26 вересня 2015

Мер Баранівки відмовив волонтерам у допомозі перевезти тіло загиблого бійця


Міський голова Баранівки Анатолій Душко відмовив волонтерам у допомозі перевезти тіло загиблого бійця 95-ї аеромобільної бригади, посилаючись на зайнятість у підготовці до святкування Дня міста.

Про це місто Баранівка повідомила голова громадської організації «Сонячне сяйво Житомирщини» Тетяна Нестерук.

"19 вересня до Житомира привезли 8 загиблих бійців з 95-ї і 72-ї бригад. У нас не було транспорту, щоб перевезти до Броварів тіло загиблого бійця 95-ї бригади Максима Мельниченка. Ми звернулися з проханням надати нам машину до міського голови Анатолія Душка, але у відповідь почули, що в них іде підготовка до свята (День міста, - ред.) і вони не можуть нам нічим допомогти", - розповіла Тетяна Нестерук.

За словами міського голови Анатолія Душка, волонтери до нього дійсно зверталися, але він їм пояснив, що у міської ради немає автомобіля для перевезення покійників.

"Вони (волонтери, - ред.) прийшли: чи у вас є машина? У мене що, є машина щоб покійників возити? У мене нема машини. Чого Баранівка має возити покійника з Житомира в Київ? Це що, в Житомирі нема міської ради, машин, волонтерів?", - сказав Анатолій Душко.

Як повідомили волонтери, тіло загиблого бійця 95-ї аеромобільної бригади Максима Мельниченка доправили з Житомира у Бровари автомобілем підприємця з міста Рівне.

75 коментарів:

  1. Анонім28.09.15, 16:08

    Немає слів...

    ВідповістиВидалити
  2. Опа, дивись почалося. Далі буде?

    ВідповістиВидалити
  3. Це якось дивно виглядає і дуже схоже на провокаційний виклик для нашого мера. Мабудь все готовиться до виборів. Відповів мер у своєму репертурі. Міг би хоча б вигляд зробити що хоче допомогти - звернутись до місцевих підприємців до своїх знайомих. А взагалі пане мер якщо хочете щоб вівці були цілі і вовки ситі використовуйте провірений прийом менеджерів - переложи частину проблем тих кто до тебе звертається на їх самих. І ти бутиш не в опалі і вони потилицю почнуть чухати. Інструкцію можу вислати більш детельно. Відказувати в лоб - нажити собі ворогів. Всім відомо що добрим всім не будеш. Десять добрих справ швидко забудуть, а одну пакость будуть памяти довго.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.09.15, 18:24

      В нього ж самого є автомібіль, яким покійників везуть на кладовище!

      Видалити
    2. а не дивно виглядає, що підготовка до свята важливіша ніж реальна допомога тим, кого він на святі вивів на сцену і подякував за мир і спокій? Звичайно, потратити хвилин 10 на дзвінки і спитати чи нема у кого машини це тяжко. Це не черевики пів-дня вручати, фотографуватись і писати про це на офіційному сайті.

      Видалити
    3. Анонім29.09.15, 14:23

      люди а ви не замітили що подарки людям з ато дарять кожним і ти самим

      Видалити
  4. Анонім28.09.15, 18:51

    з житомира в киів і до душка пане вільчинський схаменітьсья це ж ваша робота вибори як жеж ви хочете стати мером

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім28.09.15, 19:07

    Ну що тут говорити! ПРОВОКАЦІЯ!!!! А чи була волонтер Тетяна Нестерчук у голови РДА, заступника голови районної ради??? і що вони відповіли????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя28.09.15, 19:25

      Були. і Вельчинський дав і машину і бензин. Просто поки він вирішував це питання, то бійця вже забрав підприємець з Рівного. Тому мені і не дивно, чому у новині про це нічого нема, бо по факту допомога Вельчинського не знадобилася. Зате, якщо про це написали б у цій новині, то я би першим сказав, що це заказуха від Вельчинського. Лишній раз переконуюсь у професіоналізмі і неупередженому відношенні журналістів цього сайту щодо подачі новин.

