15 жовтня 2015

Кандидат у депутати Баранівської міськради хоче відмовитись від участі у виборах


Кандидат у депутати Баранівської міської ради від Радикальної партії Олега Ляшка по 14 виборчому округу Анатолій Стасюк виявив бажання зняти свою кандидатуру з виборчих перегонів.

Про це місто Баранівка повідомили у міськвиборчкомі.

"9 жовтня нам принесли заяву від кандидата у депутати Баранівської міськради по 14 округу від Радикальної партії Олега Ляшка Анатолія Стасюка з проханням зняти його кандидатуру з виборчих перегонів", - повідомили у міськвиборчкомі.

У своїй заяві до Баранівського міськвиборчкому він пояснив, що таке рішення він прийняв через розбіжності у поглядах з лідерами партійного списку.

"У зв'язку з відвертою злочинною брехнею першого номера у списку Радикальної партії до міської ради Миколи Ковальчука, яка була розповсюджена ним з метою дискредитації міського голови прошу вас зняти мене з виборчих перегонів", - йдеться у заяві.

Однак Баранівський міськвиборчком кандидатуру Анатолія Стасюка з реєстрації не зняв, посилаючись на Закон України «Про місцеві вибори».

"Ми написали йому офіційну відмову, оскільки згідно п. 1, ч. 2, ст. 47 Закону України «Про місцеві вибори» знятися з перегонів можливо лише у тому випадку, якщо заява поступила за 19 днів до дня голосування, а вона поступила за 17 днів, тому зняти його з перегонів ми не маємо права", - пояснили у міськвиборчкомі.

До речі "відверту злочинну брехню", про яку йдеться у заяві Анатолія Стасюка щодо діяльності міськради та діючого мера Анатолія Душка, уже розповсюджують у місті.

102 коментарі:

  1. спостережлива15.10.15, 16:22

    9 жовтня написав заяву а сьогодні вже возить радикальну мадам із земельного з букетом в машині. Оце політика.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.10.15, 16:41

      До чого тут машина і квіти? Аби щось бовкнути... А взагалі Ковальчук все правильно пише у цій агітації. Все ж так і є, хіба ні? Інше дивно, чого це Стасюка так напрягло? Мабуть партією помилився.

      Видалити
    2. Анонім15.10.15, 18:04

      Так це ж "кріт" у партії О.Ляшка.

      Видалити
  2. Анонім15.10.15, 16:29

    Стасюк написав цю заяву під тиском космічного мера, оскільки є його підлеглим і працює у відділі благоустрою. Але така заява напевно найкращий піар для Ковальчука. Завдяки цій заяві виборчу програму кандидата в мери розмістили на блозі. Ні один інший кандидат не може цим похвалитися. А Душку - ганьба! Це дуже низько й підло - тиснути на кандидатів у депутати, використовуючи своє службове становище!!!!

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім15.10.15, 16:38

    А джип укропівської мадам постійно стоїть під міською радою. Використовують у партійних цілях (безкоштовно!) приміщення міської ради, компютери та інші матеріальні ресурси! А на кухні в міській раді щоденно вариться обід для мера і всієї укропівської свити. Оце така міська політика з "душком"!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.10.15, 18:08

      Лєнка, хватить на сьогодні на мера строчити. Я вже все прогрів, поїхали радикалитись!

      Видалити
  4. Анонім15.10.15, 18:01

    Дитина обідилася !!!
    Міськвиборчком, дайте дитині іграшку або цукерку, може заспокоїться.

    ВідповістиВидалити
  5. Костя15.10.15, 18:08

    Нарешті хоч хтось відкрито розповів про всі діяння мера. Я до сьогоднішнього дня ще вагався за кого голосувати. Для мене що Душко, що Вельчинський - не варіант. Не буду пояснювати чому. За Коваьчука хотів, але не був певен, що він сам по собі. Тепер думаю, що він все ж таки єдиний, хто дійсно хоче робити все чесно і нікого не боїться.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.10.15, 18:34

      Костя, (читай Ковальчук) при тобі ж і проводилися і проводяться всі маніпуляції із землею, минулого року звернувся, так ти ж без "Лесі" і розглядати навіть не хотів. Коровам хвости тобі крутити, а не в місті головувати.

