02 листопада 2015

Міськвиборчком визначився зі списками новообраних депутатів Баранівської міськради


Міська виборча комісія визначилась зі списками новообраних депутатів Баранівської міської ради. Згідно рейтингових партійних списків, найбільше депутатських мандатів у міськраду мають отримати БПП «Солідарність» та «Українське об'єднання патріотів - УКРОП».

Про це місто Баранівка повідомили у міськвиборчкомі.

Депутатські мандати згідно рейтингових партійних списків мають отримати:
  • Блок Петра Порошенка «Солідарність» - 6 (Мігей Олександр, Присяжнюк Василь, Драган Юрій, Осіпчук Віктор, Лавренчук Сергій, Осіпчук Микола);
  • «Українське об'єднання патріотів - УКРОП» - 6 (Оханський Юрій, Лисюк Руслан, Драган Олександр, Карюк Ігор, Лис Ігор, Ільчук Олексій);
  • Всеукраїнське об'єднання «Батьківщина» - 5 (Заремба Володимир, Лис Володимир, Прокопчук Юрій, Будько Віктор, Парфенюк Галина);
  • Радикальна партія Олега Ляшка - 4 (Ковальчук Микола, Сябрук Володимир, Танська Євгенія, Сус Тарас);
  • Опозиційний блок - 2 (Майструк Микола, Антонюк Ольга);
  • Народна партія - 2 (Шикула Зінаїда, Сус Олександр).
  • Всеукраїнське об'єднання «Свобода» - 1 (Тулісов Микола);
Нагадаємо, депутатський склад нового скликання Баранівської міської ради нараховуватиме 26 депутатів. У попередньому складі міськради було 30 депутатів.

41 коментар:

  1. Анонім03.11.15, 10:02

    Тулісов, не підкачай, я за тебе голосував!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.11.15, 12:32

      Повірте, вже хто-хто, а Тулісов точно не підкачає!!!

      Видалити
  2. Анонім03.11.15, 12:53

    Я не голосував , але Колю підтримую .

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.11.15, 16:57

      Тулісов та інші патріоти, виберіть секретаря з-поміж своєї когорти! Не ведіться на Душкові пропозиції! Хай вам щастить, хлопці!

      Видалити
  3. Володимир03.11.15, 15:34

    Ні, а тепер як будуть депутати ділитися по виборчих округах ?
    Дебільний виборчий закон !

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.11.15, 17:44

      Це точно, голосували за людей а отримали партійні списки. Прошу опублікувати списки по виборчих округах.

      Видалити
    2. Анонім04.11.15, 13:13

      А толку з того? Багато кандидатів, які перемогли на своїх округах, депутатами не стали. Така вже система, нічого не вдієш...

      Видалити
  4. Анонім03.11.15, 18:19

    Я за Батьківщину і Свободу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Батьківщина і Свобода, як сказали б в Одесі: "двє большиє разніци", на Майдані загинуло 16 керівників районних організацій ВО "Свобода", а Юліне військо тоді, напевно, стояло з плакатами "Юлі волю" довкола Качанівської колонії. Ти ж слідкуй за подіями...

      Видалити
    2. Анонім04.11.15, 09:22

      А я за "Солідарність". Як би там не було, але наш Президент не займається популізмом, які інші політичні сили, а веде адекватну й послідовну політику в умовах економічної, політичної та духовної кризи. Уявіть на його місці Юлю чи Тягнибока! Результат непередбачуваний! Нуль стабільності! Сьогодні - одна думка й одні рішення, завтра - діаметрально протилежне. Політика має бути послідовною, тоді й буде результат. А радикалізм завжди веде до розрухи й нестабільності. Не можна сидіти в парламенті і водночас бастувати під парламентом! Вони що: борються самі проти себе? Та хай вносять законопроекти, спрямовані на покращення життя громадян і голосують за них! Більше нічого не потрібно! А то понаприймали різних законів, а тепер кажуть, що жити за ними погано!

      Видалити
    3. Анонім04.11.15, 19:25

      Абоненту 09:22 з кожним вашим словом погоджуюся. Радикали наші це щось із чимсь...