      Видалити
    2. Анонім28.09.15, 19:30

      А на іншу реакцію я і не сподівався.))) І також лишній раз переконався!-)))

      Видалити
    3. Костя28.09.15, 20:16

      Мені цю історію розповіли коли я приїхав на день міста. Правда казали більше про Вельчинського який він хороший, ніж про Душка, який він поганий. Я ще тоді казав, що антидушківці 100% будуть цю тему використовувати на виби. Але так як тут я це бачу, то це не схоже. Я б не так робив)))

      Видалити
    4. Анонім28.09.15, 21:07

      Костя, приховування інформації - це є злочин. Тому у частині неупередженого подання інформації на цьому сайті я з Вами згоден. Інша справа, що коментатори будуть тепер цим користуватись і поливати брудом одне одного, замість того, щоб спілкуватися, щось пропонувати, вирішувати якісь дійсно актуальні проблеми, яких у місті вдосталь. Використовувати можливість коментування у правильному руслі - ось у чому проблема дописувачів.

      Видалити
    5. Анонім28.09.15, 23:11

      Це Душко платить сайту. Ви що не бачите? 10 новин про те, який Душко хороший каруселі ставить діткам, кладки ремонтує, черевики військовим купує і 1 про те, що не допоміг волонтерам. Ну не допоміг, не вийшло, поговорять який поганець і перестануть. А про те, що він таким чином просто відволік увагу, що він сайту платить ви навіть і не подумали.

      Видалити
  6. волонтерка28.09.15, 20:06

    Ні це ні як не повязано з виборами! Я дійсно зверталась до Вельчинського в тлефонному режимі оскільки це питання потрібно було вирішити негайно! А пан Душко дійсно відмовив так як намагається мене дискримінувати1

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.09.15, 20:36

      шановна волонтерка перестаньте підігрувати певним особам! Ви прекрасно знали, що автомобіля для перевезення тіла загиблого бійця в міській раді немає, але ви свідомо створили дану провокацію.

      Видалити
  7. Анонім28.09.15, 20:16

    Ну всеодно мiг хоча б слова пiдiбрати розумнiшi. Незабуваймо земля кругла.....Халуй так вiн називав чи полiтикан це ж його слова в попереднiх статтях де на нього листiвки хтось написав...

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім28.09.15, 21:13

    А час присвоїти почесного громадянина Баранівки Кременю час в його найшовсь... 25 років прожив в Первомайску 15 років в Росії 12 років в Ізраілі. Все життя де легше.. Написав книжку а кому вона потрібна все в основному про Первомайскких спортсменів.... Як можна було поставити в один ряд з Хоменком, Войтком, Сміюхою і так далі.... Стидно за такого мера...

    ВідповістиВидалити
  9. Анатолій28.09.15, 21:31

    За Кременя підтримую, краще Борису Каплуну, скільки років працював на місто, скількох вивчив.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім28.09.15, 22:11

    не гоніть на Душка це Вельчинський робить провокації ну йому і буде віддяченно....

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім28.09.15, 23:01

    не гоніть на Вельчинського. це Душко сам собі робить піар, щоб про нього зайвий раз згадали. він кримінального нічого не зробив, а зато всі про нього говорять.

    ВідповістиВидалити
  12. Галина Я29.09.15, 08:14

    ясно,що тут передвиборні перегони,але на рівні керівників району,яка дешевизна ???? Дійсно із Житомира в Київ і до Душка,та скільки вже можна гадити Душка,я думаю,що люди в яких є мізки, а не одна лінія і та пунктиром розуміють,що з усіх мерів міста разом взятих Душко зробив більше для міста, відчувається що є господар у нашому місті.Душко А.І.кращий мер міста.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.09.15, 11:12

      ясно, що ви Галя тут якраз і займаєтесь передвиборчими перегонами вихваляючи Душка. я думаю, що люди в яких є мізки, а не одна лінія і та пунктиром розуміють, що з усіх мерів міста разом взятих Душко мав найбільші можливості (мільйони бюджетні і дотації литвинівські), а зробив для міста лише клумби за пару тисяч.

      Видалити
    2. Анонім29.09.15, 13:24

      І навіть ці клумби були зроблені за спонсорські кошти. А мільйони мер закопав у Царському Селі та на інших вулицях розташованих біля його приватної садиби. Там проклали воду й каналізацію яка щей досі не введена в експлуатацію. І відкати там були чималенькі! Тоді як центр Баранівки так і не підключений до центральної каналізації!

