27 жовтня 2015

Мер Баранівки Душко вважає, що проти нього велася брудна передвиборча кампанія


Мер Баранівки Анатолій Душко опублікував на сайті міської ради звернення до мешканців міста, у якому він стверджує, що проти нього велася агресивна, брудна передвиборча кампанія.

"Закінчилися місцеві вибори. У зв’язку із змінами до виборчого законодавства мешканців міст України, в котрий раз, поставили в складне становище. У людей абсолютно нагло вкрали право висуватися кандидатами до міських, районних та обласних рад, адже суб’єктами виборчого законодавства визначено партії. На мій погляд, люди не мали змоги оцінити кандидатів по причині складності самих бюлетенів. Нікому не секрет, що велику роль зіграли на місцевих виборах розкручені партійні бренди, нікуди не подівся рудимент минулого - адмінресурс, ми не стали жити по новому, не стали жити краще, «з-під палки», або тому, що «так потрібно», люди проголосували за провладну партію.

Прикро, що лише незадовго до виборів перша особа держави помітила негативні явища у ході виборчого процесу. Можу сказати, що людина незахищена не тільки під час виборчих перегонів, адже у нас в країні відсутнє право як таке, майже унеможливлена адміністративна та кримінальна відповідальність по причині беззубого, двоякого, аморфного законодавства. В той час, коли друковані засоби масової інформації газети й журнали для того, щоб видаватися мають отримати ліцензію, кожен може зареєструвати свій Інтернет-ресурс (блог, спільноту чи групу у соціальних мережах) і вважати, що він не несе відповідальності за зміст того, що публікується та виноситься на суд громадян. Стосовно мене впродовж останнього року велася агресивна, брудна кампанія з метою дискредитації мене, як кандидата на посаду Баранівського міського голови. Вважаю що будь-яка інформація перед опублікуванням її в засобах масової інформації, в тому числі й на Інтернет ресурсах, має бути перевірена на достовірність. Правова держава зобов’язана захищати своїх громадян від наклепів та безпідставного поливання брудом. Обіцяю громадянам міста, що в законний спосіб буду робити все для того, щоб привести українські закони стосовно інформаційних джерел до вимог світового та європейського законодавства.

Користуючись нагодою, хочу щиро подякувати всім виборцям, які підтримали мене і дали можливість продовжувати роботу та реалізувати намічені плани. Враховуючи п’ятирічний досвід роботи у місцевому самоврядуванні, буду намагатися організувати роботу міської ради ще ефективніше, прозоріше, через тісний контакт та обговорення планів і проектів з громадою. Звертаючись до мешканців міста, прошу усіх бути відповідальними за санітарний та екологічний стан узбіч доріг, берегів річок, місць відпочинку, прилеглих будинкових територій, кладовищ, а існуючі з 2011 року вуличні та будинкові комітети - активізувати співпрацю з міською радою.

Дуже надіюся, що від слів про децентралізацію влади, від політики геноциду щодо бюджетів сіл, селищ та малих міст українська влада перейде до реальних справ щодо передачі повноважень органам місцевого самоврядування. Вірю, що в Україні є розумні, патріотичні люди, котрим бог дасть владу і ми станемо на шлях реформ задля покращення життя людей, захисту їх інтересів, посилення позиції нашої держави у світі.

Враховуючи погіршення матеріального становища громадян, поганого стану здоров’я, тяжких хвороб, непомірних цін на продукти харчування та енергоносії, я, як голова Баранівської міської ради, буду зосереджувати величезну увагу на підтримці жителів міста, в тому числі й матеріальній. Отже, приміщення міської ради прошу вважати будинком послуг для громадян, в якому двері завжди відкриті", - йдеться у зверненні.