      Видалити
    4. Що толку зі стабільності коли стабільно погано.
      Нам потрібна національна ідея.
      І в СВОБОДИ ця ідея є.

      Видалити
    5. Анонім05.11.15, 19:44

      Солідарність - колишні регіонали

      Видалити
    6. Анонім05.11.15, 19:51

      Що вибрали-те й маєте!

      Видалити
    7. Анонім05.11.15, 21:28

      А щодо Тимошенко, то за наполяганням фракції «Батьківщина» в у Верховній Раді буде розглянуто законопроекти щодо зниження ренти на газ українського видобутку та про спрямування його на потреби населення та змусили уряд вдвічі знизити норми споживання газу для квартир без лічильників.

      Видалити
    8. Анонім06.11.15, 08:40

      На Львівщині Свобода вже керує друге скликання, мають досить вагоме представництво в багатьох місцевих радах. А що толку? Там нестабільно погано. Саме Свобода бойкотувала там прийняття місцевих бюджетів, у результаті чого ті ж самі садочки й школи недоотримали кошти, бо фінансувалися по 1/12 відповідно до показників минулого року. Житомирщиною у свій час також керувала Свобода. І що тоді мали? Стало жити легше? Хлопці, досить уже воювати! Треба працювати й відбудовувати, а не кричати й руйнувати все довкола!

      Видалити
    9. Анонім06.11.15, 09:30

      А де ті квартири без лічильників? У всіх простих смертних є лічильники на газ у будинках і квартирах, бо без них ніхто не підключав газ. Хіба що в Юлі і тих же олігархів, хто має великі маєтки. Будуть опалювати величезну будівлю, де прописана одна-єдина особа, а сплачувати за вдвічі зниженими нормами! Ренту також сплачують до бюджету ті ж олігархи, які видобувають газ. Тепер вони зможуть за копійки розкрадати державні надра! А яким податком пані Юля замінить надходження рентної плати? Вона чомусь не каже. Усім же зрозуміло, що коли зменшуються доходи (надходження), тоді зменшуються й видатки. А це ті ж самі соціальні виплати, пенсії тощо. Ось так пані Юля дбає про себе і своїх любих багатих друзів! Справжній вовк в овечій шкурі!

      Видалити
    10. Анонім06.11.15, 15:20

      Ви мабуть забули, в 2009 Тимошенко відібрала 11 млрд куб. м газу в Фірташа і віддала на пореби населення. А після того, як її посадили, то цей газ назад повернули Фірташу.

      Видалити
    11. Анонім06.11.15, 15:25

      2009 Тимошенко звинуватила керівництво НБУ в продовженні свідомого маніпулювання курсом гривні. Наприкінці березня 2009 Тимошенко заявила, що поки вона Прем'єр-міністр, підвищення пенсійного віку ні для чоловіків, ні для жінок не буде. Був стабільний курс національної валюти.

      Видалити
    12. Анонім06.11.15, 15:34

      Коли вона була прим'єром, то у розпал світової економічної кризи вдалося не допустити дефолту країни, про неминучість якого заявляв Президент Ющенко;рішення УЄФА про проведення Євро-2012 в Україні;своєчасна виплата зарплати бюджетникам, пенсій та стипендій,стабільні тарифи на природний газ та електроенергію для населення,повернення коштів вкладникам проблемних банків,додаткові доплати вчителям, медикам та бібліотекарям,значно збільшити допомогу при народженні дитини,виплата часткових компенсацій вкладів у колишньому Ощадбанку СРСР,безоплатне оформлення актів власності на землю.....

      Видалити
    13. У розпал світової економічної кризи ваша Юля заявляла, що та криза Україну омине, бо ми не інтегровані у світову економіку(!!!), і що? Оминула? Зарплати поштарям, бібліотекарям і головам сільських рад були підвищені нею перед черговими виборами, бо саме ці БЮТжетники мають неабияку можливість безпосередньо "просвітлювати" мізки селян під час виборчої кампанії, що вони натхненно робили і роблять. Ініціатива суттєво збільшити допомогу при народженні дитини (до 6000 грн.на той час) належить В.Ющенку. Ну, а про "Юліну тисячу" часткових компенсацій вкладникам, які помирали в тих Ощадбанківських чергах, як і про решту її "революційних перетворень" типу доступного соціального житла, контрактного війська і т.п. годі й говорити. Вже наші сьогоднішні вороги називають Юлю "любимыми граблями украинцев", але зачароване русою косою Полісся уперто продовжує на них наступати.

