09 листопада 2015

В заключному турі обласної Першості по футболу "Баранівка" програла "Спартаку"


7 листопада відбувся заключний тур обласної Першості по футболу. "Баранівка" програла "Спартаку" із Володарськ-Волинського, а довбиський "Авангард" розгромив на виїзді романівську "Зорю".

Про це повідомляє Житомирська обласна федерація футболу.

ФК "Миропіль" здобув перемогу на виїзді у городницького "Полісся" та посів I місце у турнірній таблиці Першості Житомирської області по футболу. II місце займає олевське "Полісся", яке на своєму полі обіграло "Оріон" з Нової Борової. Стрибіжський "Автомобіліст", який вдома розгромив житомирський "Стоун" посідає III місце.

Довбиський "Авангард", який розгромив на виїзді романівську "Зорю" хоча і набрав однакову кількість очок зі стрибіжським "Автомобілістом", однак різниця в 1 забитий м'яч не дала команді можливості увійти до трійки лідерів обласної Першості.

ФК "Баранівка", програвши в двох останніх турах два матчі поспіль, з результатом 16 очок займає 8-ме місце обласної Першості по футболу.

Результати матчів 18-го туру ІІ-го кола Першості Житомирської області:

ФК "Зоря" – ФК "Авангард" 0:7
ФК "Автомобіліст" – ФК "Стоун" 10:0
ФК "Полісся" (Г) – ФК "Миропіль" 2:4
ФК "Полісся" (О) – ФК "Оріон" 3:1
ФК "Баранівка" – ФК "Спартак" 0:5


Нагадаємо, матч ФК "Баранівка" - ФК "Оріон", який не відбувся по технічним причинам ніяк не вплине на підсумкове розташування команд у турнірній таблиці обласної Першості.

Немає коментарів:

Дописати коментар