29 грудня 2015

У Баранівці на площі Волі та міському ринку проведуть новорічні та різдвяні ярмарки


Міськвиконком визначився з місцями і датами проведення новорічних та різдвяних ярмарків. 30 і 31 грудня та 5 і 6 січня такі ярмарки пройдуть на площі Волі, а 30 грудня і 6 січня - на міському ринку.

За відповідне рішення проголосували члени виконкому Баранівської міськради на засіданні, яке відбулося 23 грудня.

30 і 31 грудня 2015 року та 5 і 6 січня 2016 року на майданчику біля міської новорічної ялинки на площі Волі будуть торгувати ялинками, соснами, подарунками, атрибутикою, сувенірами та іграшками, а біля магазину «Меркурій» - продовольчими товарами.

Крім цього, члени міськвиконкому заборонили суб’єктам підприємницької діяльності під час проведення новорічних ярмарків продавати піротехнічні засоби та спиртні напої.

"Суб’єктам підприємницької діяльності всіх форм власності здійснювати продаж піротехнічних засобів та спиртних напоїв на об’єктах пересувної торгівлі, а також на лотках і прилавках під час проведення новорічних ярмарків заборонено", - йдеться у рішенні.

На території міського ринку святкові та різдвяні ярмарки проведуть 30 грудня та 6 січня.


Нагадаємо, 1 та 2 січня у Баранівці проведуть дискотеку, караоке, ігри та конкури з призами.

4 коментарі:

  1. Анонім30.12.15, 08:59

    А хто братиме плату за місце? Як відомо, на цьому ж засіданні виконкому цей ринок забрали у міськводоканалу і віддали в мерію, щоб потім передати приватній особі. Мабуть, Стасюк пройдеться по підприємцях і збере "дань" для мера, причому без всяких там квитанцій чи касових апаратів. Ніхто так і не знатиме, скільки зібрано грошей за послуги ринку і скільки з них лягло в кишеню мера...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.12.15, 09:53

      Це перевірити дуже просто. Порахуйте приблизно скільки там буде підприємців, помножте на плату за місце, а потім, після закінчення всіх цих ярмарків запитайте у міськради скільки грошей прийшло в касу.

      Видалити
    2. Анонім30.12.15, 13:02

      Так вони вам і скажуть! Це ж таємниця за сімома печатями для звичайних громадян!

      Видалити
  2. Анонім30.12.15, 11:37

    Хочуть водоканал таки потопити, вони вони й так ледве тримаються, а заберуть ринок, то взагалі.

    ВідповістиВидалити