10 листопада 2015

У Баранівці відбувся районний шаховий турнір серед школярів


7 листопада у Баранівці відбулися змагання з шахів серед учнів загальноосвітніх шкіл Баранівського району, у яких взяли участь 17 команд. Найкращі результати показали Довбиш та Кашперівка.

Про це повідомляє сайт Баранівської райдержадміністрації.

У загальнокомандному заліку серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів переможцями стали:
Довбиська школа (Святослав Згодзінський, Наталія Слободянюк), Кашперівська школа (Інна Романчук, Богдан Чаплінський), Мар’янівська школа (Богдан Лавренюк, Діана Щавінська).

Серед загальноосвітніх шкіл І-ІІ ступенів найкращі результати показали: Баранівська школа (Софія Гайчук, Сергій Харчишин), Климентіївська школа (Ярослав Маліцький, Марія Куцан), Острожецька школа (Олег Михайлюк, Галина Михайлюк).

За підсумком зіграних партій, найкращий результат показала учениця 10 класу Довбиської школи Наталія Слободянюк. Команди-переможці та призери були нагороджені грамотами.

Як зазначено у повідомленні, на обласних змаганнях з шахів серед загальноосвітніх шкіл І-ІІІ ступенів, які відбудуться 13-14 листопада в місті Коростишеві, Баранівський район представлятиме збірна команда учнів Довбиської та Кашперівської шкіл.



фото Дмитра Нікітчина

5 коментарів:

  1. Анонім10.11.15, 17:48

    молодці!!!!!!!!!!!!!!!!!!! так тримати!!!!!!!!!!

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім13.11.15, 12:01

    невже ще не все втрачено

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.11.15, 16:23

      "невже ще не все втрачено" - ти про що, голубе? Не дочекаєшся :))). Попри всі негаразди у суспільстві, у нас чудова молодь. А окремі винятки є навіть у самих "квітучих" і зовні благополучних країнах.

      Видалити
  3. Анонім14.11.15, 06:23

    я голубе про те що якщо з дітьми займаються то є результат а де баранівські школи немає і не буде. розкрий очі і подивись коли на роботу іде директор другоі школи добре якщо в 9 а точастіше в 9годин 30 хвилин які шахи

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.11.15, 10:12

      А о котрій він повинен йти на роботу по-твоєму? І взагалі, при чому тут похід директора на роботу, до того, що учні класно в шахи грають? Ти просто дурко.

      Видалити