67 коментарів:

  1. Анонім28.10.15, 08:04

    :-) Нормальну людину це може лише посміхнути. У всьому цивілізованому світі безліч блогів та різноманітних інтернет-ресурсів. Та лише в Баранівці цього бути немає. Гена, згортай свою діяльність не дратуй космічних прибульців. Це було б смішно, якби не було так сумно.
    Радіти новообраному, на справді, нема чого. За інших кандидатів віддали голоси понад 1,5тисячі виборців. Саме така приблизна кількість працездатного віку населення Баранівки, що прийшли на вибори. Велика кількість не змогли цього зробити, оскільки працюють або навчаються за межами області. А розвезена манка та допомога престарілим та малозахищеним громадянам зіграла лихий жарт.
    Новообраному заважає преса та інтернет блоги... однак свободу слова ніхто не відміняв. Кожен може вільно висловлювати свою думку. Бути за чи проти. Пропоную невдоволеному створити свою сторінку на Фейсбук - побачимо кількість підписувачів (ну якщо така кількість проголосувавших за нього, то їх має бути чимало), в що, особисто мені, мало віриться, дивлячись на кількість підписників вконтакті)))))))))))))
    А загалом... ну колись має бути краще. Усім нам бажаю в майбутньому побачити наше місто справді гарним та квітучим.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.15 08:04
      Ти мабуть подавився отією манкою, яку згнадуєш, а після цього зганяєш злість на всіх. Всі тобі "кака", один ти дуже добрий.
      Хочеш прославитися отакими пасквілями, залазь у ФБ і рахуй підписантів.

      Видалити
    2. Анонім29.10.15, 13:34

      Та це мабуть 2000 баранівчан об'їлися мерської манки чи гречки та купилися на 50грн., що їх розвозила на "Волзі" Оханська в Заріччі, у районі вулиці Польової та по інших мікрорайонах міста, а в центрі розносила Костецька. Деяким "щасливчикам" перепало по 500 або й по тисячі з міської казни. Колись Іуда зрадив Христа за 30 срібляників. Баранівчанам вистачило й 50грн., щоб містом знову керував Космос. А ви кажете: чому ми так живемо? Що обрали, те й маєте! Радійте і знову чекайте на манну небесну!!!!!!

      Видалити
  2. Анонім28.10.15, 08:42

    Особливо в останній час погіршилося становище Стасюка, Стаховича та інших "дуже бідних" жителів Баранівки, яким перед виборами дали по тисячі гривень матеріальної допомоги. Пане мер, ви говорите, що будете організовувати роботу ради ще прозоріше? Да Ви нагло брешете! Чому до цього часу на запит депутата міської ради не надали копію рішення виконкому про надання матеріальної допомоги? Боїтеся, бо там є ще чимало прізвищ безбідних громадян, яким Ви заплатили за голоси! А якщо не боїтеся, то оприлюдніть це рішення на офіційному сайті міської ради (без паспортних даних, ідентифікаційних кодів та номерів будинків, тобто без зазначення персональних даних), чого, до речі, вимагає чинне законодавство України. Тільки тоді можна буде говорити, що міська влада веде прозору політику, а не бреше на кожному кроці!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Пізнайко28.10.15, 08:47

    "Отже, приміщення міської ради прошу вважати будинком послуг для громадян"
    - а послуги сексуального характеру також будуть надаватись ?

    ВідповістиВидалити
  4. Тетяна28.10.15, 09:14

    Найшовся білий і пушистий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.10.15, 17:31

      Мер страждає на роздвоєння особистості. Бореться сам із собою. Тут говорить, що держава має захищати його від наклепів та бруду, а сам вилив його найбільше на своїх опонентів. Наприклад, ніхто з кандидатів у мери, крім Душка, не опустився до того рівня, щоб бігати по місту з фотографіями будинку іншого кандидата. Що цікаво: ця фотосесія зроблена фотоапаратом, що перебуває на балансі міської ради. І агітував наш мер на службовому автомобілі міської ради, хоча не мав права його використовувати, оскільки був у відпустці. А тут пише нам про використання адмінресурсу іншими кандидатами! Побійтеся Бога, пане мер! Ви забрехалися по самі вуха!!!!!!

