одягати , стрічки синьо-жовті чіпляти , на мітингах горло рвати ..... Гидко . Ганьба .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.02.16, 12:52

      Не треба так про всіх чиновників. Деякі з них носять вишиванки ще з 1991 року, коли Україна стала незалежною. Натомість окремі теперішні "патрійоти", які примазались до Героїв Майдану, у ті далекі часи, коли вирішувалася доля України, обзивали РУХівців, називали їх Бандерами і т.д., а тепер стали ярими прихильниками УПА. Як кажуть, історія рухається по спіралі, де кожен новий виток повторює частково попередній...

      Видалити
    2. Анонім24.02.16, 09:29

      Назвіть хоть одного , хто там у білому домі в Баранівці за Україну дбає , хіба що Ошатк Н.Б , вона державного прапора у 90 році з вікна вперше вивісила і то завдяки Віктору Васильовичу . А всі інші тільки юезкозирку повертають на голові . Гнати треба в три шиї ....

      Видалити
    3. Анонім24.02.16, 12:07

      А ти її виступ на Антимайдані чув? Там добре видно, як вона "вболіває" за українців!!!

      Видалити
    4. Анонім24.02.16, 18:18

      Не тільки чув , а й бачив як дулі на майдані в Баранівці біля РДА сувала мітингарям .

      Видалити
    5. Анонім24.02.16, 20:52

      Деякі мітингарі поводили себе так, що навіть її дулі не варті були.

      Видалити
  5. Анонім23.02.16, 17:25

    Гарні і реальні дописи. Дякую Вам люди що говорите правду. Нажаль суспільство не робить висновків. Маємо чого варті.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім23.02.16, 22:02

    Наші районні бонзи і на мітинги не ходили і горло не рвали.Вони як політики зі стажем для цього уповноважили інших . А коли прийшов час вийшли на ружу. І тепер Сірожа стоїш ти на третьому плані відпрацьованого елемента. А вони дивляться і внюхують куди поверне вітер змін куди вдарятися і коли вчасно відчути якій ідеології служити. Вони універсальні солдати політичної системи.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім24.02.16, 12:40

      А що? Нову історію творили тільки ті, хто рвав горло? Звичайно, горлопани завжди в авангарді, але у той час, коли вони кричать, хтось мусить скрупульозно робити "чорнову" й невдячну роботу, тобто терпляче виховувати патріотів України в навчальних закладах, відстоювати права простих українців у судах, консультувати їх з правових питань, зрештою, розвивати українську пісню, українське слово й українську культуру, переконувати людей у необхідності створення єдиної помісної церкви... Одними тільки лозунгами й плакатами не заштопаєш і не прикриєш усі діри й лати!

      Видалити
  7. Анонім24.02.16, 08:13

    І дійсно все так. А "особи" на другому плані фото 5 організовували і відправляли людей на антимайдан, а зараз спокійно кладуть квіти, ставлять лампадки до пам'ятника Героїв...

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім24.02.16, 09:10

    На мою думку потрібно розуміти, що часто бувають обставини, багато хто із нас опинився не в тому "місці" і не в той час, або навпаки і втому "місці" і в той час. Люди всі різні. Не судімо одне одного. Бог нам всім суддя і кожен відповість за своє.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім24.02.16, 12:15

    Гидко і сумно дивитися на блюзнірство чинуш. А як вони знов залишилися? Петляють і знаходять в кабінети влади роками. Аби один зачепився-зразу тягне других , строять піраміду укріпляються а далі тримають оборону. Носа тримають по вітру. Попандопали. Знову готуються до виборів. Розтавляють людей на посадах, присаджують конкурентів,а їх на жаль нема. Всі ручні і ласкаві . Не змогли ми випалити комуняцьке коріння в наших мізках , не можемо усвідомити що влада- наймані нами люди, а не розпорядники всім і без відповідальності.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім25.02.16, 08:49

    Читаєш коментарі і дивуєшся. В них біль і розчарування, зневіра і іскринка боротьби. Якщо сьогодні захмарні премії в мерії, самогон продають в центрі, працівникі в міській раді оформлені в будинку культури, а працюють на побігеньках в міській раді. Мер обмежив прийняття заяв на надання матеріальної допомоги. Людина, яка потребує матеріальної допомоги, порвинна побувати обов'язково на прийомі у мера і тільки після прийму в неї приймуть заяву.Це приниження людської гідності і грубе порушення прав виборців. Постійні вислови мера, що в нас немає держави і не без того підливає на настрої громадян. Питання. Де у нас прокуратура, СБУ, держслужба та антикорупційне бюро, райдержадміністрація.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.02.16, 15:30

      Що ви сюди тулите? Ну, до чого тут мер, він же принципово не ходить до того пам`ятного знака, бо колись не був запрошений на його відкриття. То чого про нього згадувати саме тут? У більшості земляків до нього вже питань немає, а якщо ви все ще сподіваєтесь щось у ньому змінити, то ви такий самий ...(підходяще слово лінь шукати), як і він.

      Видалити
  11. Анонім25.02.16, 15:34

    Мер розмірковує є держава чи немає. Він краще нехай пройдеться сходинками свого приміщення не з парадного входу, а з того куди двері міської ради закрив наглуго. Стидоба. Чорно, грязно, темно. В гарного господаря у хліві краще. Як не соромно хоча б перед тими людьми, що приходять за субсидіями та допомогами. Можливо це і не до теми, але вже дуже там грязно. То про який лад в державі говорити, як у себе під носом гадюшник?

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім26.02.16, 22:24

    Мені соромно, що вся Україна молилась, із священнослужителями, а у м. Баранівці незнайшлось священника для відправи- вшанування небесної сотні. Бо наша влада забула, закого полягли ці сини, чи заних чи заїхні крісла, авони даже неможуть їх вшанувати достойно.

    ВідповістиВидалити