03 лютого 2016

Баранівська міськрада більше не надаватиме землю під будівництво гаражів


Баранівська міська рада більше не надаватиме жодного рішення про відведення земельних ділянок для будівництва гаражів. Мова йде про багатоповерхові будинки, які не мають прибудинкових територій.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Як зазначено у повідомленні, у місті нараховується 35 багатоповерхівок. На даний час прибудинкових територій офіційно немає, бо мешканці жодного із 35 будинків не звернулися за наданням дозволу на виготовлення проекту землеустрою щодо встановлення меж.

Після того, як люди почали скаржитися на забудовників, у міській раді прийняли рішення більше не відводити земельні діляники для будівництва гаражів та просять співвласників багатоповерхових будинків виготовити проекти землеустрою.

11 коментарів:

  1. Анонім05.02.16, 09:33

    Спочатку віддали в центрі Баранівки біля церкви прибудинкову територію під гаражі "своїм людям", які навіть не проживали і не мали квартир в тому гуртожитку, відтяпали для "своїх" землю біля інших багатоквартирних будинків в Баранівці, а тепер заборонили власникам квартир відводити землю під гаражі біля своїх же квартир. Отже, те, що краще міська рада повідбирала з прибудинкових територій і роздала наближеним, які живуть у приватних будинках, а тепер власники квартир мають забрати те, що вже нікому не підійшло! Більш злочинної влади, ніж ця, у місті ще не було!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.02.16, 14:22

    Хм... Тобто тепер хто хоче гараж поставити, то мусить вмоляти мешканців, щоб зібралися і оформили прибудинкову територію? Це дуже схоже якийсь на шантаж.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.02.16, 20:55

    Якце немає,якраз мешканці багатоповерхівок платили в (може хто пам'ятає) комунгосп 0,20 копійок з 1 м2 за утримання будинку та прибудинкової території

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім06.02.16, 22:29

      При передачі будинків з балансу комунгоспу на баланс ОСББ, що створили при міській раді, раптом пропали всі документи прибудинкових територій... одночасно всіх 35 будинків... А ви думаєте чому свого часу наш мер так оперативно створив це ОСББ? Навіть виділив з бюджету 5000 гривень на його створення. Завдяки цій оперативності, документи пропали, а міська рада отримала у своє розпорядження всі прибудинкові території. У результаті було роздано під забудову (мабуть, що не за дякую) ціла купа земельних ділянок, які фактично знаходяться на прибудинковій території. Але наш найкращий у світі прокурор поїхав у Новоград так і не звернувши на це (як і на багато чого іншого) уваги...

      Видалити
  4. Анонім07.02.16, 17:00

    на баланс осбб передавав теплокомуненерго (створений із комунгоспу) там ковальчук добре попрацював створивши ще одну нову організацію світанок уже без будинків ( архів комунгоспу здав як мокулатуру)

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім07.02.16, 18:31

    Цілком можливо, що ОСББ прийняли будинки без документів на прибудинкові території. Цілком можливо, що ці документи про***ли в комунгоспі чи Світанку. Але це не означає, що тепер треба робити крайніми простих людей і заставляти їх виготовляти документи по новому.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім07.02.16, 20:43

    Слухайте, як це так, пропали документи і все порядочек. А де прокуратура? Чого не візьме за одне місце те ОСББ з Світанком? І хто ті документи "втратив" за свій рахунок нехай їх і робить по новій.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім08.02.16, 19:09

    документи в комунгоспі були всі і передали їх для теплокомуненегро всі далі питання до ковальчука і його головного бухгалтера миколаївни(вроді)

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім08.02.16, 19:53

    До чого тут ковальчук, якщо світанок ліквідував наш шановний мер? Документи в паспортиста костецькоі. Правда, вона іх надає тільки за вказівкою мера.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім08.02.16, 21:06

    В міліцію їх всіх разом треба везти. Очну ставку і все стане ясно. Нема на них КГБ, там би все хвилин за 10-15 вияснили. І навіть якщо документів вже дійсно нема, то ще за хвилин за 10-15 самі б намалювали, по памаяті.

    ВідповістиВидалити