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 06:55

      Анонім 15.10.15. 18.35 читай душко не з Лесею потрібно ходити ,а з Гришою.І за Оксану не забувайсЯ!

      Видалити
  6. Анонім15.10.15, 19:41

    Спершу потрібно накрутити іх Душку та його директору мусорки Стасюку і іншим з молодоі команди мера

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім15.10.15, 19:45

    Ковальчук не наділений повноваженнями щодо розгляду і погодження будь-якоі документаціі.Так що любий анонім читай уважно закони...

    ВідповістиВидалити
  8. Коля , Коля , а я думав за тебе голосувати . Не гарно так поступати , можливо по молодості . Ранувато тобі в мери . Якщо мочить то треба обох , оце було б правильно . Тоді тебе поважали б.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім15.10.15, 23:21

    ХТО З БИВШИХ МЕР1В ЗРОБИВ Б1ЛЬШЕ ЗА ДУШКА..ЯК ЩО В1Н ЩЕ ПОБУДЕ ЩЕ ОДНУ КАДЕНЦ1Ю БАРАН1ВКА Р1ЗКО ЗМ1НИТЬСЯ НА КРАЩЕ ТОМУ ЩО В1Н ПРАЦЮЕ А НЕ СПИТЬ...Т1ЛЬКИ ТРЕБА П1Д1БРАТИ ДОСТОЙНУ КОМАНДУ ОДНОДУМЦ1В ЯК1 БУДУТЬ ПРАЦЮВАТИ ДЛЯ ЛЮДЕЙ БАРАН1ВКИ

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.10.15, 11:23

      Не смішіть. Хто вкрав більше за Душка? НІХТО. За кого голосувати? Що він ще може будинок в Польщі не обставив? Може скинемось самому "чесному" злодюзі міста?

      Видалити
  10. Анонім16.10.15, 09:33

    дурний буде душко якщо не подасть цього горе суддю до суду

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ні, дурний буде, якщо подасть. 1. марна справа 2. ще один піар Ковальчуку

      Видалити
    2. Анонім16.10.15, 21:54

      а чому в майбутньому часі?

      Видалити
    3. Анонім17.10.15, 08:09

      В майбутньому часі назовні спливуть і інші схеми так званого "керування"...

      Видалити
  11. Звертаюсь до Стасюка: Стасюк - це що правда? Тобі серйозно повезло. Бувай! Микола Васильович - ви на правельном путі. Не забудь за другого, вреж йому тоже. Хотя? Мабудь не на цьому строється діло. Але свиням треба інколи показувати їх стойло. Крипись атакувати і по тобі будуть.

    ВідповістиВидалити
  12. Галина Я19.10.15, 11:43

    Хочу висловити свою думку відносно міського голови-Душка. Кому не байдуже яким буде наша Баранівка голосуйте за Душка,а для кого він Толя- космос то вам дійсно до його рости як до космосу,а як мер він гоподар вичистив Баранівку поставив лавочки люди йому за це вдячні.А тепер розкажу до його особисто я не зверталась,а зверталась у відділ благоустрою,відреагували миттєво,видно що люди працюють.Анатолій Олександрович-кращий мер нашого міста,дай Бог йому здоровя і успіхів у всіх його справах!!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Галю, Ви хотіли сказати "вичистив" казну Баранівки, це справді так, ну, і лавочки, звісно, це теж велике надбання, бо як же без лавочок...

