26 листопада 2015

Василь Савчук став головою житлової комісії при виконкомі Баранівської міськради


Виконавчий комітет Баранівської міської ради затвердив заступника міського голови з питань діяльності виконавчого органу ради Василя Савчука головою житлової комісії при виконкомі міської ради.

За відповідне рішення одноголосно проголосували всі члени виконкому Баранівської міськради на засіданні у четвер, 26 листопада.

"Затвердити новий склад житлової комісії при виконкомі міськради, а саме: Савчук Василь - заступник міського голови, голова комісії, Оханський Юрій - секретар ради, заступник голови комісії, Костецька Олена - паспортист міської ради, секретар комісії, Загорська Оксана - заступник міського голови - керуючий справами виконкому, член комісії, Анжела Бондаренко - спеціаліст міської ради з економічних питань, член комісії, Драган Олександр - директор міського стадіону, член комісії", - йдеться у рішенні виконкому від 26 листопада.


Нагадаємо, 12 листопада депутати Баранівської міської ради на першій сесії сьомого скликання затвердили Василя Савчука на посаду нового заступника міського голови.

6 коментарів:

  1. Анонім27.11.15, 11:52

    Чому на офіційному сайті міської ради відсутнє оголошення про проведення виконкому? Немає там також ні проектів рішень виконкому, ні прийнятих рішень першої сесії чи нещодавнього виконкому. Це так "прозоро" працює рада. Напевно, так само "прозоро" працюватиме й ця комісія. А подія ця аж ніяк не заслуговує на новину, оскільки заступник міського голови вже за посадою повинен очолювати всі комісії, що діють при виконкомі. Більш цікавим, на мою думку, є склад членів житлової комісії, куди згідно з чинним законодавством повинні входити представники громади (у тому числі й депутати) та громадських організацій. Добре було б, якби там були представники спілки АТОвців, хоча б депутат міської ради Тулісов, адже нині гостро стоїть питання надання житла для цієї категорії громадян. Але їх тут немає, бо комісія формувалася винятково з працівників міської ради та її установ. І це комісія, де розглядаються питання поставки на квартирну чергу та надання житла! Сумно...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.11.15, 14:39

      яке надання житла АТОвцям? Ви про що? максимум на що здатен душко, то це фотосесія з даруванням взуття бійцю АТО... сумно...

      Видалити
    2. Анонім28.11.15, 01:14

      Василь Савчук, дуже маємо надію, що ти будеш достойно працювати і з часом не перетворишся з українця на продажного хохла. Удачі тобі.

      Видалити
    3. Тетяна28.11.15, 09:47

      Ті хто працює з Душком вони вже давно продалися

      Видалити
    4. Анонім28.11.15, 18:45

      Продаються ті хто щось з себе представляє.Це точно не про "молоду команду", вони просто служать свому господарю.

      Видалити
  2. Анонім27.11.15, 15:55

    Аноніму 11:52 репост,ви написали дуже справедливо, ви молоді, організовуйтесь і вимагайте щоб працювали всі ці "дєятєлі" згідно чинного законодавства

    ВідповістиВидалити