08 лютого 2016

У Баранівці відкрилась персональна виставка художника-аматора з Першотравенська


5 лютого у Баранівському районному історико-краєзнавчому музеї відкрилась виставка картин художника-аматора, майстра народної творчості Леоніда Полюшкевича з Першотравенська.

На виставці 72-річний митець представив близько 40 картин, в основному пейзажі, ікони та копії картин відомих художників.

"Загалом у мене більше тисячі робіт. Перевагу я надаю жанру живопису та колориту фарб. Багато доводиться продавати, щоб купувати фарби. Здебільшого пишу картини масляними фарбами, а це зараз недешеве задоволення. Натхнення є завжди, але не вистачає часу, щоб його реалізувати. Пишу багато копій картин відомих художників. Так, на шедеврах, я вчуся. Поки люди дивляться телевізор, я вивчаю мистецтво", - розповів Леонід Полюшкевич.








Триватиме виставка до 16 лютого. Вхід - вільний.

8 коментарів:

  1. Тетяна10.02.16, 15:06

    Дуже красиві картини,обов"язково відвідаємо виставку

    ВідповістиВидалити
  2. Як завжди - "все для людей"!15.02.16, 02:14

    Гарно-то гарно, та з режимом роботи могли б трохи мозковими звивинами поворушити. Але ж якби вони були, ті звивини... .
    У суботу-неділю, коли більшість містян якраз мали б можливість відвідати виставку, вона бачте закрита, бо у музеї вихідний !!!
    Ну, звісно, там же така важка робота, так пряжуть! Два повних вихідних обовязково треба. І обовязково у суботу і неділю. Зате, коли всі трудящі на роботі - будь-ласка, приходьте.
    Треба було б якось пересвідчитись, що там у робочі години хоч хтось є. Бо щось дуже сумнів бере - що там можна взагалі цілими днями робити? Ну, як виставка експонується, то мабуть таки сидять, а в інші дні? Інакше чого б там на дверях номер мобільного висів - мовляв, дзвоніть, хто не застане... .
    Що робити, буду завтра трудове законодавство порушувати. Треба спробувати якось у робочий час хоч не надовго заглянути, бо побачити ж хочеться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.02.16, 20:44

      У частині робочих годин повністю підтримую. Музей - це не магазин. У музеях вихідні, як правило, по понеділках.

      Видалити
    2. Анонім16.02.16, 13:04

      Музей знаходиться в БК, де теж вихідні субота й неділя. Може, було б теж доречно, щоб гуртки БК працювали по суботах і неділях, коли людям зручно займатися в них, а вихідні там були б у понеділок і вівторок? Хоч, якщо врахувати кількість працівників БК, то цей заклад міг би працювати й без вихідних. Це ж центр культури міста!

      Видалити
    3. Анонім16.02.16, 13:55

      Чого причепились до музею ?Там бабулька на четверть ставки .Ти будеш за такі гроші на роботу ходити по цілих днях?

      Видалити
    4. Анонім17.02.16, 00:26

      Та ні. Там були дві ставки. Може хіба останнім часом щось поміняли.

      Видалити
  3. Анонім17.02.16, 20:39

    Ого!!!! А дві ставки на один музей який всьо время закритий - не за жирно? Я вчора лічно був десь примірно в 11- полапав клямку. Не було нікого хоч время було робоче. За дві ставки він має робить круглосуточно. Питання - кому і за шо там платять?

    ВідповістиВидалити