01 лютого 2016

Депутати визначились із розмірами премій для голови та заступника Баранівської райради


Депутати надали дозвіл на щомісячне преміювання у 2016 році голови Баранівської районної ради та його заступника у розмірі до 30 % посадового окладу за фактично відпрацьований час.

За відповідне рішення проголосували депутати Баранівської райради на засіданні чергової сесії, яка відбулась 27 січня.

Як зазначено у рішенні, голові районної ради та його заступнику у 2016 році також будуть надавати матеріальну допомогу для оздоровлення при наданні щорічної відпустки у розмірі, що не перевищує середньомісячної заробітної плати працівника.

Крім того, даним рішенням депутати затвердили чисельність та структуру виконавчого апарату районної ради на 2016 рік у кількості 14 посадових осіб і надали право голові райради вносити зміни до структури апарату ради, встановлювати працівникам виконавчого апарату райради надбавки, премії та надавати допомоги на оздоровлення при наданні щорічних відпусток та вирішенні соціально-побутових питань.

20 коментарів:

  1. Тетяна01.02.16, 13:15

    За шо їм ще премію,зарплати мало?Блін економити треба,а не премії отримувати

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім01.02.16, 23:17

    Дивлячись яка в них зарплата. Хоча голова ради може жити і на дохід від свого магазинчику.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.02.16, 13:40

      Может, но кто вам мешает открыть маленький магазинчик??? ЖАБА кого то душит!!!!

      Видалити
    2. Анонім02.02.16, 13:52

      Анонім 02.02.16, 13:40
      1.Мені ні хто не заважає. 2.Жаба не душить. 3.голова райради посадова особа-держслужбовець. 4. в його магазині працюють працівники без належного оформлення трудових відноси. 5. Це вже злочин.

      Видалити
    3. Анонім02.02.16, 14:55

      Запам'ятайте дурнуваті аноніми! Ні у голови райради, ні у голови адміністрації, ні у міського голови немає (офіційно) ніяких магазинів, автомобілів і бізнесу. Тому вся ваша писанина про магазини, оформлених там чи ні людей виглядає просто смішно і навіть тупо.

      Видалити
    4. Анонім02.02.16, 15:21

      Мова не про жабу, а про те , що він вже був при владі мало нагріб і вирішив тепер через кров на Майдані поповнити свої статки.

      Видалити
    5. Нагріб при владі... кров Майдану... Як я люблю ці шизофренічні коментарі))) Які статки можна поповнити зарплатою, дурню? Піди оплати за будинок всі квитанції хоч раз і побачиш що у тебе залишиться на поповнення статків. Якщо залишиться)))

      Видалити
    6. Анонім02.02.16, 18:41

      юра Му... ти мабуть родич мялківського...дебіл...

      Видалити
    7. Анонім02.02.16, 19:23

      Бізнес є, для освіти товари возить, то нашо та премія і зарплата, можна і відмовитися.

      Видалити
    8. Анонім03.02.16, 12:13

      По-перше, голова райради був при владі після помаранчевого Майдану. Коли прийшли люди Янека, він залишився без роботи якраз через свої політичні переконання. Йому не дали працювати навіть у школі. По-друге, кров Майдану на руках Строєва та інших керівників періоду Янека, які масово відправляли автобуси з людьми на Антимайдан. Найбільше нагребли керівники району під час литвинівських субвенцій, але їх ділили Федорчук і Строєв, а Мялківський тоді був змушений відкривати власну справу. Бо як інакше прожити людині з освітою, якщо їй скрізь відмовляють у роботі?

      Видалити
  3. Анонім02.02.16, 06:46

    Чому 30% можна і 50% ? Щоб в кінці року було менше.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім02.02.16, 08:38

    Це дуже мала премія, якщо врахувати, що мер випросив собі премію 100%, хоч теж може жити на доходи від Авіса, кафе, автомийки та інших закладів "сімейки", а своїм заступникам випрошував не менше 100%. Чуть на коліна не ставали перед депутатами, щоб виклянчити собі преміальні. Заступниця навіть пригрозила, що не буде ходити на роботу, якщо їй не дадуть премії, незважаючи на те, що сильно вона там не перепрацьовує, так як набрали в штат додаткових спеціалістів. Так що не більше 30% для керівників району - в самий раз.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім02.02.16, 11:34

    Та... слабаки, ось у міського голови більшість депутатів погодило премію 100 %. Більшість, бо інші слава богу, що лишаються поміркованими.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім02.02.16, 13:50

    Депутати погодили, щоб не було стидно за "маленку " зарплату мера та його свити

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім02.02.16, 14:44

    Все таки раз 100% значить є за що. Люди більш поважають його, чим інших.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.02.16, 06:21

      "Поважають" бо мер на сесіі чуть не плакав,що в його зарплата меньша як в будинку культури та ФОЦі,а тому люди будуть з його сміятися

      Видалити
  8. Ділять, преміюють один одного, дороги як були розбиті, так і залишились, освітлення належного як не було, так і нема, їхнє завдання підкинути ідею, виставити на сайті для галочки - а де результат - жодного разу не бачив, щоб була висвітлена доповідь про виконану роботу, хоча... про яку роботу мова - бюджет ділять!!!

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім03.02.16, 08:57

    Душку 100% премії? Нормально. Депутати Ляшка минулого разу підняли питання шо це за премія була виплачена його заступнику у 180%. Так він і цього разу те саме зробив. То за які взагалі премії треба голосувати? Ше рез так зробить - винесуть із стулом.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім03.02.16, 10:22

    хай би зади відірвали від шкіряних крісел і трішки виіхали за баранівку та подивились що сільські голови дивлячись на них теж нічого не роблять з землею катастрофа сіл скоро не буде видно за сміттям лілосмуги які посадили наші діди вирізаються під корінь і річки такого бардаку не було ніколи які преміі за що давайте подивимось чи буде якась реакція

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім03.02.16, 10:38

    З розповіді одного з депутатів, на сесії було ганебне випрошування премії і інтенсивності мером і його заступниками. Просто так принижуватися... Депутати зробили добрий жест із жалю. Можливо мер одумається та начне також жаліти та поважати людей. Говорять, що він став менше обзивати всіх. Мабуть став на шлях виправлення. Адже плинність кадрів у попередньому скликанні вражаюча. Може бути хтось один не такій, або два чи три, але в даному випадку мова йде на десятки. Меру потрібні кадри, які будуть служити йому, а не громаді, а мер буде розповідати, яка у нас країна.Хочу нагадати мерові, з чого начинається країна, із маленького, із нас. ЇЇ потрібно любити, такою яка вона є, як дитину, а владі НЕОБХІДНИЙ контроль і все получиться. Мер та його апарат підконтрольні та підзвітні територіальній громаді і повинен виконувати волю громади.

    ВідповістиВидалити