      Видалити
  5. Анонім28.10.15, 09:42

    Правда очі коле,а по переду ой що буде...

    ВідповістиВидалити
  6. Цікавий громадянин28.10.15, 10:14

    А в цьому будинку послуг інтимні послуги теж будуть надаватися? Бо більшої розпусти, ніж у міській раді, годі й шукати. Подивіться тільки на міні-міні-міні майбутньої заммерші...

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім28.10.15, 10:48

    Маю надію, що новообрані депутати (крім УКРОПів) будуть завжди відстоювати свою думку, не піддадуться на різні провокації і вмовляння. Наша біда в тому, що ми не цінуємо довіри виборців. Одразу після виборів у багатьох виростає павлиний хвіс, з'являється якась незрозуміла пишність) Нас обрали для відстоювання інтересів людей, а не для хаотичного піднімання рук на сесії. Дуже хочеться,щоб ті люди,які прийшли до ради, стали стіною, яка не дозволить і надалі розбазарювати міський бюджет, припинить скажене марнотратство та трохи струсане "мерську молоду команду". Якщо і надалі підуть "договорняки"( а це буде видно вже на першій же сесії, коли обиратимуть заступників, секретарів, комісії, затверджуватимуть штатний розпис, оплату "непосильної " праці керівництва) тоді надіятись на зміни в місті марно.

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім28.10.15, 10:58

    Душку на даному етапі буде за доцільне відмовитися від даноі посади, бо далі може бути дуже ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Душку відмовитися від посади мера? Душку? Відмовитися?? Від посади мера???

      Видалити
  9. Анонім28.10.15, 11:08

    щастя душка що його хоч хтось взяв до себе(я про укроп). до кого лише не просився... шкода, що партія після його правління занепаде в районі. будемо надіятись що депутати від них не продадуться за мат.допомоги та будуть працювати на благо міста.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім28.10.15, 11:09

    "космос" рулить!)))

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім28.10.15, 11:38

    Соромно читати написане мером. Що говорити про народних депутатів, коли мер міста сам колотить, а "списує" все на президента. Про яке покращення у місті може йти мова? Наші люди купилися знову. Радійте лавочкам і фонтану, що куплені за наші гроші і все....

    ВідповістиВидалити
  12. Анонім28.10.15, 11:40

    Ви не повірите, але я все це дочитав до кінця)))) Виходить, що для мера 1. Бюлетень - це дуже складна для розуміння річ. 2. Скоро мер позакриває всі соцмережі, сайти, блоги, спільноти і групи, 3. Мер навіть уявлення не має, що таке агресивна, брудна кампанія. 4. Владу українцям, як виявляється, дає Бог. 5. Міська рада - це будинок послуг. Навіть не знаю, що і сказати... Піду краще у "завжди відкриті двері" міськради, отримаю якусь "послугу"...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяна28.10.15, 13:02

      Можете до нього не звертатися, в такої людини немає ні совісті, ні сорому.

      Видалити
  13. Анонім28.10.15, 11:48

    а таки правда! стільки бруду, як виллялось від душка на опонентів не пам'ятаю давно... {censored}, а не людина... позор...

    ВідповістиВидалити
  14. Анатолій Олександрович, я за Вас голосував, а Ви замість того, щоб продовжувати ремонтувати тротуари, висипати дороги і покращувати місто такі дурниці пишите. Ви перемогли, просто подякуйте виборцям і продовжйте працювати. Кому Ви погрожуєте? Яка в біса агресивна кампанія? Які соцмережі і сайти? До чого тут Бог? Що Ви городите?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.15, 13:14

      З "опусу" мера видно, що він страждає на психічні розлади. Та й Бога згадав даремно, що вже є порушенням однієї з 10 заповідей. І навіть слово "Бог" написав з малої літери. Уже з цього можна зробити висновок, з якою шаною він ставиться до Всевишнього. А люди змогли "оцінити" його як кандидата в депутати міської та районної рад, де він взагалі не набрав голосів. Видать, бюджету міської ради не вистачило на агітацію за себе " обраного і при цьому ображеного".

