03 листопада 2015

У Баранівському районі відкрили полювання на парнокопитних тварин


На території Баранівського району з 31 жовтня 2015 року відкрите полювання на парнокопитних тварин, а з 07 листопада буде відкрите полювання на хутрових звірів.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

"На території Житомирської області з 31 жовтня 2015 року відкрите полювання на парнокопитних тварин. Державними інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області спільно з громадськими інспекторами створено рейдові бригади по боротьбі з браконьєрством", - йдеться у повідомленні.

Так, з початку відкриття полювання, а саме тільки за вихідні дні виявлено 10 порушень правил полювання, а саме: незаконне проведення полювання на кабана без відповідних документів; полювання без відстрільної картки, полювання в мисливських угіддях з собакою без документів, а також відсутність відмітки про сплату державного мита.

"З метою попередження виникнень порушень природоохоронного законодавства при проведенні полювання, Держекоінспекція попереджає, що особи винні у незаконному полюванні, відповідатимуть згідно до чинного законодавства України. За порушення правил полювання та термінів полювання особи можуть притягуватися до адміністративної відповідальності за ст. 85 КУпАП, що тягне за собою накладення штрафу на громадян від шести (102 грн.) до шістдесяти (1020 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, на посадових осіб – від тридцяти (510 грн.) до дев’яноста (1530 грн.) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян", - зазначають у прес-службі.

5 коментарів:

  1. Анонім03.11.15, 20:41

    До цих пір ці закони ще нікого не налякали!Як полювали незаконно так і полюють! Чи можливо щось реально має змінюватись? Чи це для бідного Івана?

    ВідповістиВидалити
  2. Коли вже відкриють сезон на двоногих парнокопитних? Від деяких шкоди набато більше, ніж від незаконного полювання.

    ВідповістиВидалити
  3. Колобок04.11.15, 10:22

    ...на парнокопитних? Хех, хана коровам ;)

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім05.11.15, 11:08

    "Коні не винні"

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім05.11.15, 17:09

    бігає по лісі четверо косуль і тих забють

    ВідповістиВидалити