      Видалити
    2. Анонім20.10.15, 14:55

      Галю, Ви може не знаєте, але Душко заплатив Стасюку 1000грн., щоб той написав кляузу на радикалів. Причому заплатив не з свого кармана, а з бюджету міста. Надав матеріальну допомогу. Можна подумати, що сімя Стасюків така бідна й нещасна, що потребує допомоги. А онкохворим давали по 500-800грн. Різницю бачите? Так що чистить наш мер тільки казну громади. А в Баранівці скрізь повно смітників. Ще й мер розпорядився зробити смітник на місці капсульного цеху! І лавочки поставив тільки в центрі, там, де їх більше бачать, а не там, де вони потрібні в першу чергу! А як хворій старій людині добратися до лікарні? Там по дорозі нема ні одної лавочки! І міський транспорт відсутній! Душко що не робить - то тільки для піару і своєї реклами, а не на користь людям! Хай краще летить на Марс! Там ще є вільні місця!

      Видалити
    3. Там у радикалів нерпиємності із за Стасюка. Радикали запомніть все що не робиться все до кращого. Він не вам наклав, він собі наклав купу, аби винюхав. Його Душко просто знищив. Проте потім не згадає за нього. А за це Радикали ... Побачете. Ну їх в баню. Там Ковальський що стоїть.

      Видалити
  13. Пісьменний19.10.15, 14:50

    А я за Вельчинського! Підтримаємо його. Він наш мер.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім19.10.15, 22:46

      так йому треба хату закінчити...

      Видалити
    2. Анонім19.10.15, 23:45

      Не наш а твій! Краще будиночок йому допоможи добудувати!

      Видалити
    3. Анонім20.10.15, 01:56

      Відповідно до рішення суду апеляційноі інстанціі визнано незаконним рішення Баранівськоі міськоі ради стосовно продажу земельноі ділянки площею 200 кв.м. в центрі міста Баранівки (навпроти бару "Зодіак").Підставою для скасування даного рішення міськоі ради судом апеляційноі інстанціі є порушення міською радою норм земельного законодавства.А хто буде покупцю повертати кошти в сумі близько 200 тисяч гривень, які міська рада вже проіла? Міська рада чи особисто мер? Гнать такого мера потрібно у три шиі і чим скоріше

      Видалити
    4. Анонім20.10.15, 10:06

      Я також за Вельчинського. У нього одного толкова програма. Там вказані конкретні справи, які потрібно вирішувати в Баранівці! Вельчинський переможе!!!!

      Видалити
    5. Анонім20.10.15, 14:53

      А Ви Душкові Авіс допоможіть утримувати да з боргами мільйонними розрахуватись. А то всі ці 5 років міська рада всі закупівлі проводила через Авіс та Андрєєву. А цими днями ще й допомогу матеріальну відвалила її родині чималеньку, щоб гарно агітували. Хворим людям дають по 500грн. а тим, хто разом з мером чистить казну, по цілій тисячі. Попросіть, хай мер оприлюднить списки, кому в цьому місяці дав матеріальну допомогу! Побачите там багато цікавих осіб!

      Видалити
    6. Анонім20.10.15, 17:36

      Так Душко і так звана партія укропів пише в пресі,що Ковальчук обманює народ чесной про його злодіяння: рішення суду .що викладене вище ще раз підтверджує незаконний дерибан землі в місті, а 113 літер бензину душку хватило аж на пів року на службовий автомобіль - а скільки витрачено газу, чи це не пальне, про яке розповідається в пресі,ну а заробітна плата міського голови в розмірі 5 тисяч гривень в місяць зовсім не відповідає деклараціі мера, хіба що місяців у 2014 році було аж 20... і звісно - а де ж залучені іноземні інвестиці?, мабуть що стільки іх багато, що неможливо іх довезти до Баранівки як із Польщі так і з Литви.Стидоба такому горе меру...