      Видалити
    2. Анонім28.10.15, 14:01

      Мер на всі великі свята ходить разом з московським батюшкою, а не знає що Бог пишеться з великої букви.

      Видалити
    3. Анонім29.10.15, 18:51

      Анонім 28.10.15 14:01 а з ким же ти ходиш і будеш ходити ? анцихрист

      Видалити
  15. Пане,Душко я хотіла за Вас голосувати, але коли Ви, почила "обсирати" майже усіх кандидатів,то передумала.

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім28.10.15, 12:57

    Справді хочеться вірити, що нормальних, здоровимислячих, адекватних людей, дійсно тих, кого хвилює життя в місті, більшість. Чомусь цього разу вийшло...ну ось так... не хочеться сказати грубість і опускатися до рівня "космічної команди"... Але вічно зло перемагати не може. Борітеся і поборете...
    Не вистачає слів...
    )))))хоча - дружним кроком усі до міськради по допомогу!

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім28.10.15, 13:00

    Він напевне хотів сказати,що ФОК - "будинок послуг") Це там і столова, і буфет, і ліжечка))) Хоча і в мерії є столова, диванчики)

    ВідповістиВидалити
  18. Анонім28.10.15, 13:01

    А що наш "космонавт" городить на Президента? йому хто на це право дав? невже це не наклеп і не оббріхування? а до інших? "кончані українці"-його коронна фраза... Боже, він не туди потрапив... палати в іншому прміщенні!

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім28.10.15, 13:03

    Знаєте, а передовсім, хочеться взяти ручку з червоною пастою та у зверненні міського голови виправити помилки. Більше як на 2 не потягне ))))))

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім28.10.15, 13:34

    Пішла гавкотня по-новому)))) Запитання : Чому баранівчани вибрали, по вашій лайці, твкого мера ???? А вас НІ ???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.15, 15:09

      Для аноніма 13:34. Відповідь: бо вони баранівчани, а не громадяни Баранівки. І лається в місті тільки мер, а тут немає лайки. Просто мера навчають елементарним правилам граматики. А ви та він вважаєте це за лайку. Рекомендую вам разом з мером розробити ще й окремий словник для жителів Баранівки. За сайти й блоги він уже взявся.

      Видалити
  21. Анонім28.10.15, 13:37

    Сатана правитиме до 2017 року - так говорять ясновидці.

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім28.10.15, 13:40

    успокойтесь наконец стыдно за малую родину

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.15, 15:33

      А мені соромно, що ви вважаєте Баранівку своєю малою батьківщиною, але не знаєте нашої рідної мови. Раджу прочитати Павла Глазового, котрий написав, що така біда і в його корови: вона має язика, та не знає мови.

      Видалити
    2. Анонім28.10.15, 16:27

      цікаво, чи хтось зняв на відео, як Оханська розвозила за душка гроші в день виборів? за таке зараз почали судити...

      Видалити
    3. Анонім28.10.15, 16:32

      пропоную хоча б написати по яких вулицях то робилося. можливо хтось бачив,чому боїтеся про це сказати?

      Видалити
    4. Анонім28.10.15, 16:45

      по всій баранівці

      Видалити
    5. Анонім28.10.15, 17:12

      Це не відповідь, а значить брехня.

      Видалити
    6. Анонім28.10.15, 20:47

      А гроші розносила не тільки Оханська, а й Костецька

      Видалити
  23. волонтерка28.10.15, 16:20

    я ніяк неможу зрозуміти всіх дописувачів! Крику багато !А як будем жити в?????????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.10.15, 17:30

      Як казав 2 роки тому назад Душко, ми тепер будемо "Жити по-новому!"

