04 грудня 2015

У Баранівці до новорічних свят прикрасять головну ялинку міста та проведуть концерт


У Баранівці до новорічних і різдвяних свят планують прикрасити і запалити головну ялинку міста, провести концерт, виготовити постери та закупити призи і подарунки. Кошторис складає 41,5 тис. грн.

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на засіданні, яке відбулося 26 листопада.

Відповідно до плану заходів з підготовки та проведення новорічних і різдвяних свят, у Баранівці на площі Волі мають прикрасити і урочисто запалити головну новорічну ялинку міста, а також організувати і провести концертно-розважальну програму.

Крім того, у дитсадку "Сонечко" та міському Будинку дитячої творчості планують встановити ялинки і провести для дітей новорічні ранки з Дідом Морозом і Снігуронькою.

Як зазначено у додатку № 2 до рішення міськвиконкому "Про проведення новорічних та різдвяних свят на території міста Баранівка" передбачені кошторисом 41,5 тис. грн витратять на: придбання ялинок (ДНЗ "Сонечко", Будинок дитячої та юнацької творчості, міський Будинок культури) - 3 тис. грн, привітальні листівки - 0,5 тис. грн, постери з привітаннями - 2 тис. грн, новорічні призи та подарунки - 6 тис. грн, електричні гірлянди, дюралайт, ялинкові прикраси, інші предмети та матеріали - 25 тис. грн, транспортні послуги (використання автовишки або крана для вбирання та розбирання ялинки) - 5 тис. грн.

Нагадаємо, у минулому році головну новорічну ялинку міста запалили 19 грудня.

9 коментарів:

  1. Анонім04.12.15, 19:23

    *звЄзда в шоці..*
    (с) творчість Віри Сердючки як завжди в нагоді...

    ВідповістиВидалити
  2. Як на мене, то майже всі витрати адекватні. Ялинки, сіті-лайти, призи... Навіть 25 тисяч на гірлянди (вони зараз ой які не дешеві ці гірлянди) АЛЕ ПРОБАЧТЕ 5 тисяч послуги крана щоб ялинку нарядити/розібрати... І тут питання навіть не до мера , а до того чоловіка, хто цей кран за такі гроші свому ж місту дає на ці 2 нещасні дні. Вимагаю від міської ради запросити цього чоловіка на урочисте відкриття ялинки і при всіх йому вручити ці 5 тисяч. Я хочу особисто подякувати йому за допомогу місту.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім05.12.15, 11:52

    В країні війна а Вам гульки в голові.Такі гроші викидають на вітер.

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім05.12.15, 12:41

    цікаво, а де ж прикраси, гірлянди з минулих років??? в душка дома? як розкрадали кошти так і розкрадають... стидоба!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім05.12.15, 13:30

      Прикраси з минулих років не завжди мають товарний вигляд, та й електро не завжди лишаються у робочому стані. Я вважаю, що 40 тисяч на те, щоб місто на Новий рік виглядало гарним - це небагато. Однак деякі статті кошторису, як на мене, "не в ту степь". Я би "накинув" на подарунки дітям і "зняв" з всяких листівок і постерів. І, звичайно, послуги крана 5 тисяч за день (пів-дня нарядити, пів-дня розібрати) це дійсно щось забато. Я думаю реально за 2 тисячі це можна зробити, а 3 "перекинути" на прикраси міста. Наприклад якісь недорогі гірлянди на деревах вздовж вулиць міста було б дуже гарно.

      Видалити
    2. Анонім07.12.15, 00:01

      Точно! Гірлянди на деревах по всій вулиці, я таке бачив, дуже гарно!

      Видалити
  5. ...і не забудьте Івана Купала відсв'яткувати.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім05.12.15, 20:41

    Правильно написав іван іванов.Кошти виділять і знову розділять по карманах.Депутати робіть щось...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.12.15, 16:54

      Це точно. Як відомо, один постер на сіті-лайт коштує близько 200грн. А тут виділили аж 2000грн. Це що: всі сіті-лайти з обох боків будуть з привітаннями мера? Чи не забагато? Хіба недостатньо одного? Ялинки завжди давалися лісгоспом благодійно. От і ще 3000грн., які підуть невідомо куди. А кран з Полонного ще недавно коштував 1000грн. на один день. А тут аж 5000грн. Іграшки на ялинку виготовляються дітками з будинку творчості, а ще й міська влада оголосила конкурс на найкращу іграшку. Для чого їх тоді купувати? А гірлянди на ялинку купувалися торік і ніяк не повинні вийти з ладу, бо ще навіть не закінчилася гарантія... Це мабуть у мера в очах двоїться, бо планує удвічі завищені витрати...

      Видалити