      Видалити
  14. Анонім20.10.15, 01:40

    Прочитав свіжий номер районноі газети за 21.10.15 і диву дивуєшся:мер землі не розпродає, а продає лише приміщення , що знаходяться на ній (приміщення бувшого комунгоспу); пального на службовий автомобіль на пів року витрачено трішки більше як 100 літрів бензину ( а де ж вказано літраж такого пального як газ, чи це не є пальним?);а що це за нарахована заробітна в розмірі орієнтовно 5 тисяч гривень в місяць, а куди ж діти дані деклараціі мера за 2014 рік - орієнтовно 120 тисяч гривень - і ці дані не сховаєш не від кого, а складовою витрат для закордонних поіздок є не лише проживання... То ж не потрібно оправдовуватися в пресі, бо шапка горить лише на ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім20.10.15, 21:37

      То сьогодні ж тільки 20.10.15

      Видалити
    2. Анонім20.10.15, 22:59

      Логічно, що це пише той, хто цей матеріал на друк віддавав. Тобто людина Душка. Фууу... Якщо вже Душка свої зливають, то це вже повний 3,14здец.

      Видалити
  15. Анонім20.10.15, 02:10

    Виходить що мер на службовий автомобіль і для вирішення особистих питань , а також розгляду звернень громадян використовує трішечки менше 1 літри бензину в день,однак близько 500 літрів такого пального як газ в місяць- 9 літер на 100 кілометрів - близько 5 тисяч кілометрів в місяць і це все для вирішення і розгляду звернень.Математика в даному випадку дуже проста і не на користь пока діючого мера...

    ВідповістиВидалити
  16. Анонім20.10.15, 09:08

    Той Пісьменний це Пісьменюк. Оце так люди роблять: обіцяв проводити роботу як Радикал за Ковальчука, а повністю повязаний з Вельчинським. Продажна шкура. Душко йому поганий.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Казали: Цей радикал геть і близько біля них не був. Один раз попав в обєктив з ними. Він такий радикал, як і той Донбасовець. Спочатку рипнувся, а як запахло керосином джмухнув, так, що і забув статус взяти. Чого? Бо не заслужив. З дівками в окопі його бачили. І він там був із гармошкою. Скотиняка. Я чув він велику роботу проводить за Душка. Стасюк його дуже поважає. Мабуть є за що.

      Видалити
  17. Ковальчук Микола Васильович, сам зустрічається з виборцями. Це нормальний кандидат в мери. За нього буду голосувати. Він наведе порядок. Ладно - необерете, то він піде суддею. Хлопець не пропаде. Але давайте за нього.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Колобок21.10.15, 00:35

      ну так ваша правда, жоден суддя ще не пропав :).
      Ну а що до нинішнього мера - є претензії? - подавайте заяви до суду. Він не "недоторканний".

      Видалити
    2. Анонім21.10.15, 07:17

      А колобок і по нині....

      Видалити
  18. Анонім20.10.15, 17:51

    А що 600 грамім бензину душком витрачалося протягом для? 113 літер протягом 6 місяців? Оце економний автомобіль...А в Киів,Житомир видно заправляли спонсори.Використовуючи автомобіль в корисних цілях і накатуючи по 5 тис. Кілометрів у місяць виникає питання - скільки можна ще дурити мешканців Баранівки?

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім20.10.15, 18:01

    Як ти Душко не оправдуйся в районній газеті та зрозуміло одне - на ..........шапка горить - в листівці Ковальчука дійсно викладені достовірні та беззаперечні факти і в подальшому не юли - цеж дуже добре видно неозброєним оком...

    ВідповістиВидалити
  20. Анонім20.10.15, 18:34

    Із статті в районці я не зрозумів чи укроп вихваляє Душка,а чи Душко укроп? А дивіденти що не говори дісталися Ковальчуку та іншим кандидатам.Душко , так і далі тримать,умнічка!

    ВідповістиВидалити
  21. Анонім20.10.15, 18:41

    А хто зпартіі укроп проводив перевірку викладених у листівці Ковальчука фактів.З тексту вбачається , що сам Душко.Отож хвали себе моя губка і більше нікого.