      Видалити
  24. Звягель28.10.15, 17:03

    Дякую колеги, що продовжуєте нас приємно дивувати. Можна було б дати заголовок щось на кшталт "Мер Баранівки хоче ліцензувати сайти, блоги і соціальні мережі", хоча з огляду на вибори, можливо саме так як у вас і треба, швидше всіма проіндексується. Прийміть наші щирі співчуття з приводу переобрання вашого сенсоред))) мера. Ми свого замінили на нового. Можливо тепер місто нарешті почне "оживати". Чого і вам бажаємо!)

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім28.10.15, 20:22

    Ви писаки,може почнете з себе? За Душка проголосовали більше 50%, які ще е питання?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.10.15, 11:40

      Якщо по-вашому 2 з лишком тисячі голосів з 9500 виборців - це більше 50%, то ви або не знаєте математики, або вже занадто любите свого мера. Але він вам ще покаже, де раки зимують. Запитайте у його попередніх фанів!

      Видалити
    2. Анонім29.10.15, 11:59

      За Душка проголосовали більше 50% пенсіонерів, які і прийшли на вибори. І тому дивно, що не всі 100%, адже мер зробив для них все, щоб скрасити їхні останні дні - наставив лавок, насадив квітів і упорядкував кладовище...

      Видалити
    3. Анонім29.10.15, 13:35

      Ще й по 50 гривен дав. Цікаво чи довго вони на них протягнуть.

      Видалити
  26. Анонім28.10.15, 23:08

    а що, у Баранівці у церкві править московський поп ? УПЦ МП ?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. житель Баранівки29.10.15, 06:04

      так маскальський... а потрібно щоб правив УКРАЇНСЬКИЙ.

      Видалити
    2. Анонім29.10.15, 18:29

      житель Баранівки29.10.15 06:04
      Ти хоч раз був у церкві ?
      Хочеш українського попа ? Того, що не визнає весь християнський світ ?

      Видалити
    3. ононімному попу29.10.15, 21:18

      чого верещиш,тобі на голову яду капнули , я не попа хочу, а УКРАЇНСЬКОГО священника , а не гундяя маскальського , а в церкві буваю і бував за тебе ононіме більше...

      Видалити
    4. Анонім29.10.15, 21:33

      З чого ти взяв, що його не визнає християнський світ? Якраз весь християнський світ його визнає. Його не визнає тільки Кирил і Масковська церква.

      Видалити
  27. Анонім29.10.15, 21:45

    Отець Роман, насамперед, добра і порядна людина, яка з розумінням ставиться до всіх людей. Править у нас тепер цар Душко, а Роман служить, служить Богу і людям. Не плутайте грішне з праведним.

    ВідповістиВидалити
  28. Анонім29.10.15, 22:11

    Наша пісня гарна й нова...
    Чемодан- вокзал- дурдом
    Що набрид Душко , що до церкви вчепилися ,Іроди!

    ВідповістиВидалити
  29. Анонім29.10.15, 22:50

    Якась нескладуха. У своїй маляві мер скаржиться на агресивну, брудну передвиборчу кампанію проти нього, проте, після закінчення виборів риторика дописувачів сайту чомусь не змінилась. Складається враження, що переважна більшість прихильників нового-старого голови неписьменні взагалі, а ті відчайдухи, які таки зважились тут захищати свого обранця, демонструють нам лише якесь неоковирне владєніє язиком - то це, виходить, і є його лохторат. Для них він лідер...

    ВідповістиВидалити
  30. Незомбований громадянин30.10.15, 12:00

    Які "молодці" дорогі баранці!
    СПЕЙС-БАРАНА дружно обрали -
    гламурного, з матом на язиці!
    Хай вам космічно живеться в КОШАРІ!))))))))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. космонавти03.11.15, 19:00

      Ми тут на орбіті зустріли якогось чоловіка у костюмі і з пучком укропу в руках. Почувався добре, хоча і був без скафандра. Сказав, що він довічний мер Баранівки і просив передати всім привіт. Додав, що повернеться лише тоді, коли на Землі його почнуть розуміти і перестануть агресивно і брудно ображати.

