17 грудня 2015

У Баранівці вшанували ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС


14 грудня у Баранівській райдержадміністрації вшанували учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській атомній електростанції. Ліквідаторам вручили грамоти, подяки та грошові винагороди.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

З вітальним словом перед присутніми виступили голова райдержадміністрації Микола Вельчинський, голова районної ради Сергій М'ялківський, міський голова Анатолій Душко, голова спілки Чорнобильців Баранівського району Валентин Майданюк.

Ліквідаторам вручили грамоти, подяки та грошові винагороди. Загиблих ліквідаторів наслідків катастрофи вшанували хвилиною мовчання. Після чого відбувся святковий концерт за участю вихованців та викладачів Баранівської школи мистецтв. Після урочистих заходів відбулось покладання квітів до меморіального комплексу «Подвигу тих, хто врятував світ».

Також у районній бібліотеці для дорослих та дітей організували викладку літератури на тему: «Живі у пам’яті народній» та папку-досьє «Чорнобиль: вчора, сьогодні і завтра».

У районному краєзнавчому музеї провели виставку, присвячену Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС під назвою «Люди високого гарту».

Станом на 14 грудня на обліку в управлінні праці та соціального захисту населення Баранівської райдержадміністрації перебуває 172 учасника ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС, із них: 23-м встановлено інвалідність І категорії, 15 - прирівняні до інвалідів війни, 134 - мають інвалідність ІІ категорії та 15 чоловік - ІІІ категорії.



фото Марії Рудик 

1 коментар:

  1. Анонім18.12.15, 08:50

    Грамоти та подяки - це круто ))) Добре що взагалі згадали

    ВідповістиВидалити