12 жовтня 2015

Баранівська районна ДЮСШ відзначила свій 20-річний ювілей


Баранівська районна дитячо-юнацька спортивна школа відсвяткувала 20-річний ювілей. Урочисті заходи відбулися 9 жовтня у приміщенні міського будинку культури ім. Анатолія Пашкевича.

На сьогодні вихованцями Баранівської районної ДЮСШ є 373 дітей району, педагогічний колектив нараховує 13 педагогів, які займаються з дітьми легкою атлетикою, футболом, волейболом та дзюдо. Складається із 5-ти відділень: Баранівського, Першотравенського, Кам’янобрідського, Мар’янівського і Кашперівського. У 2014 році вихованці спортивної школи стали переможцями обласної спартакіади школярів.

Педагогів та вихованців школи привітали народний депутат України Володимир Литвин, начальник управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської ОДА Світлана Гресь, заступник голови обласної федерації футболу Олег Янчевський та керівники міста і району.

З музичними вітаннями виступили: співаки Юлія Ейсмонт (м. Баранівка) і Олег Ставінський (с. Дубрівка), скрипаль-віртуоз Вадим Свінціцький (м. Шепетівка), дитячий танцювальний колектив «Шахті» (м. Новоград-Волинський), вокальний ансамбль Баранівської школи мистецтв (керівник Олена Тимощук) та маленькі вихованці дитсадка «Сонечко».










8 коментарів:

  1. Вовка Присяжнюк, по праву заслуговуєш на всі ті нагароди. Вітаємо друже.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.10.15, 12:36

      Відділ у справах сімї, молоді і спорту райдержадміністрації організував чудовий захід з нагоди 20-річчя ДЮСШ! Задоволення одержали всі! Наші спортсмени - найкращі!

      Видалити
  2. Анонім13.10.15, 14:13

    Я там не був, але чув, що дійсно було чудово. дане свято десь так піднялось і пішло - пішло. Спорт вшанували на рівні. Хоть є маса негативу, але він скоріше обєктивний і залежить від загального низького рівня в Країні.

    ВідповістиВидалити
  3. оксана..13.10.15, 18:59

    Молодці всі:директор ДЮСШ та організатори свята! Думають про підростаюче покоління, щоб поменше займалось дурницями, а витрачало енергію на благо. Успіхів вам!

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім13.10.15, 22:22

    Ставiнський молодчага! Дит.садок прикольний!Танцори класнi! Скрипаль бомбезний! PS:ОРГАНIЗАТОРАМ РЕСПЕКТ!

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім13.10.15, 22:36

    Там, де Богданівна - там завжди рівень. Шкода, що на баранівське свято вгатили купу грошей, а вийшов "пшик"(( Кажуть, що незамінимих людей не буває, та все таки, вони є!

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім14.10.15, 22:14

    20 років ДЮСШ хто б міг подумати! Удачі вам всім і нових перемог!

    ВідповістиВидалити
  7. Анонім15.10.15, 16:38

    директор просто молодець!!

    ВідповістиВидалити