      Видалити
  31. Анонім30.10.15, 13:56

    ))) двієчники на чолі з "вновьпришедшим"на сайті міськради у зверненні хоч помилки частково виправили. )))) усі не вдалося виправити, бо розуму забракло. дєрзайтє...

    ВідповістиВидалити
  32. Анонім30.10.15, 21:41

    Дайте спокій, а то самі нічого не зробили для міста , а гавкати вже навчились

    ВідповістиВидалити
  33. Анонім30.10.15, 22:28

    Як вже ,бридко все це чути ,бачити ,читати, закривайте цю газету, а то перисварите людей на користь іншим, кому це на руку.

    ВідповістиВидалити
  34. Анонім01.11.15, 19:31

    Відключайте коментарі до повідомлень. Давайте людям тільки інформацію. Останнім часом навіть не хочеться заходити на Баранівка блогспот. Будь ласка, відключіть коментарі хоча б до політичних подій. Вже нічого не зробимо. Баранівка свій вибір зробила.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім02.11.15, 10:03

      Як не хочете заходити на блогспот, то й не заходьте. Вас ніхто не заставляє. А коментарі мають бути! Видно добре дошкуляє цей блог Душкові, коли він та його спинолизи кричать, що обговорення треба закрити. Вибори він звичайно виграв, але як? Стільки адмінресурсу та грошей не використав жоден з кандидатів. Тільки офіційно з бюджету за один день (!) витратили 50000грн. на допомогу своїм прихильникам. Не говоримо вже про відкати, про шалені премії своїм підлеглим, які вони "віддали" на виборчу кампанію мера, продуктові набори та інші речі. Ось мер і не хоче, щоб про це тут говорили. Хлопці й дівчата, коментуйте!!!! Мер, на щастя, не має повноважень закривати блоги. А критика діє на нього позитивно. Ось навчили вже всім миром нашого Царя писати слово "Бог" з великої букви. І то добре. Може до кінця каденції хоч грамотнішим стане...

      Видалити
    2. Анонім02.11.15, 12:09

      Так! Давайте всі разом попросимо відключити коментарі, а потім закрити сайт, а потім відключити по місту інтернет. Адже баранивчані не повинні нічого знати і тим паче щось там бееекати. У міста повинно бути лише Слово Полісся і персональна сторінка мера на яку він вже перетворив офіційний сайт міської ради.

      Видалити
    3. Анонім02.11.15, 16:54

      А сайт міської ради - справжнє поле пошуків для Задорнова та гумористів. Більше "ляпів", ніж там, не знайдеш ніде. Виявляється, мер навіть не знає, як зветься місто з Литви, яке його, як виявляється, вже привітало з новим "мерством". Подивіться уважно на карту Литви, шановний мере, і побачите, що міста ЛаДЗіяй взагалі не існує. А саме таку назву ви згадуєте як на сайті, так і у вашому кишенькому рупорі "Слово Полісся". Правильна назва - ЛаЗДіяй! Запам'ятайте на майбутнє, а то ще підпишете угоду не з тим містом...

      Видалити
  35. Тамара02.11.15, 15:40

    Всі кричать тільки анонімно. А як тільки висловити свою думку привселюдно, то й хвоста піджали. Слабо висловити свою думку після звіту мера в Будинку культури?!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.11.15, 09:28

      А що був звіт? Може підкажете, коли саме? А то перед виборами мер відмовився вступити в дебати з іншими кандидатами. Лив на них бруд по закоулках. І програму свою передвиборну не дав на блог, як інші. Боявся, бо в ній - купа помилок і "ляпів".

      Видалити
    2. Анонім03.11.15, 14:59

      Мова йде про звіт мера на громадських слуханнях минулого року. Щодо передвиборної програми мера, то якщо б її тут опублікували, то мер би позеленів від злості як новоявлений УКРОП, потім, як Регіонал за покликанням посинів би, і, наостанок, почервонів би від сорому, як справжній в душі Комуніст.

      Видалити