19 жовтня 2015

У Баранівці обікрали службу доставки: винесли з сейфу близько 60 тисяч гривень


У ніч на 16 жовтня у Баранівці по вулиці Першотравневій невідомі залізли через вікно до приміщення служби доставки "Ін-Тайм" і, зламавши замок та дверцята сейфу, викрали близько 60 тисяч гривень.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"16 жовтня о 9:15 до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що у Баранівці по вулиці Першотравневій виявлено пошкоджене вікно у приміщенні служби доставки «Ін-Тайм». При виїзді слідчо-оперативної групи встановлено, що невідомі особи, шляхом зриву з вікна металевих грат, незаконно проникли в приміщення і, пошкодивши внутрішній замок та дверцята сейфу, викрали готівку в сумі близько 60 тисяч гривень купюрами різного номіналу", - повідомили у райвідділі.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.3 КК України. За такий злочин передбачено покарання від 3 до 6 років позбавлення волі.

З метою встановлення всіх обставин інциденту та можливих очевидців події, міліціонери звертаються до всіх, хто володіє інформацією, яка допоможе у розкритті крадіжки, телефонувати до райвідділу міліції за номером 4-22-24 або 102 та гарантують анонімність.


фото Баранівського райвідділу міліції

3 коментарі:

  1. Анонім21.10.15, 00:10

    Готівку треба здавати в банк а не ховати по "сейфах". Як говорив "класик" Жорж Милославський: "храните деньги в сберегательной кассе, если они у вас есть."
    А взагалі, економія на елементарних заходах безпеки як правило до таких інцедентів і призводить.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім21.10.15, 08:31

      Повністю погоджуюсь. Наприклад ту саму решітку треба вмуровувати в стіну добрими штирями, а не притулювати 5 сантиметровими штирьками біля вікна.

      Видалити
  2. Анонім21.10.15, 16:29

    А що, сигналізація не спрацювала? Шкода працівників, тепер вони понесуть збитки.

    ВідповістиВидалити