14 січня 2016

У Баранівці відкрилась виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж»


13 січня у міському Будинку культури імені Анатолія Пашкевича відкрилась виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж», на якій представлено близько 100 робіт місцевих художників.

На виставці представлені картини баранівських художників: Ольги Богун, Володимира Кравчука, Валентина Ретьмана, вихованців Баранівської школи мистецтв: Тетяни Ронської, Олени Стрільчук, Юлії Михалюк, Юлії Кравчук, Оксани Чаплінської, Тетяни Дроздовської, Лілії Губерт, Вікторії Дейнеко, Наталії Ліри, Іванни Денисюк, Лізи Лопушанської, Владислави Луговської та Вікторії Олексійчук.

Крім того, на виставці представлені картини художника Леоніда Полюшкевича з Першотравенська, Олександра Котвіцького з Довбиша та вчителя образотворчого мистецтва Вацлавпільської гімназії, заслуженого вчителя України, голови громадського об'єднання художників "Пулинська земля" Леоніда Фесенка з Червоноармійська.

Своє захоплення творами, представленими та виставці, висловили почесні гості: голова Баранівської райдержадміністрації Микола Вельчинський, міський голова Анатолій Душко, представник Житомирської єпархії Української православної церкви Московського патріархату отець Богдан та художники Володимир Кравчук і Леонід Фесенко.

Виступаючі неодноразово наголошували, що на виставці є роботи, достойні бути виставленими не лише на районному та обласному, а також і на всеукраїнському рівні.

Виставка творів живопису і графіки «Різдвяний вернісаж» триватиме до 19 січня.

Повну версію відео дивіться тут









15 коментарів:

  1. рембрант і брюлов15.01.16, 15:55

    кравчуку краще було би постригтися під оселедець ... адже козак мистецький... ніч і місяць і більше нічого ,одна ніч....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.01.16, 16:52

      «Аніж лаяти темряву — краще запалити одну маленьку свічку...», - В. Шинкарук.

      Видалити
    2. Я цього коментатора, що підписується то оленем, то лісівником бачу не вперше. Воно тільки те і робить, що всіх поливає брудом. Видаліть цього убогого.

      Видалити
    3. Анонім15.01.16, 20:42

      хтось був сказав, що юра мудак так воно і є...

      Видалити
    4. Костя15.01.16, 23:25

      Сам ти мудак. Все правильно Юрій каже. У Кравчука повно робіт, переважна більшість це тематика майдану, війни і релігійні, а про ніч і місяц мабуть і з десяток не набереться. А воно ото меле якусь пургу. Так що мудак тут лише один - це ти.

      Видалити
    5. Анонім16.01.16, 12:52

      У Кравчука куча картин, і це не лише "ніч і місяць і більше нічого"(!!!) вже скільки спостерігаю за ним, намагаюся відвідувати всі його виставки. Так що помовчали б краще! Так само, як і на тематику майдану, війни і релігійні, у Ігоровича маса пейзажів, натюрмортів і т.д.

      Видалити
  2. Анонім15.01.16, 18:58

    В загальному- досить пристойно. З побачиного , можна зробити висновок, що формат проведення-витриманий. А це вже плюс.

    ВідповістиВидалити
  3. Тетяна15.01.16, 20:12

    Дуже цікаві роботи,ходила з дітьми вони також задоволені

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім15.01.16, 21:25

    Чомусь не акцентовано, що виставка зініїційована УПЦ Московського патріархату.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя15.01.16, 23:33

      Наскільки мені відомо, то виставку зініїційовано відділом культури райдержадміністрації, самими художниками і підприємцями, які допомогли з виготовленням стендів. До чого тут церква я не знаю. Можливо просто вечір колядок, то прийшли подивитись і мали слово до виспуту.

      Видалити
    2. Анонім16.01.16, 14:14

      Що значить "просто вечiр колядок"? Там бiльше 15ти церковних коллективiв брало участь. А про це i не слова?

      Видалити
    3. Олена16.01.16, 15:07

      Представник Житомирської єпархії Отець Богдан, прогулюючись Баранівкою, випадково зайшов на відкриття виставки і взяв слово... А наш відділ культури (загальновизнаний "ініціатор" багатьох цікавих справ у районі) взяв на себе відповідальність за цей культурний акт... Когось використали "в темную"...

      Видалити
    4. Анонім16.01.16, 22:55

      костя також м..., а то щей у квадраті, з юрою м ви майбуть брати по кольору...

      Видалити
  5. Анонім15.01.16, 22:37

    Дуже гарно! Океан емоцій! Усі художники неймовірні, але, як завжди, виділяється Кравчук, люблю Ваші шедеври! Ви неймовірно талановиті! Творчих успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.01.16, 09:50

      Усі картини приблизно на одному рівні, майстерно виконані і викликають приємні емоції. Тому виділити когось не можна. Усі є майстрами і професійно володіють різними техніками живопису. Шедеврів щоправда немає, оскільки відсутні оригінальні сюжети чи оригінальні техніки. Але картини дійсно захоплюють, бо в них - душа. Горджуся, що на нашому Поліссі є такі таланти.

      Видалити