05 січня 2016

Баранівська РДА оголосила конкурс на посаду завідувача сектора прийому громадян


Управління праці та соціального захисту населення Баранівської РДА оголосило конкурс на заміщення вакантної посади завідувача сектора прийому громадян відділу грошових виплат і компенсацій.

Про це місто Бараніка повідомили в управлінні праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації.

«Вимоги до кандидатів: громадянство України, обов'язковість вищої освіти за рівнем спеціаліста, досвід роботи з комп'ютером, знання державної мови, нормативно-правових документів з питань державної служби. Особи, які досягли граничного віку перебування на державній службі, ло участі у конкурсі не допускаються», - йдеться в оголошенні.

Бажаючих взяти участь у конкурсі просять за більш детальною інформацією звертатися до відділу кадрів управління праці та соціального захисту населення Баранівської РДА за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20 або телефонувати за номером: 4-25-18.

4 коментарі:

  1. Анонім05.01.16, 20:28

    серйозна посада))) я співчуваю тій людині, яка туди прийде працювати ☺
    поний фарш......

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.01.16, 12:55

    Посада серйозна, відповідальна, але зарплата невисока як для завідувача сектора. Хай конкурсант краще спробує взяти участь у конкурсі на спеціаліста з інвестиційних питань у міській раді. Там і роботи буде небагато, враховуючи потенціал керівництва ради, і зарплата буде в рази вища, якщо, звичайно, приязно усміхатися шефу.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім09.01.16, 17:19

    Міська рада вирішить питання залучення інвестицій.Яка буде сума це пеитання. Підсумок залучення інвестицій районную радую можне підвести уже -ВЕЛИКИЙ НУЛЬ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.01.16, 13:23

      Звичайно вирішить, спільно з районною та обласною адміністраціями, які допоможуть залучити державні інвестиції! А чи вдасться залучити в місто іноземні інвестиції та іноземних донорів, бо про поїздки мерії закордон хто вже тільки не писав? А питання до районної ради з приводу інвестицій мабуть зайві, бо по-перше, там немає відповідного спеціаліста, а по-друге, іноземні донори надають інвестиції напряму в територіальні громади міст, сіл і селищ. Районна рада залучає в основному інвестиції у розвиток промисловості.

      Видалити