18 лютого 2016

Баранівська міськрада відзвітувала про ремонт вуличного освітлення та прибирання сміття


Баранівська міська рада опублікувала інформацію про проведений ремонт вуличного освітлення, прибирання сміття та попередила про відключення вуличного освітлення вночі.

"Працівниками відділу благоустрою та житлово-комунального господарства Баранівської міської ради проведено ремонтні роботи з метою покращення вуличного освітлення по вул. Першотравенській, Старченка, Південній, Зоряній, Сонячній, Житомирській та по пров. Житомирських", - йдеться у повідомленні.

16 лютого по вулиці Соборній прибрали територію поряд з банком Аваль, ліквідували смітники за огорожею управління Держказначейства та за магазином Полісся-продукт.

"Робітники вирубали порослі кущів та дерев, зрізали сухе зілля та вигребли сміття. На даних роботах було задіяно 6 працівників відділу ЖКГ та благоустрою міської ради і 2 громадян, які виконували безоплатні громадські роботи за рішенням суду та направленням Баранівського районного сектору кримінально-виконавчої інспекції в Житомирській області. Того дня трактором МТЗ-82 було вивезено 24 м³ сміття", - зазначено у повідомленні.




Крім того, у зв’язку зі зростанням нічного тарифу на електроенергію у 2.5 рази найближчим часом на деяких комплектних трансформаторних підстанціях будуть встановлені програмовані таймери часу, які відключатимуть вуличне освітлення з 1:00 до 4:00.

8 коментарів:

  1. Анонім18.02.16, 19:25

    Оце правильне рішення про світло! Навіщо воно в ночі якщо всі сплять??

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім19.02.16, 07:50

    Це їхня робота, яку давно пора було зробити. За відключення світла спірне питання. Виходить вночі місто буде у повній темряві. Хіба це нормально?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім19.02.16, 22:02

    Нормально було б якби фонарі включались від сигналізаторів руху -у де кого на подвір'ях є такі встановлені. То світило б іменно там де треба і коли треба. Це б було набагато умніше чим занурювати місто в темінь. А потім будуть розказувати про рівень злочинності.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім20.02.16, 02:09

    Про яку злочинність ви говорите??? Як треба - то і днем непагано все красти!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.02.16, 12:55

      А в мерії так і роблять: серед білого дня обчищають бюджет міста! Мабуть, на злодіях і шапка горить!!!

      Видалити
  5. Анонім23.02.16, 19:13

    а коли настане те свято що "візьмуться" за прибирання русла та прилеглих територій пртічка-річки Душнівки?

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім23.02.16, 23:40

    ще на цегляній поремонтуйте освітлення!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім25.02.16, 00:14

    Да. А од базару до ветлікарні як розрили асвальт ще три роки назад коли під новий год срочно клали замениту мерову каналізацію -то так грязюка і по цей день до половини дороги. Дві машини не розменуться на тому асвальті що остався -одній полюбому приходиться в болото злазити. Але в мера то вже пройдений етап. Він не збирається до цього вертатись -його світла голова вже забита новими ідєями.

    ВідповістиВидалити