16 грудня 2015

Мешканцям Заріччя будуть надавати медичне обслуговування у кімнаті Червоного Хреста


11 грудня у мікрорайоні Заріччя в приміщенні колишнього ФАПу відкрили кімнату Червоного Хреста, де місцеві мешканці зможуть отримати медичне обслуговування та придбати ліки.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

Отримати медичне обслуговування у новоствореному медпункті можна буде щоденно, крім суботи та неділі, з 10:00 до 14:00. Прийом відвідувачів проводитиме патронажна медична сестра Маргарита Рудковська. Також у приміщенні буде діяти аптечний пункт, де можна буде придбати ліки. У планах на майбутнє – організація прийому лікарем у певні години.

Як зазначено у повідомленні, відновлення роботи медзакладу стало можливим завдяки співпраці міської ради та районної організації Товариства Червоного Хреста України.



фото сайту Баранівської міської ради 

10 коментарів:

  1. Галина Я17.12.15, 15:21

    Уже видно турботу міського голови Душка А.О. про жителів,я думаю,люди будуть дякувати.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім17.12.15, 19:46

    Підтримую. Якщо є за що, то чого б і не похвалити. Молодець.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім17.12.15, 21:11

    А що там робить цей старий злодій Вишинський?

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім17.12.15, 21:42

    А Душко тут до чого?? Працівниці Товариства Червоного Хреста України потрібно дякувати! Вона молодець!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.12.15, 08:47

      Рішення приймають керівники по відкриттю ; в нас бо останнім часом лиш закривать уміють . І на цьому дякуємо .

      Видалити
  5. Анонім18.12.15, 14:40

    Не кажіть "гоп", поки не перескочили. Будете дякувати тоді, коли цей "заклад" пропрацює хоча б з місяць. Медсестра з Червоного Хреста не може давати прививки дітям та робити їм інші процедури. Так що мамки з дітьми і далі ходитимуть у дитячу консультацію. Правда, медсестра зможе робити уколи для дорослих, але також тільки за призначенням лікаря, по яке треба буде йти в ту ж таки поліклініку. Крім того, жодної відповідальності за свої дії вона не буде нести, адже це не є спеціалізований медичний заклад. Та й розклад роботи т.з. "медпункту" непродуманий. Хіба не краще було б, якби він працював з 12:00 до 16:00? Тоді б громадяни Заріччя могли до обіду піти на прийом до лікаря в поліклініку, а після обіду одержати необхідні процедури. Але хто тут думав про людей? Усе, що відкривається нашим мером, робиться не для людей, а для "галочки". Це видно навіть з фотографій, розміщених тут. На них громадян Заріччя, для яких медпункт відкрився, рівно стільки ж, скільки й представників міськради і Червоного Хреста.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім18.12.15, 15:57

      Напишіть, будь-ласка, про добрі справи які робите ви особисто на благо інших, а для того, щоб критикувати і говорити що все погано потрібно перш за все відповісти на запитання: а що я сьогодні корисного зробив для життя громади?

      Видалити
    2. Анонім18.12.15, 21:28

      Дайте будь-кому з громадян міста керувати тими мільйонами, якими керує мер, і будуть добрі справи. Причому набагато більше. І менше буде дерибану та піару.

      Видалити
  6. Анонім21.12.15, 09:32

    Шановні! Час іде і все міняється. Я наприклад розумію. коли є гроші в бюджеті , то і розумний мер. Колись Микола Романович як став мером, а Володимир Васильович вернувся на фарфоровий завод, та погасив заборгованість по податкам то діючим мером також було зроблено на той час дуже багато. Анатолій Олександрович в цьому плані везунчик, бо з 2011 року держава ввела бюджет розвитку, якого ніколи не було раніше і у попередніх мерів були обмежені можливості. Вони також намагалися з нічого зробити щось. На долю А.О. попала також субвенція Литвина. Кожному з нас дай гроші, а розпорядитися кожен зуміє по-своєму. Хтось далекоглядний, а хтось бачить тільки те що бачить, але для мене усі мери були добрі і я всіх поважаю. Правда час з попередниками Душка був не справедливий, а йому фортуна дала все в руки.

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім21.12.15, 17:48

    Жабориця простягається на 2км.Кому із "Корчунків" захочеться і зможеться бездоріжжям добиратися до диво кабінету? Галочка є, а користі нуль.

    ВідповістиВидалити