14 січня 2016

Баранівська міськрада оголосила конкурс на посаду спеціаліста з благоустрою


Виконавчий комітет Баранівської міської ради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади спеціаліста з благоустрою. Документи приймають до 15 лютого, а сам конкурс відбудеться 16 лютого.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівській міській раді.

«Вимоги до кандидатів: громадянство України, технічна освіта, володіння державною мовою, комп’ютерною технікою, стаж роботи в галузі житлово-комунального господарства в органах місцевого самоврядування не менше 3 років», - йдеться у повідомленні.

Документи приймають за адресою: м. Баранівка, вул. Соборна, 20. Останній термін подачі документів: 15 лютого (до 15:00). Конкурс відбудеться 16 лютого (о 10:00).

Нагадаємо, міськрада оголосила конкурс на посаду спеціаліста з інвестиційних питань.

5 коментарів:

  1. Анонім16.01.16, 10:55

    Усі умови прописані під конкретного кандидата. Чому наприклад вимагається вимагається стаж роботи в галузі ЖКГ тільки в органах самоврядування? А в органах виконавчої влади не підходить? Функції ж цих органів аналогічні! А чому не підходить наприклад стаж керівної роботи на комунальному підприємстві? Просто мер вважає, що найкращий кандидат на цю посаду - пан Стасюк. От і прописали під нього конкурсні умови. Думаю, що молода людина з будівельною чи технічною освітою, яка має стаж роботи в галузі ЖКГ, справилася б набагато краще. Але меру треба не молодий ініціативний спеціаліст, а той, хто принесе гарну закуску на обід!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.01.16, 22:36

      Про спеціаліста з інвестицій теж так писали горе-коментатори, що мовляв голова міськвиборчкому буде, а у результаті конкурсу взяли якогось чоловіка. Тож не треба тут дописувати всякі дурниці. Не набридло ще?

      Видалити
    2. Анонім17.01.16, 21:03

      Це ви пишете дурниці. Конкурс на спеціаліста з інвестиційних питань пройде 20 січня, якщо вірити оголошенню міської ради. А ви кажете, що вже взяли якогось чоловіка...

      Видалити
  2. Анонім16.01.16, 21:40

    Цікаво , на спеціаліста якогось там конкурс обЯВИВ , А ЧОМУ НА НАЧАЛЬНИКА ЖКГ чи якогось іншого чиновника міськради немає конкурсу ? НЄ нада нас малєнькіх дуріть ...... Анатолію Олександровичу .

    ВідповістиВидалити