01 грудня 2015

У Баранівському районі родині загиблого у зоні АТО бійця привезли німецьку вівчарку


29 листопада родині загиблого у зоні проведення антитерористичної операції бійця 30-ї бригади Вадима Пашковського, яка проживає у селі Явне Баранівського району привезли німецьку вівчарку.

Про це повідомляє сайт Житомирської облдержадміністрації.

"29 листопада учасники проекту (Житомирський національний агроекологічний університет (лабораторія кінології) та розплідник «Замкова гора») привезли німецьку вівчарку для сім’ї Пашковських, які проживають у селі Явне Баранівського району. Сім’я загиблого Героя, бійця 30-ї бригади Вадима Пашковського з радістю прийняла та подружилася з собакою, яку виховали студенти гуртка «Кінолог» ЖНАЕУ", - йдеться у повідомленні.

«Друг героя» – це благодійний довгостроковий проект, який створений для реабілітації бійців та ветеранів з психологічними травмами спричиненими війною за допомогою службових собак. Керівники проекту у місті Житомир Володимир Лойко та Юлія Куренкова зазначають, що це лише перші кроки проекту «Друг героя», робота над яким буде продовжуватися, щоб допомагати людям, які постраждали від війни, та й надалі співпрацюватиме з Центром допомоги учасникам АТО при облдержадміністрації.

пільний українсько-канадський проект «Друг героя», ініціаторами якого стала організація «Ангели-охоронителі України» та Ліга українок Канади стартував в Україні не так давно. Українськими партнерами проекту є «Союз самаритян-кінологів України» (на їхній тренувальній базі під Києвом відбуваються заняття учасників) і Києво-Могилянська академія, яка надає психологічний супровід", - зазначають у прес-службі ОДА.



фото з сайту Житомирської ОДА

1 коментар:

  1. Віктор01.12.15, 21:19

    Дуже приємно бачити усміхненою маму Героя, хороший проект, класний пес від щирих людей. Життя триває.

    ВідповістиВидалити