23 вересня 2015

У Баранівці мікроавтобус врізався в бетонний стовп, постраждалих немає


У ніч на 23 вересня на вулиці Ярослава Мудрого (Ново-Комсомольська) сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій білого мікроавтобуса не впорався з керуванням і збив опору лінії електропередач.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

«23 вересня о 1:00 ночі до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ярослава Мудрого (Ново-Комсомольська) сталася дорожньо-транспортна пригода. Як з'ясували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, водій білого мікроавтобуса, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, не впорався з керуванням і збив опору лінії електропередач. Отримавши в результаті ДТП незначні ушкодження, водій мікроавтобуса від госпіталізації відмовився», – повідомили у райвідділі.



Фото читачів

6 коментарів:

  1. Анонім23.09.15, 22:32

    Що тут скажеш, водій - "х-ло ла ла ла" і бовдур. Нехай тепер цілує землю, що живий залишився! Всім хто хоче адреналіну, чи просто випробувати свою вдачу йдіть в АТО!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Усяке буває в житті. Слава богу, що живий. У нас поворот дуже небезпечний, а знака ніякого нема, відбійників, чи хоч би "лежачого поліцейського". Стільки людей вже на цьому повороті загинуло лише на моїй пам"яті - жах. Нашого плота лише 3 рази ламали.

      Видалити
    2. Анонім25.09.15, 12:38

      Усяке буває?? Ви, що таке говорите??
      "Як з'ясували працівники слідчо-оперативної групи, які прибули на місце події, водій білого мікроавтобуса, ПЕРЕБУВАЮЧИ У СТАНІ АЛКОГОЛЬНОГО СП'ЯНІННЯ, не впорався з керуванням і збив опору лінії електропередач."
      Сідати за кермо "під градусом" - це для вас норма??
      "..поворот дуже небезпечний, а знака ніякого нема, відбійників, чи хоч би "лежачого поліцейського..." да йому пох-й було - він же готовий!
      Слава Богу, що він нікого не вбив і не покалічив. Саме через таких п'яних бовдурів гинуть не винні люди на дорогах!

      Видалити
    3. Ні, сідати за кермо у стані алкогольного сп"яніння не нормально. І водій понесе за це відповідальність. Але скажіть, а Вам стало б легше, якби з ним лихо сталося? На цьому повороті людей збивали і водії абсолютно тверезі. Я до того веду, що такі місця мають бути відповідно оформлені дорожньою службою, це може врятувати чиєсь життя. І ігнорувати це, мотивуючи тим, що "а йому пох-й було - він же готовий!" - не вірно в корені. Якби його трусануло метрів за 200 на "лежачому поліцейському" то може він би прокинувся і зорієнтувався.. і не лише він.

      Видалити
    4. Анонім27.09.15, 01:54

      Ну, тут ще добре подумати теба, бо коли хтось розженеться так, як там зазвичай мають звичку гнати, та його підкине на "лежачому поліцаї" - то вже поворот зловити йому таки навряд чи вдасться. Про мотоцикли зокрема і говорити не хочеться. Бо на моїх очах (поки я цього ж дня вранці розглядав загрузлий у огорожі мікроавтобус) повз місце ДТП промчав мотоцикліст на швидкості десь під 100 км/год, хвацько "поклавши" на повороті мотоцикл. Добре, що дорога за поворотом була вільна. Бачите, навіть очевидна біда декого нічому не вчить...

      Видалити
  2. Анонім25.09.15, 14:30

    Пацанів на мотоциклах виловлюють,щоб мама заплатила,а ті,що завжди,можна сказати з дозволу ДАІ їздять готові ніхто ніколи не зупиняє.

    ВідповістиВидалити