      Видалити
  5. Анонім07.11.15, 18:06

    У той час я була студенткою, моя стипендія з 100 гр зросла до 700, може для вас це дрібничка, а для мене це було суттєво.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.11.15, 10:30

      А я в той час була вчителькою, з вищою освітою,і мою зарплату тоді зробили меншою за зарплату бібліотекаря, який взагалі не мав вищої освіти, бо доплата для вчителів-молодих спеціалістів не йшла в ніяке порівняння з підняттям окладів для бібліотекарів і керівників сільських клубних установ, які в кращому випадку закінчили "кульок". Ще й були затримки з її виплатою, невеликі, правда, в 1-2 місяці, але були. То це по-вашому, справедливо: поставити на один щабель дипломованого й недипломованого спеціаліста? Те ж саме з видачею державних актів на землю. Їх отримали тільки ті, хто стояв ближче до корита або заплатив певні гроші "за прискорення розгляду заяви". Моя ж заява так і залишилася нерозглянутою, хоч написана була однією з перших. Аналогічно й "Юліна тисяча". У мене не було знайомого працівника Ощадбанку, і черга до мене на цю тисячу так і не дійшла. Юля - така ж сама, як і всі інші лідери. Галасу й піару багато, а жити ми не стали краще ні за її прем'єрства, ні тепер. Хай краще розкаже, куди поділа награбоване разом з Лазаренком...

      Видалити
  6. Анонім07.11.15, 18:24

    Ви так сердитись на Тимошенко, і це для вас таке зло, а забули те, що газ віддали Фірташу, Укртелеком, Київенерго, Дніпрообленерго, Полтавобленерго,Прикарпаттяобленерго,Чернігівобленерго,Сумиобленерго забрав Ахметов, "Енергостандарт", Запорожтрансформатор забрав Григоришинський; Дніпроспецсталь - Суркіси; Нікопольский феросплавний - Пінчук, завод Радар в Київі - Тигіпко,водопад Гук, гора Хом як - Ющенко........А для вас зло - руса коса

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім07.11.15, 18:26

    Почему даже умные мужчины--политики боятся женщины Ю.В.Тимошенко, опасаются возражать ей, вступать в полемику по различным серьезным вопросам? Не уверены, что своим интеллектом могут противостоять этой редкого ума и таланта женщине. Отсюда нездоровая зависть.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім07.11.15, 18:37

    Ю.Тимошенко - неперевершена жінка! Політик, що мислить і стратегічно, і тактично! Назвіть когось подібного на наших теренах! Я такого навіть у віддаленні не бачу. Ні серед молодих, ні серед досвідчених.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім08.11.15, 02:37

      На фоні Бондаренко, Кужель, Герман, Лукаш, Богословської і т.п. Юля справді неперевершена жінка. Такої злобної інтриганки і авантюристки, солоденької популістки і демагога в Україні більше немає. Не дотягують дівчата, факт...

      Видалити
    2. Кужель тут зайва

      Видалити
    3. Анонім08.11.15, 14:59

      Історія покаже, хто інтрегант, а хто ні. Але при владі зараз не Тимошенко, а жити все гірше і гірше

      Видалити
    4. Олю, якось так виходить, що Кужель зайва всюди, де вже вона не була.

      Видалити
    5. Анонім09.11.15, 10:43

      Так, Юля дійсно неперевершена й геніальна особа, але вона сіє довкола зло й розбрат. Як відомо, генії бувають як добрі, так і злі. Добрі винаходять світло, злі - зброю. Юля має гарні акторські здібності: за секунду з ангела перевтілюється в демона. І це дуже небезпечно. Саме завдяки цьому "тактику й стратегу" потерпів крах Майдан-2004. Вона ж мала всі повноваження, усю повноту влади! Таких повноважень ні до неї, ні після неї не мав і не має в Україні жоден прем'єр чи президент! А в результаті саме через її "ненаситність" до влади прийшов Янек. Люди обрали його, бо визнали, що Юля - ще гірше зло. А її "підкилимні" зустрічі з Путіним? Як ви думаєте, чому вона вже не є в списку персон "нон-грата" для Росії?

