17 листопада 2015

У Баранівському райуправлінні юстиції зареєстрували Статут Дубрівської тергромади


17 листопада у Баранівському районному управлінні юстиції зареєстрували Статут Дубрівської сільської територіальної громади. На сьогодні це друга в Україні тергромада, яка має зареєстрований Статут.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

У результаті об’єднання до складу громади увійшли чотири сільські ради – Дубрівська, Радулинська, Мокренська та Хижівська. Статут територіальної громади обговорили та затвердили на засіданні першої сесії першого скликання Дубрівської сільської територіальної громади 12 листопада 2015 року за № 12.

Дубрівська сільська територіальна громада на сьогодні друга в Україні об’єднана територіальна громада, яка має зареєстрований Статут. Першою була Жовтнева сільська територіальна громада, що на Дніпропетровщині.

Нагадаємо, Дубрівська сільська територіальної громада – одна із перших 9-ти об’єднаних територіальних громад, які були утворені на Житомирщині. Відповідне рішення було прийнято 14 серпня на позачерговій сесії Житомирської обласної ради. Цим же рішенням було призначено перші місцеві вибори на 25 жовтня.

4 коментарі:

  1. Баранівчанин18.11.15, 20:36

    В добрий час, в Божу путь.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім24.11.15, 21:26

    цікаво а що буде з освітою та охороною здоровя хто буде керувати фельдшерськими пунктами хтось вникав в це

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім24.11.15, 21:28

    бажаю щоб у них все вийшло це буде нелегко

    ВідповістиВидалити