    ВідповістиВидалити
  22. Баранівчанин20.10.15, 22:17

    Хлопці, пропоную бути гуманнішими. Вже і так зрозуміло, що діючий мер скоро перестане ним бути, то ж не варто добивати лежачого. Ми його обрали і дозволили йому так керувати громадою, як він міг це робити. Щось зробив, щось не зробив, щось поцупив, щось не встиг - годі. Тепер важливо створити дієвий механізм громадського контролю, аби його наступник навіть спокуси не мав, щось тут замутити. Є хороша програма - працюємо разом над її втіленням. У нас просто іншого варіанту зараз немає, час такий.

    ВідповістиВидалити
  23. Колобок21.10.15, 00:36

    Гарна така дискусія тут ведеться, дуже схожа на діалог павуків у банці :))

    ВідповістиВидалити
  24. Анонім21.10.15, 08:35

    Гарно Ковальчук зробив.

    ВідповістиВидалити
  25. Анонім21.10.15, 09:51

    ковальчук хтож так себе веде. обливати брудом іншого в своіх цілях друкувати непровірене який з нього суддя отам в земельному йому і місце поки з танським не загребуть за хабарі. зверніть увагу один ковальчук такий

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 17:46

      Правда очі ріже злодюгам і підлабузникам душка , всі факти в листівці є дійсно достовірні і давно відомі пересічним жителям Баранівки.Ковальчук молодець,так тримать!

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 00:32

      Коли в Баранівці всі будуть такі прямі та справедливі як Ковальчук то і жити буде краще

      Видалити
  26. А скажіть чому мовчати. Одні ниліпили собі зарплату до 12 тис. грн., а інші куска хліба жадні. Це що народний мер? Правильно Ковальчук робить. А щодо методів доведення ганебних фактів - то це хто як навчився. Душко зараз їздить по дворах - оправдується. То один проти нього, то другий. То Литвин його не підтримує, то Вельчинський. Поганому танцору! Ти зпершу за свою шкуру думаєш. А Баранівка тобі постільки...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 00:35

      Та пізно вже йому оправдовуватися,потрібно було раніше господарювати в рамках закону та людськоі моралі.

      Видалити
  27. Звягель21.10.15, 10:21

    Почитав вашу газету... Дивний у вас мер. Виходячи зі статистики, цей сайт читає все місто. Натомість ваш мер виправдовується не на сайті, де всі в курсі про що мова, а у газеті, яку читають мабуть пару пенсіонерів в селах. Їм мало того, що навіть не зрозуміло про що мова, так вони ще й жодного відношення до виборів мера Баранівки не мають. Що тут скажеш, укроп сів у калюжу. Хоч би на час виборів толкового pr-менеджера найняли чи що)))

    ВідповістиВидалити
  28. Що Душку не подобається, що Ковальчук правду ріже. Я наскільки знаю, що Вельчинського він не чипає, хоть не боїться чипати, видно Душко його перещоголяв. То хіба вам подобається той деребан, що Ковальчук висвітлив. Мені ні. А значить Ковальчук і може той самий Вельчинський, но не Душко в мери.

    ВідповістиВидалити
  29. Анонім21.10.15, 13:48

    листівки вже порозносили в кожну хату і причому в темний час доби що дивно якщо все правда то чого боятися -так що душку не треба взагалі нікуди нічого писати хай вже цих зо 20 писаків і ковальчук який претендує на голову міста випустять пар

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 14:10

      Це точно))) Йому вже не треба нікуди писати. Він вже написав.... у районку)))))) Питання тільки кому і нащо воно там у тій районці потрібно було. От же ж правильно Звягель підмітив, УКРОП облажався по цій темі конкретно!!

      Видалити
    2. Анонім21.10.15, 17:56

      А в нас Ковальчук розносив листівку особисто і в день і всі факти, що викладені в листівці аж ніяк не спростовуються перевіркою партіі,яка висунула душка кандидатом.Що ще може написати партія про свого кандидата як тільки все хороше?

