31 грудня 2015

У Баранівку приїхали інженери, які відкоригують проект реконструкції станції знезалізнення


28 грудня у Баранівку приїхали інженери-проектанти колективного підприємства "Житомирводпроект", які будуть коригувати проект реконструкції станції знезалізнення по вул. Старченка.

Про це повідомляє сайт Баранівської міської ради.

"28 грудня, на запрошення керівництва міста, у Баранівку приїхали інженери-проектанти з КП "Житомирводпроект", які разом із в. о. директора КП «Баранівка міськводоканал» Юрієм Дерев’янком обговорили проблему водопостачання в місті. Після обстеження існуючої станції знезалізнення, що знаходиться на вул. Старченка, було прийнято рішення здійснити коригування проекту її реконструкції. Будівництво ще однієї водонапірної башти дасть змогу стабілізувати тиск в системі водопостачання, а збільшення потужності станції знезалізнення забезпечить якість води", - йдеться у повідомленні.

Як зазначено у повідомленні, житомирські проектанти також порадили зробити кільце системи водопостачання. На думку інженерів, це дасть змогу системі водопостачання стати безперебійною у випадку аварії на будь-якій частині водогону.

Крім того, Баранівська міська рада збирається профінансувати проект будівництва резервної свердловини з прокладанням водогону по вул. Гоголя.


Нагадаємо, 7 грудня депутати міської ради затвердили робочий проект реконструкції (технічного переоснащення) станції знезалізнення на суму майже 446 тис. грн.

фото сайту Баранівської міськради

5 коментарів:

  1. Анонім02.01.16, 22:50

    Ви закінчіть з початку дамбу і ГЕС , а потім будете знезналізнювати воду . На дамбу гроші як у прірву , тепер тут .Перед виборами поперекидали з пустого в порожнє , а тепер знову потрібно виборів чекати ? Ганьба .

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім03.01.16, 15:35

    Не знаю як там з Гоголем, а ще одна башня точно треба. Тиску взагалі нема.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім03.01.16, 16:17

    а вулицю Першотравневу знову оминаємо? оча вона й одна з центральних..

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім03.01.16, 22:45

    та забудьте, що у нас щось буде. одні проекти... щороку. гроші відмиває наш мер та й усе...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.01.16, 09:05

      Дійсно, цей проект коригують ще з грудня 2010 року, коли Душка вперше обрали мером. Ось так з року в рік проект коригується, а з водою в місті проблеми так і не вирішені. Головне - показати, що мер хоч щось робить і швиденько викласти це на сайті. А результати? Будуть у наступній "п'ятирічці" мера на цій посаді, якщо його знову оберуть!

      Видалити