      Видалити
  13. Анонім29.09.15, 08:23

    Взагалі не зрозуміло, чому волонтер Тетяна Нестерук не звернулася до мера м.Бровари, звідки родом загиблий боєць? Це ж логічно . Доправити тіло загиблого додому - прямий обов'язок влади Броварів. До чого тут Баранівка, поясність мені???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.09.15, 12:02

      Просто Тетяна Нестерук не знає особисто мера Броварів. А звернулася до мера Баранівки, тому що з офіційного сайту міської ради можна дізнатися, як він допомагає атовцям. Як би там не було, але Тетяна жителька Баранівки й прийшла за допомогою до свого мера. Тим більше, їй було відомо, що фірма "Авіс", яка належить родині Душка, надає ритуальні послуги. А якби мер був розумний, то не відмовляв би волонтерці в грубій формі. Голова ж РДА не направив її в Бровари чи в Житомир, а взявся вирішувати цю проблему. Усі проблеми нашого мера - у його нестійкій психіці! Його найбільший ворог - він сам!!!!!!!

      Видалити
  14. Як у воду дивився! Громадо - переходьте уже на інше. Скоро буде цікавіше і по інших!!!

    ВідповістиВидалити
  15. Анонім29.09.15, 11:55

    Пояснюю!!! просто провокація!!!! І на замовлення!!! Тетяна не займайтеся такими поганими речами!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. сусід29.09.15, 16:23

      Яка в біса провокація? Кожен має відповідати за свої вчинки от і все. І це дуже добре, що інформацію не замовчують. У нас в Романові мало того, що фільтрують, так коментувати взагалі не дають. Радійте, що у вас ще є такі сайти.

      Видалити
    2. Анонім29.09.15, 16:39

      Відповідати за свої вчинки!!! А не за брехню!!!

      Видалити
    3. Анонім29.09.15, 16:51

      а в чому брехня не підкажете?

      Видалити
    4. Анонім29.09.15, 16:55

      а Ви почитайта уважно бруд який лють на Душка! В міській раді немає автомобілів для перевезення покійників, а автомобіль на фірмі в родини Душка для перевезення покійників по місту а не з Житомира до Броварів!

      Видалити
  16. волонтерка29.09.15, 12:50

    шановні які ви всі безсердечні і в цьому з кожного своя провина. я рідко коли зверталася за допомогою до мера три рази 1-це приміщення 2-цезнову приміщення і 3- це загиблий боець. все що неробиться в місті мер хоче собі галочку а лишніх та зайвих людей які прямі і багато балакають пан мер стараеться обгадити . всім ім потрібний лише п-і-а-р . зато наші представники непогодились вихваляти мера баранівки.і ось факт на ліцо сказати це хлопець не наш і діло ненаше шановні хлопці які захищають нас від ворога вони неділять це-житомирські це -киівські а це-б-а-ра-н-і-всь-кі ні захищають всю украіну. тому некрутіть не спирайте на якісь нещасні вибори ми не го-ло-су-емо ні ні прошу вас небудьте байдужими до чужого горя

    ВідповістиВидалити
  17. Анонім29.09.15, 15:18

    Душка геть....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.09.15, 16:39

      Що Що за народ не благодарний,чому коли щось трапляється все винен мер...Він що мало місту зробив,який із попередніх мерів щось робив для міста(НІЧОГО),а дома і магазини вистроюють в центрі...Душко А.А,що пообіцяв все пороблено хоть і незразу,але зроблено...А ви народ,куди свої сраки садите на вулиці,і де гуляєте зі своїми дітками,а хто відпочиває у нових бісетках у парку ДУШКО чи що...Мовчали б і насолоджувалибся тим що вам дано і що є...А не ви ЛЮДИ за пачку гречки продаєтеся і хорошу людину вините в чомусь.........

      Видалити
    2. Анонім29.09.15, 17:28

      Пороблено - це Ви вірно підмітили, але зрозумійте, це його робота. Для цього його і обирали. Так, саме для того, шоб я "свою сраку" мав куди посадити на вулиці, і в парку міг в "бісетках" відпочити і так далі. Але це все дрібниці. Набагато важливішим є рівні тротуари і дороги, а не катакомби, впорядкований (хоча б) центр міста, а не обшарпані будівлі в рекламних розтяжках. зруйновані бордюри, фасади... Продовжувати можна довго... міст, сквер, памятники... Давайте жити сьогодні і реально дивитися на речі, а тикати всіх носом у минуле хто там що зробив чи не зробив.