      Видалити
  30. Анонім21.10.15, 13:59

    Як на мене то кожен кандидат дивний по своєму... Кожна людина це індивідуальність... Я, наприклад, буду підтримувати Душка. Є у нього мінуси, но є і плюси. Я думаю за ці 5 років він саме зрозумів що і як потрібно робити і на далі в нього буде кроще, а нові люди 5 років будуть знову учитися і толку точно ніколи не буде. Вельчинськи у своїй програмі гадить діючу владу, а сам він ДЕ, чи не при владі. Його роботи точно не видно. Ковальчука мером ніколи не могла уявити, но думала що хороший юрист (була прикро розчарована) Сидорівський - проста врівноважена людина (хоча говорили, що у нього розлад у сім'ї) Кундельський - (((((00000. В казки про маєток у Польщі і погашення кредиту я не вірю. Просто дуже хочеться щоб перестали проводити досліди на людях (тобто вводити якісь новшенства, які нічим не закінчуються)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 14:27

      Вибачте пані, але треба бути дурнем, щоб голосувати за Душка. Він і половини обіцяного не зробив. Невідомо куди бюджетні гроші тратив. Тому ніколи і не звітував і не питав у громади куди і на що саме їх тратити. А за останні роки взагалі став почувати себе царем Баранівки. Сам вирішує що і куди розподіляти, де що і у кого закуповувати. А як з людьми простими спілкується? За нього вже стає просто соромно. Я впевнений, що він просто не витримав випробування владою і захворів на "зоряну" хворобу. Ще одна каденція його просто доб'є.

      Видалити
    2. Анонім21.10.15, 14:44

      Для Аноніма 13:59. Скажіть, будь ласка, пані юристка міської ради, де це Вельчинський у своїй програмі гадить діючу владу? Там немає жодного слова про мера. Є тільки конкретний план дій, тобто що він планує зробити в місті, якщо його оберуть. А Душкові давно пора в палату №6! Він стомився від міста, а місто вже стогне від нього! Як і колишні його прибічники, яких він обзиває шестиетажними матюками! Скоро пошле куди треба й вас! Хоча ні, попросить завязати галстук чи принести чай. Так що не рвіть так за нього сорочку!

      Видалити
    3. Анонім21.10.15, 15:08

      Оксанко перестань підтримувати Душка. І чим він тобі подобається не ясно. Хіба він тебе в той маєток в Польщі не возив?

      Видалити
    4. Анонім21.10.15, 22:36

      Перестаньте людину ображати))))) Це не вона писала, а я. І я зовсім не юрист і тим паче не працюю в міській раді, ще з глузду не з'їхала)))))

      Видалити
    5. Анонім21.10.15, 22:59

      З даного коментаря стає зрозумілим лише те,що ця людина або отримала матерільну допомогу за агітацію або...В теперішній час нормальна людина в повному розумінні цього словаза Душка голосувати не буде

      Видалити
    6. Анонім22.10.15, 07:10

      Душку мером залишилося ще бути рівно 3 дні і 3 ночі.Аби тільки продержаться і до вечері проспаться.

      Видалити
    7. Анонім22.10.15, 08:40

      Не кажи гоп, поки не перескочив. Переможе чи ні мені наприклад байдуже хто переможе. Головне, щоб переможець розумів, що на місто працювати треба, а не на себе і що не він головний, а люди. А він лише найнятий ними виконавець.

      Видалити
  31. Анонім21.10.15, 18:41

    Провела перевірку фактів,що викладені у листівці.Транспорт комунальний перебуває на територіі ПМК 2,зарплата мера становить аж ніяк не 5 тис.грн.(див.декларацію душка на даному сайті за 07.05.2015р.),пальне 113 л.за 6 місяців це повна брехня,а газ де? А іноземні інвестиціі це не лише намір щодо укладення договорів про співпрацю з містами побратимами,а де ж іх результат?То виходить,що в цій статті мера бреше не тільки душко а і його партія укроп.Дуже хороший початок для партіі..