      Видалити
    6. Анонім09.11.15, 11:03

      Як це Юля не при владі? БЮТ входить у парламентську коаліцію, приймає закони разом із "більшістю", Багато представників партії займають керівні посади в районі й області, працюють у міністерствах та комітетах ВР. А де Юлині законопроекти, які покращать життя українців? Не бачу! Тільки чую про них. Правда, пані Юля, як завжди, через інтриги веде до розпаду коаліції. Але це на руку для недобитків Янека та проросійських сил, які на фоні чвар серед патріотичних сил знову набиратимуть усе більше балів. У нас як завжди: майдан - ейфорія - нова демократична коаліція - чвари й інтриги через жінку з косою - розпад і розлад у патріотичному таборі - прихід до влади проросійських сил. Це вже наглядно показали місцеві вибори на півдні та сході України, де більшість голосів набрав той же Опозиційний блок. Боюся, що через суперечки за "гетьманську булаву" Україна знову постане перед загрозою втрати державності. Невже нам, українцям, не вистачає здорового глузду, щоб не виясняти стосунки між патріотами, а просто розвиватися, як і всі інші народи? Ми ж пережили вже не одну "Руїну", а знову й знову наступаємо на ті ж граблі! Невже чиїсь владні амбіції важливіші за національні інтереси? Гірко й боляче, і хочеться тікати геть від таких Юль, Коломойських, Ахметових, Порошенків, Садових, Кличків та інших, Але нам тікати нікуди. Це їх чекають середземноморські вілли, чудові краєвиди. А ми й тут, і там - ніхто.

      Видалити
    7. Анонім09.11.15, 19:57

      Більшісь голосує так тому і мусимо так жити; один за країну помирає, а інший за 50,100,300 гривен, гречку, манку продає свій голос. Отак ми і живемо.Тому більшісь варта, що б жити в г...ні.

      Видалити
  9. Анонім07.11.15, 18:53

    Влада і народ завжди були, Є і будуть на протилежних полюсах. Нас дурять прянниками і багато хто на це йдуть, бо жити хочеться, а грошей немає. І з кожним днем стає все гірше і все тому (маю непопулярну думку), що таким слов"янським народом (голодним) простіше тим, що при владі керувати

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім07.11.15, 18:58

    Ви, мабуть, не слідкуєте за політикою.
    Тому що ви б знали: прийшли нові часи. А час ЮВТ – у минулому.
    А ще десь у надрах міненерго народжується план віялового відімкнення електрики.
    Те, чого не зміг досягнути Янукович покращенням, досягає Порошенко по новому.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім07.11.15, 19:07

    Для БЮд06.11.15 22:08 Дуже добре було при янику і зараз ДУЖЕ добре ніхто в черзі не помирає

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.11.15, 13:39

      А БЮТ завжди в шоколаді, бо навіть будучи при владі Юля постійно "осторонь", Дуже схожа на лисичку з відомої казки. Сама медок з'їла, а сонному ведмедю намастила ним живота, щоб всі подумали на нього. Але на брехні далеко не заїдеш!

      Видалити
    2. Анонім09.11.15, 19:46

      Яка брехня? Про що збрехала, доведіть думку до кінця

      Видалити
    3. Анонім09.11.15, 19:52

      Анонім09.11.15 10:43 в 2013 році видно стало яке зло сильніше

      Видалити
    4. Анонім09.11.15, 20:05

      Ви тут лаєте Тимошенко, а он Яценюк, скидки для людей на газ не дає, а а для прмисловості - будь ласка

      Видалити
    5. Анонім09.11.15, 20:06

      Те, що відбувається зараз з тарифами переходить всі межі! «Батьківщина» вимагає щоб, по-перше, ціна на газ була не більше, ніж для промисловості, по-друге, щоб обсяги пільгового газу були збільшені вдвічі і, по-третє, щоб був ухвалений закон про ренту на газ, що призведе до зниження тарифів!

      Видалити