      Видалити
    3. Анонім29.09.15, 19:16

      Аноніму 16:39 а Ви запитайте у Душка як він продуктові набори роздає. Списки воїнів АТО у нього є але він дає тільки вибраним. І не дивиться що всі вони мешканці міста. Та ще працівники носять ті набори до дому. Видно хто продається за гречку тому хто її дає. А роздає Душко. Слава виборам.

      Видалити
    4. Богдан29.09.15, 20:17

      Брехня! Більшість працівників міськради нормальні, порядні люди. Повірте, жодного такого набору ніхто, нікуди, ніколи не брав. Крім того, їм всім мер зарплати такі як треба поробив. Тому говорити про якісь набори додому - це просто смішно. А от утримання апарату міськради, яке коштує місту більше 100 тисяч кожного місяця - оце дійсно несмішно. Ми працюємо і податки платимо, щоб ви зарплату отримували і теж працювали, на місто. Та я щось не бачу цього гарного міста, не можу сказати, що приємно після роботи у місто вийти погуляти, тим більше якщо ти не в центрі живеш.

      Видалити
    5. Анонім30.09.15, 07:31

      На всю мiську раду 30% зi 100% поряднi люди, а то тiльки ждуть за те що виконае свою роботу за яку i так получае зарплату i це знае кожен.Я особисто це бачу там кожен день це бестидство...

      Видалити
    6. Анонім30.09.15, 10:06

      Це якраз не брехня! Працівники міськради справді несуть продукти не собі, а за наказом мера розносять їх по хатах, де живуть співчутливі до мера жителі Баранівки. При цьому приурочують їх і до дня міста, і до дня людей похилого віку та до інших дат. Прошу тих, хто получив такі "мерські подарунки", спокійно їх спожити, а проголосувати не за того, хто так мягко стелить перед виборами, а за тих, хто потім спокійно й без матюків зможе вислухати пенсіонерів та допомогти їм. Волонтерка через це вже пройшла. Душко спочатку їй дякував, коли привозила в Баранівку благодійні концерти, і не казав, нащо везти сюди не баранівську групу Фристайл чи інших виконавців, а коли відмовилася його рекламувати, в грубій формі виштовхнув з кабінету. Подарунки будуть до виборів, а після виборів Душко знов усіх назве конченими! Так що шановні виборці будьте пильними!

      Видалити
  18. Анонім29.09.15, 16:23

    Шановні, те, що всі хлопці - наші захисники, з цим ніхто не сперечається. Але порівняйте бюджет міста Бровари і міста Баранівки!!! У кого більше можливостей? Усіх загиблих із нашого району доставляли додому силами нашого району. Чи Бровари - це інша планета? Там немає мера чи немає волонтерів? При чому тут особисті знайомства Тетяни Нестерук? В Інтернеті є сайт Броварської міської ради, є телефон мера - не вірю, що він відмовив би, коли б йому зателефонували. Давайте договоримося ще й про те, що це Душко розпочав війну на сході

    ВідповістиВидалити
  19. Анонім29.09.15, 16:53

    Я погоджуюсь із волонтеркою. Всі хлопці наші. Просто Душко показав своє єство. А Ви думаєте чому він свою дружину всюди бере? Вона слідкує за його поведінкою, щоб нічого не бовкнув. Тому що мізки Душка це його Юлія Мадестовна.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло29.09.15, 17:05

      То давайте Юлію Модестівну оберемо міським головою! В чому проблема? я - за!

      Видалити
    2. Анонім29.09.15, 19:08

      До чого тут Юлія Модестівна,вона взагалі в його справи нелізе і в мера є своя голова на плечах він сам думає,рішає і виконує...Які люди комедні,а Вельчинському тоді що теж дружина підказує що робити чи слідкує за ним....