    ВідповістиВидалити
  32. Анонім21.10.15, 19:51

    І не стидно меру писати про зарплату 5 тис.грн? А декларація за 2014 рік говорить що мер забрехався.А раз мер говорить неправду то і не є гідним кандидатом. Ковальчук висвітлив злодійські діяння діючого мера та його попередників.І всі вони заслуговують на гідну оцінку жителів Баранівки. Обираймо і на далі злодюг та казнокрадів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 01:05

      Листівка Ковальчука по місту розповсюджується з 7 жовтня.Щось партія укропу довго проводила перевірку викладених фактів.А хто підписав акт перевірки -душко чи оханський?

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 07:03

      Мабуть що не Оханський так як його мама вже проводить агітацію за іншого кандидата

      Видалити
  33. Анонім21.10.15, 22:34

    Якби у листівці були пусті слова то і меру не потрібно було б оправдуватися,а так рішення суду про незаконний продаж землі є,інформація про пальне на службовий автомобіль окрім бензину у статті мером не спростована,заробітна плата мера в розмірі 5 тис.грн.також суперечить поданим ним же деклараціям,оплата відрядних за кордон також мером не спростована.Ось так потрібно проводити перевірку викладених у листівці фактів.Укроп можете вже завершувати свою антирекламу...

    ВідповістиВидалити
  34. Анонім21.10.15, 22:49

    А де можна отримати передвиборчу програму укропу?Міська рада іі ще роздає?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 23:18

      А кому вона треба? Партія невдах з брехуном на чолі, який не зміг виконати навіть те, що обіцяв протягом 5 останніх років. Тож яка різниця, що в тій програмі?

      Видалити
  35. Анонім21.10.15, 23:13

    А фото мера в газеті це що теж матеріали перевірки укропу?Чимось воно нагадує фото високопосадовців з сусідньоі нам держави краіни -агресора...і повадки одинакові...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 23:48

      Не чіпайте вже того "мера". З нього і так всі сміються, як він бігає по дворах і всім обіцяє практично слово в слово все те саме, що на минулих виборах обіцяв. Воно то не дивно, бо нічого не зробив, проблеми ті самі і лишилися. Тобто тексту міняти не треба. Але не розуміти, що це смішно і огидно водночас... я не знаю...

      Видалити
  36. Анонім21.10.15, 23:22

    А хто з кандидатів вкрав у душка програму? І чи це реально? Всі кандидати оголосили своі тези офіційно ще до появи душковоі програми...Чи не так?

    ВідповістиВидалити
  37. Анонім21.10.15, 23:28

    А "злодіі в законі" це до яких кандидатів стосується? Що мер і про себе згадав?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 00:03

      От я, наприклад, не знаю, що там написано. Я не читаю таких газет і вам не раджу. Хочу запитати у вас всіх. Я так зрозумів, що один щось написав в газеті, а інші це в інтернеті обговорюють. А в чому сенс? Навіщо ви витрачаєте на це свій час?

      Видалити
  38. Анонім22.10.15, 01:08

    Стасюк даним вчинком після виборів втратить не лише мандат а й роботу. Не було б гірше...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 06:59

      А що стосується матеріальних допомог,то слід відмітити, що за допомогою останніх мер вирішує своі наболіли питання.

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 08:30

      А чого від душка тікають як миші з корабля заступник,секретар та інші працівники.Видео чують бідолаги, що корабель тоне...

      Видалити
    3. Анонім22.10.15, 09:03

      Бо він вже всіх задовбав своєю дурістю та пихатістю, навіть своїх.

      Видалити
  39. Анонім22.10.15, 08:27

    Комунгосп продав,своі кредити позакривав оце господар у місті!

    ВідповістиВидалити
  40. Анонім22.10.15, 09:11

    Думала голосувати за укроп та неможу знайти програми.Люди кажуть що дуже гарна , люстрована і не дешево коштує...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. І що тут дивного, що гарна та дорога. Це ж кишенькова партія Коломойського. Ви запитайте в будь-якого УКРОПівця чи пішов би він в цю партію, якщо б там не платили грошики?) Одні платять - інші танцюють. Все, як завжди...

