22 жовтня 2015

Три дні до виборів: у Баранівці реклама кандидатів на стовпах, магазинах і сітілайтах


До дати голосування (25 жовтня) залишаються лічені дні, кандидати та партії вийшли «на фінішну пряму» передвиборної гонки. Вулиці міста заполонила політична реклама партій та кандидатів у депутати.

Типові місця для розміщення інформації, які є біля міського Будинку культури та біля постаменту, що залишився від пам'ятника Леніна, кандидатів, схоже, не особливо приваблюють. Передвиборну агітацію і портрети кандидатів можна виявити в найнесподіваніших місцях, наприклад, на автомобілі або у вікні магазину.






На сітілайтах передвиборну агітацію розмістили: кандидат у депутати Житомирської обласної ради Дмитро Нечипорук, кандидат на посаду Баранівського міського голови Віктор Сидорівський та політична партія Республіканська платформа.




Щодо білборду на перехресті вулиць Звягельська та Ярослава Мудрого, то там декілька днів був розміщений портрет народного депутата України, лідера Житомирської обласної організації Опозиційного блоку Юрія Павленка, який зняли 22 жовтня.

5 коментарів:

  1. Анонім22.10.15, 15:19

    Якщо міська рада визначила місця для передвиборчої агітації, то вона має бути саме там.Всі інші роміщення у не встановлених місцях - порушення виборчого законодавства.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 22:31

      Ви не праві. Всі інші - розміщені на приватних територіях, а це вже справа власника. Що хоче, те й вішає: хоче картину, хоче напис з трьох букв))) Головне, що чинному законодавству не заперечувало.

      Видалити
    2. Анонім23.10.15, 14:53

      Буде порушенням законодавства, якщо політична реклама ще висітиме в суботу, 24 жовтня, та в неділю, 25 жовтня. Цікаво, а ця новина на блозі, де є фото реклами кандидатів, як буде розцінюватися 24 та 25 жовтня? Як порушення законодавства про вибори? Чи просто як новина?

      Видалити
    3. Звягель23.10.15, 17:03

      Наскільки мені відомо, то на сітілайтах, білбордах і т.д. (тобто офіційно проплачена і розміщена у відповідних місцях) - так, повинна бути видалена. Стосовно приватних територій, то я згоден з коментарем 22:31. Стосовно газет, журналів і сайтів, то все, що опубліковано до 24 жовтня - опубліковано до 24 жовтня. В чому тут порушення? Чи ви забороните всім читати після 24 жовтня сайти, газети і журнали?)

      Видалити
  2. Анонім22.10.15, 21:30

    Є кілька гарних фоток на тему "Баранівка осіння"...

    ВідповістиВидалити