      Видалити
    3. Анонім30.09.15, 09:52

      Як це не лізе? Юлія Мадестовна дуже частий гість у міській раді, вказує працівникам як працювати, що одягати як догоджати меру стромляє носа куди треба й не треба. На день Баранівки в ресторані ні на крок не відходила від мера, щоб той чогось не бовкнув перед гостями. Хоч сама говорила з усіма російсько-українським суржиком, як і їхній дорогий синочок. Уся сімейка гуляла в той день за громадські гроші. До цього ні одна дружина мера не святкувала в ресторані свято міста з офіційними гостями. От і робіть висновки.

      Видалити
    4. Анонім30.09.15, 14:02

      Люди,добрі...В кожного свій язик,якою мовою хоче тею і спілкується,кого це взагалі хвилює...І яка різниця хто де святкував День міста,кожна людина могла б піти у бар чи кафе що мало завідєній...Я впевнена що кожен мер який буде правити містом теж буде поганий тому що люди самі продаються,а потом бісяця....А ви шановний,коментатор видно теж присуствували там раз всі подробиці знаєте,а ви щоб своєю сім'єю ніде не вихлювалибся..Видно,що Баранівка любить посплєтнічати ОТО НАРОД....

      Видалити
    5. Анонім01.10.15, 09:19

      Моя сімя святкувала як ви кажете в "завідєнії" за свої гроші, а все сімейство мера - за громадські! Різницю відчуваєте? Крохобори вони всі! Мають своє кафе, а гуляють за рахунок бюджету! До Душка такого не дозволяв собі ні один голова Баранівки! З приводу "язика" скажу" таке: Душко йде в мери від Українського обєднання патріотів (УКРОП). А його домочадці говорять чужим "язиком" хоч і ним володіють на рівні корови Зорьки. А при цьому корчать з себе аристократів! Хіба не соромно жити за чужий рахунок?

      Видалити
    6. Анонім01.10.15, 15:44

      До Душка голови гуляли в Житомирі або в Києві.а Душко в Баранівці.Різницю відчуваєте?

      Видалити
  20. Анонім29.09.15, 18:13

    Щодо скверу : ну дуже ж гарно стало. Як зняли мацвея то мер бив себе в груди,що до дня міста на цьому місці буде КОБЗАР. Де він? Кому залишили постамент? А поруч стоять дві будівлі. Одна,буцімто під кафе,уже вісім років "відкривається",обісране навкруг,а інше взагалі засране, бо ж "туалет" називається. Що, мер за 5-ть років цього не бачив?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім29.09.15, 20:23

      Коли Душко став мером мав борг 3 мільйони грн. Сьогодні боргів нема. За нього заплатили бізнесмени. Думаю, що не за спасіба. В парку гостиниця тоже як часна вотчина.

      Видалити
    2. Гість29.09.15, 21:00

      То бізнесмени і керують містом. І так не тільки у Баранівці, так кругом. Вони працюють, платять податки, фактично з яких і живе місто. Як то кажуть мають право керувати. Інша справа, чому вони тримають головою Душка? Я вам відповім - бо у них нема вибору. За Душка проголосували свого часу люди. Тому на цих виборах логічно голосувати не за Душка чи Кожушка, а за того, кого пропонують підприємці. Тоді все буде робитися у місті по-підприємницькі - обраховано, прибутково і швидко. І ніхто не буде борги відробляти. І самі підприємці не будуть сперечатися хто більше "порішав" мерових проблем і тому має більші на щось там права. Інша справа такі кити, як Органік чи Лісхоз. Вони поза конкуренцією і у них свої "расклади", значно вагоміші ніж Баранівка з її проблемами і міськими головами. Вони вже давно "живуть не тут". На відміну від підприємців, це до них будь-який голова пристосовуватись мусить, а не вони до нього. Тому дивіться, слухайте, думайте, робіть висновки і голосуйте правильно. Удачі.

