09 листопада 2015

У Баранівці згорів дах у дерев'яному житловому будинку


9 листопада у Баранівці сталася пожежа. У дерев'яному житловому будинку згорів дах. На думку фахівців, ймовірною причиною пожежі могло стати коротке замикання електропроводки.

Про це повідомляє прес-служба У ДСНС в Житомирській області.

"9 листопада до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку. На гасіння пожежі виїхав черговий караул 15-ї державної пожежно-рятувальної частини. Рятувальники ліквідували загорання менш ніж за годину. Вогонь устиг знищити покрівлю на площі 20 кв. м. За попередньою версією фахівців, пожежа сталася внаслідок короткого замикання електромережі", -  йдеться у повідомленні.

Як повідомили баранівські рятувальники, 5 листопада також сталася схожа подія: горів дерев’яний житловий будинок у селі Глибочок.

"5 листопада горів дерев’яний житловий будинок у селі Глибочок. Господарі помешкання своєчасно помітили займання та зателефонували до служби порятунку. Загоряння вдалося швидко ліквідувати. Полум’я знищило лише холодильник”, - повідомили рятувальники.

Остаточну причину виникнення загоряння, а також суму збитку та врятованих матеріальних цінностей встановлюють фахівці. У результаті обох пожеж загиблих та травмованих немає.

Немає коментарів:

Дописати коментар