30 грудня 2015

Баранівський район отримав ще один новий шкільний автобус


30 грудня Баранівський район отримав ще один новий шкільний автобус, який придбали за кошти Державного фонду регіонального розвитку у співфінансуванні з місцевими бюджетами області.

Про це місто Баранівка повідомив начальник віддіу освіти Баранівської райдержадміністрації Сергій Ворощук.

"Щойно отримали ще один новий шкільний автобус марки Еталон, виробництва Чернігівського автозаводу. Він такий же самий, як і попередній. Приїдемо, будемо вирішувати на який маршрут його ставити", - розповів Сергій Ворощук.

За його словами, цього разу автобуси мають поїхати також до Андрушівського, Житомирського, Коростишівського, Попільнянського, Ружинського, Чуднівського, Бердичівського, Ємільчинського, Овруцького, Володарсько-Волинського, Новоград-Волинського, Коростенського та Червоноармійського районів.


Нагадаємо, перший такий шкільний автобус Баранівський район отримав 18 грудня.

11 коментарів:

  1. Анонім30.12.15, 15:46

    От Вельчинський молодець.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 17:22

      Типовий комент троля. Розраховано на те, що зараз набіжать Вельчинського брудом поливати. Коли ви вже навчитесь спілкуватися конструктивно?

      Видалити
    2. Анонім30.12.15, 19:08

      А при чому тут Вельчинський?? Автобуси заказували ще давно до Вельчинського!! А ті що прийшли при Дикому- то він молодець!!???

      Видалити
    3. Анонім31.12.15, 10:48

      Заявку на ці автобуси готувала РДА за підписом Вельчинського. Так що в цьому є його заслуга. Іще: саме за його керівництва в цьому році проведено певне оновлення матеріальної бази шкіл, лікарні та пунктів первинної допомоги. Тільки про це ніхто не пише, бо, як говорив мудрий Соломон, "попереду слави скромність іде". Так тримати і далі!

      Видалити
    4. Анонім31.12.15, 11:54

      Це не слава і не скромність. Це його робота. Ящко він її виконує, значить він просто на своєму місці ось і все. А те, що про це не пишуть, то це йому мінус. По-перше, треба про роботу звітувати громаді. По-друге, за що тоді отримує зарплату відділ звязків, який мусить на сайті рда по 10 повідомлень в день друкувати, а не 1 на місяць.

      Видалити
  2. Анонім30.12.15, 23:31

    Ти конструктор, на баранівку сотні тисяч вилілять,но десь вони діваються, ну да по чучуть вони дірки латають, поверхньо для людей шо тіпа вони молодці,но про ту всю банду всі все знають кожний рік одне йте саме,надоїли потрібно нових чесних людей які дійсно хочуть змінить наше місто, трохи залучати молодь,тільки не цих недомажорів,а простих людей які кожний день ходять по місту і думають як зробити життя на краще...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім31.12.15, 12:33

      А чого ж тоді оті, що "ходять по місту і думать, як зробити життя на краще" не можуть ніяк дійти до РДА чи міськради і запропонувати свої ідеї/послуги?

      Видалити
    2. Марко02.01.16, 22:12

      Вони вже майже дійшли до РДА, але затримались "на палубі" біля магазину Савича, та, мабуть, зима застала їх зненацька, от вони і розбрелись, проте, весною вони там знову зберуться, і знову будуть думати, як зробити життя на краще...

      Видалити
  3. Анонім04.01.16, 08:17

    нарід бредує..

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім04.01.16, 09:15

    Що зробиш? Новорічне похмілля проходить довгенько!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.01.16, 22:52

      а шампанське об борт ,і лобстери коли будуть...а після де..хи...

      Видалити