      Видалити
    3. Анонім01.10.15, 16:05

      ШАНОВНИЙ , МЕРА ПОТРІБНО ВИБИРАТИ ТАКОГО ЯКИЙ БУДЕ ДІЯТИ ПЕРШ ЗА ВСЕ ЗГІДНО ЗАКОНУ ДЛЯ ЯКОГО ВСІ МЕШКАНЦІВ БУДУТЬ РІВНІ "Як то кажуть нє взірая на ліца" А тих бариг ой вибачте "БІЗНЕСМЕНІВ" потрібно тримати в "єжових рукавицях" щоб від жиру не бісились не думали що є "Бабло " то все дозволено. Ми живемо не лише в Баранівці а в правовій державі що називається УКРАЇНА .І наші сини й чоловіки воюють не для того щоб нами барижня крутила як хотіла

      Видалити
  21. Анонім30.09.15, 08:48

    Чому це тільки бізнес має керувати містом? Наші славні бізнесмени переважно на єдиному податку і сплачують до бюджету по 200грн. у місяць цього податку, а люди працюють в них в основному нелегально, без трудової книжки. Та кожен працюючий громадянин міста сплачує більше зі своєї зарплати, ніж будь-який бізнесмен-єдинник! На мою думку, усі громадяни мають рівні права керувати у своїй громаді! І не треба нам ні бізнесового, ні політичного лоббі! Голосуйте не за тих, хто йде до влади захищати чиєсь лоббі, а хто грамотно й неупереджено буде відстоювати інтереси звичайних жителів міста!

    ВідповістиВидалити
  22. Анонім30.09.15, 10:26

    Да-да-да...Підприємці багато нароблять,палаток з овочами понаставляють в центрі,що проходу немає срач повставляють після себе і позвалюють...Срачики неповині містом керувати,повинна молодь у владу уже іти та керути...І попрошу невказувати людям за кого голосувати в кожного свій вибір,своя воля....Я хоч і ніколи не спілкувалась з мером,но бачу що хороша людина,а ви зря так про нього...Баранівка дуже красива стала з ним...Мене дуже довгий час небуло у місті,я коли приїхала у місто,думала що заблукала,ну така красота що я неуявляла що так буде.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім30.09.15, 12:54

      Красота? Ну не знаю... Якщо для Вас гарні клумби важливіші за відремонтовані дороги, тротуари, будинки, сквери, каналізацію і т.д. - тоді да - правда красота.

      Видалити
    2. Анонім30.09.15, 13:31

      Люди добрі вам НЕ вгодиш.Ну будуть вам дороги, сквери, каналізація...Всерівно ви найдете причину щоб до чогось додовбатись.Будь то мером Душко чи Вільчинський або хтось інший.Треба радіти тим що у нас є.А остальне зробиться.

      Видалити
    3. Анонім30.09.15, 14:14

      ВСІ ВИ ЛЮДИ ЗНАЛИ що це ВИБОРИ і був ваш ВИБІР кого у владу ставити,а тепер ВОЮЄТЕ самі виноваті...Я незвертаю УВАГУ нінакого і дратують такі коментатори ГРАМОТНІ і дуже високого мнєнія про СЕБЕ,а я впевнена що це все пишутьМОРДИ Вельчинського(праведного)УСПОКОЙТЕ свої НЕРВИ народ,бо ваше здоров'я ДОРОЖЧЕ за них і за те що наші ГРОШІ поділити неможуть....

      Видалити
    4. Анонім30.09.15, 15:17

      Красота тільки в самісінькому центрі, та й то якщо дивитися з фасадів. Була ще колись у нас красива річка, але не без допомоги вашої "хорошої людини" вона стала болотом. Ми також навіть не уявляли, що буде саме так.

      Видалити
    5. Анонім01.10.15, 14:03

      це точно і з його вини в Першотравенську -Хомора пересохла, в Новоград волинському.....а весною то капець що води від наливає....анонім ти зовсім безглуздий....чи такий і є???

      Видалити
    6. Анонім01.10.15, 14:55

      Безглуздий мер і його команда! Не плетіть всякі нісенітниці! Причому тут Хомора? Страшенний сморід іде від Случі з того місця де перекрита вода й аж до Жабориці. Почали будувати ГЕС, підняли землю з усією гниллю що вже два роки там накопичувалася. Нема чим дихати! А раніше на шлюзі було місце де гуляла молодь, можна було порибалити під вербами...

