13 жовтня 2015

У переддень Дня захисника України у Баранівці вшанували загиблих героїв


13 жовтня, у переддень Дня захисника України мешканці Баранівки вшанували пам'ять загиблих героїв. Взяти участь у мітингу, який проходив на площі Волі, прийшли близько сотні людей.

Під час мітингу жодних промов ніхто не виголошував. Учасники мітингу вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання та поклали квіти до братської могили радянських воїнів і пам'ятних знаків: воїнам-афганцям, героям Небесної сотні та героям Української повстанської армії.

У заході взяли участь голова райдержадміністрації Микола Вельчинський, його заступник Володимир Хіміч, держслужбовці, жителі міста, загалом близько сотні людей.




фото та відео Оксани Пилипчук

13 коментарів:

  1. Тетяна14.10.15, 20:08

    Зробили показуху як завжди,навіщо цих людей зганяти хто хтівби сам прийшов

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім14.10.15, 22:11

      Яку показуху? Кого зганяли? Де ви такі "розумні" коментатори тільки беретеся...

      Видалити
    2. А чого ж до памятного знаку воїнам УПА ніхто не підійшов ,чи там не було загиблих ,чи вони не відстоювали незалежність УКРАЇНИ, які керователі таке і стадо...подивишся на їхні обличчя, пихаті блюзніри всі як один...

      Видалити
    3. Анонім15.10.15, 16:33

      Почалося... Що, вибори на носі то треба брудом всіх поливати? Носили квіти і до УПА, не переживай. А ти в дзеркало спочатку подивись, там справжній блюзнір.

      Видалити
    4. А де то є, що носили квіти до УПА , де фото, чи то хто вас усіх фотографує то москальський запроданець, що звітує москалям до рассеї, своїм матеріалом, як було, коли встановлювали памятний знак УПА, ото є блюзніри і в зеркало дивитися не потрібно. Ну подивимося чи викладений буде цей коментар чи по москальськи його затруть... То де є той матеріал що квіти поклали до знаку УПА то дайте відповідь, блюзніри...

      Видалити
    5. Світлана16.10.15, 00:14

      Де де - в 3,14здє! Може пленка закінчилась чи батарейки сіли. Яке твоє собаче діло? Хто ти таке, щоб тобі відчитувались? Я там була і квіти носили, бо це не тільки День захисника України, а й День створення УПА. Іди застрелься придурок.

      Видалити
    6. для свети пуделя16.10.15, 07:57

      безталанна света, це вже в тебе в голові батарейки сіли,добре що ти хоч знаєш що 14 жовтня то є день створення УПА, це вже похвально, а чого у тебе пішов такий сказ немов би тобі на голові капнули кислоти, значить настояща блюзнірка щей в третьому роді...це майбуть так гавкати то є твоє собаче діло...

      Видалити
    7. Світлана блюзнірка конкретна...

      Видалити
    8. Все правильно Светка сказала. Вас дебілів безликих давно треба на місце ставити. Набрались анонімної хоробрості і ходять тут такі борзі, паскудять своїми каракулями у коментарях. У тебе запитання до редакції - пиши в редакцію. Чого ти тут на публіку виступаєш?

      Видалити
    9. для правильного вови17.10.15, 06:18

      вова ,як ти опреділив що ти не дебіл , не безликий, ти навпаки маркований,і хіба ти не пишеш тими каракулями...а що светка ,що вовка по розвитку розуму, стоять на одному щаблі...ще один неононімний вова виліз з берлоги і пробує себе в аналітиці... теж хоробрість проявляє... майбуть хоче щоб публіка замітила.

      Видалити
  2. Анонім15.10.15, 11:44

    а де мер і його молода команда?

    ВідповістиВидалити
  3. Радикали встановили памятник героям УПА. Це свято перш за все героїв УПА. Приємно, що квіти несуть. Ковальський Олег Володимирович і ваша команда активно почали йти на вибори. Ну що ж щасти. Тільки не поливайте грязю опонентів. Ви краще продовжуйте щось цікаве робити, цим ви відрізняєтесь.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 12:42

      Зрештою чому пан Ковальський сам не поклав квіти до памятника УПА? Та й з такої нагоди радикали могли провести і свою власну акцію. Але легше тут поливати брудом тих, хто скромно, без піару та публічних виступів вшанував память усіх захисників України. Ганьба лже-патріотам! Слава Україні!

      Видалити