29 лютого 2016

Міськвиконком виділив жителям Баранівки 16,5 тис. грн грошової допомоги


Виконавчий комітет Баранівської міської ради виділив 16,5 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги жителям міста на лікування та покращення матеріально-побутових умов проживання.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міськради на засіданні, яке відбулося 24 лютого.

"Виділити із загального фонду міського бюджету кошти в сумі 16,5 тис. грн для надання одноразової грошової допомоги жителям м.Баранівка на лікування та покращення матеріально-побутових умов", - йдеться у рішенні міськвиконкому від 24 лютого.

Як зазначено у додатку до рішення, виділені 16,5 тис. грн одноразової грошової допомоги розподілили між 26 мешканцями міста: 19 по 500 грн і 7 по 1000 грн.


Нагадаємо, 20 січня виконком виділив жителям Баранівки 10 тис. грн грошової допомоги.

8 коментарів:

  1. Тетяна29.02.16, 20:12

    Кому вони вішають лапшу на вуші,собі може й виділили,раз прийшла з проблемою до нашого мера ,а він у відповідь у мене таких як ви цілий зошит зписаний,допобачення.Яка може бути грошова допомога,досить гроші розкрадати

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім29.02.16, 21:05

    Там в основному всі кошти на ліки хворим. Список людей є у міськраді, можете ознайомитись. Не думаю, що вам відмовлять. Підписуватися не буду, бо тут є такі коментатори, що заклюють по справі і без.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім01.03.16, 09:10

    У принципі в міській раді іде грубе порушення щодо виконання ЗУ "Про звернення громадян". Громадяни, які потребують матеріальної допомоги не можуть просто здати заяву в приймальню. Її секретар не прийме, відправить громадянина на прийом до мера. В райдержадміністрації загальний відділ з подібними заявами не відправляє до голови, а приймає згідно закону. На мою думку, що мер в такій спосіб уже начав підготовку до виборів використовуючи своє службове становище. Шановні депутати, підніміть дане питання на сесії та захистіть права громадян міста.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім01.03.16, 12:29

    Це дійсно так. Щоб здати заяву на матеріальну допомогу в мерії, треба спочатку пройти фейс-контроль у мера. Якщо ваш фейс не дай Бог, "засвітився" перед виборами в групі підтримки іншого кандидата,то вам відразу вкажуть на двері, незважаючи ні на які документи. Але навіть ті, хто пройшов фейс-контроль, далі направляються до милої й чарівної заступниці мера, яка з доброзичливою посмішкою скаже вам, що висновок МРТ, наданий у грудні 2015 року, не підійде, щоб вашу заяву розглянули в січні 2016 року, бо це різні роки. Можна подумати, що гідроенцефалія головного мозку, виявлена в кінці грудня попереднього року, десь поділася чи вилікувалася в січні цього року. І ось так цинічно і з посмішкою вас відправлять по "свіжу" довідку. Поки ви їх будете збирати, родичі працівників мерії будуть спокійно і без різних довідок одержувати матеріальну допомогу з бюджету міста... А вам, коли ви завершите біганину коридорами медзакладів, потім скажуть: у бюджеті більше немає грошей на допомогу, треба було приходити раніше. Депутати, розробіть положення чи порядок надання матеріальної допомоги (єдині для всіх громадян і з урахуванням законодавства про звернення)і затвердіть його на сесії. Не дайте меру і його молодій команді грабувати й без того напівпорожню міську казну!!!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім01.03.16, 21:06

    Шо ви гоните на мера. Краще запиталиб як удалося оформити субсидію з обовязковою платою 35 грн. самому бідному чоловіку Баранівського району вельчинському .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.03.16, 09:11

      Це ви гоните пургу. То якраз наш Космос оформив субсидію з мінімальною обовязковою платою, бо не врахував свою доцю (яка за його словами постійно за кордоном, хоч насправді більше 3-х місяців там не можна перебувати нерезидентам, але довідка з міської ради підтвердила цей факт) і собі взяв довідку про доходи за останні три місяці, під час яких не ставив собі преміальних (йому, до речі, їх віддавали підлеглі, яким він ставив захмарні премії). А його мила й люба теперішня радниця, а на той час начальник соцзабезу оформила все для мера, "як потрібно". За це тепер має і посаду, і премії, і до премій!!!

      Видалити
  6. Анонім02.03.16, 10:05

    Мер і голова РДА - два "сапога" пара. Мер також оформив субсидію.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім02.03.16, 15:20

    Беручи до уваги усі коментарі, то ніби в місті і немає більш достойних людей окрім мера та голови РДА. Адже в місті є багато розумних хлопців в якіх світлі голови. Уже необхідно мислити про майбутні вибори. Місту необхідний новий мер, з новим мисленням.

    ВідповістиВидалити