      Видалити
  23. волонтерка30.09.15, 21:23

    люди добрі хватить винити душка вільчинського ще багато кого у всьому винні ми самі кого на виборах вибираемо то потім все інше маемо . увсьому винні люди самі із-за іхньоі байдужості які всліпу ідуть на вибори удачи всім і небудьте байдужими до чужого горя

    ВідповістиВидалити
  24. вибір01.10.15, 05:44

    обирайте все таки Душка А.О. на посаду мера... а чого вільчинський ще хоче ,що ще не все докрав....при його головуванні з мялківським ,Баранівка повністью втратила фарфоровий завод.... ну то вибирайте баранів-чани....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім01.10.15, 15:42

      Да-да, обирайте баранів-чани Душка, бо не встиг сердешний на відкатах погасити свої кредити за ці 5 років. Баранівка повністю втратила фарфоровий завод уже при Душку, який так обіцяв його відродити у своїй передвиборній програмі. До його приходу Костя мав там виготовляти якусь плитку, зробив тунельний цех. А прийшов Душко, то посварився з ним. А вже пізніше погодив передачу землі новим власникам будівель: Гермесу та іншим, погодив і їх реконструкцію під магазини й інші обєкти, а на території капсельного цеху міська рада устроїла срач, звозить туди всяке гілляччя з усіх усюд. Замість того щоб везти на свалку. Гроші від зекономленого таким способом бензину йдуть у кишеню мера. Ідіть полюбуйтеся тим засміченим пустиром що красується на місці капсельного, який мав відродитися! Ось такий у нас мер: говорить одне, а робить друге! Обирайте баранів-чани...

      Видалити
    2. Анонім01.10.15, 23:21

      Завод розтранжирили не лише за керування Душка,а й безпосередньо Вельчинського. Довбиський розпродує і на даний час. Робіть висновки...

      Видалити
  25. Анонім01.10.15, 15:02

    До цих пір душа болить,що такий завод ПРОСРАЛИ...Життя некраще без завода чоловіки почали пити,красти робіт немає некожен може поїхати працювати за кордон або в столицю...Нам потрібна сильна чоловіча РУКА у владу,а це такі чоловіки як ДУШКО А.О я вірю,знаю що зним нам буде краще і все стане посвоїм містах для цього всьому свій час...Голусуйте так як вам ваше СЕРДЕНЬКО підкаже...Невидіться на провокації

    ВідповістиВидалити
  26. Анонім01.10.15, 15:02

    Вельчинському ГАНЬБА....

    ВідповістиВидалити
  27. Павло01.10.15, 17:48

    Один пише ганьба Душку, інший - ганьба Вельчинському. Як це все безглуздо...

    ВідповістиВидалити
  28. Анонім01.10.15, 21:43

    Мер Баранівки відмовив волонтерам у допомозі перевезти тіло загиблого бійця... Стільки коментарів, що не згадуємо, з чого розпочалось...

    ВідповістиВидалити
  29. Анонім01.10.15, 23:36

    Сміх тай годі.)))Клоуни...З мухи-слона зробили))))

    ВідповістиВидалити
  30. Анонім02.10.15, 10:30

    ЖАХ,що тут робиться...Читаєш аж волосся дибом стає...Мова була про волонтера,а тут вже і про завод,капсельню,річку,центр,парк:Ой,людоньки до чого воно усе котиться...

    ВідповістиВидалити
  31. Анонім02.10.15, 23:14

    Не потрібно вибирати тих хто уже там був чогось вони туди лізуть на таку тяжку роботу як вонизапевняють...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім03.10.15, 21:12

      Погоджуюсь. Не бачу я серед них гідного кандидата, Патріота України, справжнього господаря міста. Як говорив Кузьма в отанньому інтерв'ю, Як тільки вони дориваються до корита, то їм ніби забрало падає на очі, і вони вже нічого не бачать живуть на іншій планеті...

      Видалити
  32. Анонім03.10.15, 16:19

    Всі заслуги Душка у Баранівці за Литвинові кошти навіть погашення свого особистого кредиту, а Вельчинському необхідно допомогти "гідно" допрацювати" до пенсіі та добудувати маленькі будиночки для своіх нащадків

    ВідповістиВидалити
  33. Анонім03.10.15, 21:49

    шановні виборці не наступайте на ці самі граблі... пора змінювати владу на всіх рівнях... доьре подумайте... щоб потім не було за себе стидно...

    ВідповістиВидалити
  34. Анонім05.10.15, 14:08

    Да подумайте добре. Не міняйте тільки шило на мило!

    ВідповістиВидалити