      Видалити
  41. Анонім22.10.15, 10:09

    Укроп це дійсно партія переможців ...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 11:43

      Укроп це партія пройдисвітів і шарлатанів Коломойського, а тепер ще й стала кишенею чинного мера. Нічого, скоро настануть морози, і цей укроп щезне, а меру залишилося жирувати ще пару днів. Хай забирає свій укроп у Норвегію чи ще там кудись!

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 14:15

      укроп- це політичний проект, а не партія!

      Видалити
    3. Анонім22.10.15, 15:53

      Да що ви кажете! На вибори цей політичний проект іде як партія. Хоча краще вже його назвати політичною повією. Бо всі ці "проектанти" вже безліч разів скакали з партії в партію. А тепер всі, кого вишвирнули з інших подібних "проектів", стали укропівцями. Наприклад, той же Душко на минулі вибори балотувався від Партії регіонів, а тепер від УКРОПу. Кандидат №1 до обласної ради від УКРОПу Кокітко Н.В. на минулі вибори активно активно агітувала за Партію регіонів, а тепер стала укропівкою. І так можна продовжувати...

      Видалити
  42. Анонім22.10.15, 14:48

    Укроп-це партія невдах. Душка (в минулому регіонала!) кинув Порох, після цього пан мер двічі їздив просився в Батьківщину , спочатку до Чоботенка, а потім до Лабунської- погано просився, бо і тут його не прийняли.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Максим22.10.15, 21:48

      що значить "кинув Порох"? той Порох навіть не знає про існування якогось Душка. Ось Кізін знав, що є такий собі Душко, проте, далі діло не пішло, як із наступними чоботенками, лабунськими і ще хто-зна ким, то, мабуть, щось не так із претендентом на булавку, а не з "кидалами". А про Укроп все правильно.

      Видалити
    2. Анонім27.10.15, 22:58

      {censored}!!! і саме головне {censored} на чолі з Баранівським кісільовим, ой вибачте {censored}!!!!

      Видалити
  43. Анонім22.10.15, 16:00

    Люди оберіть душка бо вже почав плакати по багатоквартирним будинкам,що через часті обіди втратив все своє здоровя на горілку та конячки

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 22:19

      Це ще дрібниці. Ви би чули, що він на зустрічах з виборцями про інших кандидатів говорить... Щоб вони те все почули, то його б або побили, або до суду подали.

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 23:51

      Якщо не встигне втекти до Польщі то суду йому не минувать і не лише йому...

      Видалити
  44. Анонім22.10.15, 18:20

    Як душку шкода покидати кормушку,що почав перед виборцями пускати сльозу та носить і показує фото хати одного з кандидатів.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім22.10.15, 22:40

      І що тут такого? Може він тепер ріелтором працює, пропонує житло на продаж. Тому і фотку носить показує, використовує всі можливості реклами. Це лише свідчить про те, що він хороший ріелтор.

      Видалити
    2. Анонім22.10.15, 23:54

      То може дамо йому ритону для реклами і розповсюдження серед виборців та й самому буде чим бавитись.

      Видалити
  45. Анонім23.10.15, 09:24

    Всі ці його ходи йому лише в мінус. Він вже програв!

    ВідповістиВидалити
  46. Анонім23.10.15, 10:44

    Аноніму: 22:10.15р. 08:30 Ці люди не біжать з корабля, який ніби тоне. Вони розумні, отож пересіли на зручний вид транспорту.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.10.15, 15:11

      Правильно роблять!!!!! Дивно тільки, як вони до цього терпіли обзивання божевільного мера??????

      Видалити
    2. Анонім23.10.15, 18:13

      Чому божевільного? Ви лікар, що ставите такий діагноз? Так отож... Слідкуйте краще за своїми словами. Тому, що це не красить в першу чергу вас.

      Видалити
  47. Анонім23.10.15, 21:24

    Бо лише божевільний одночасно може сміятися та плакать....

    ВідповістиВидалити