11 вересня 2015

У центрі Баранівки встановити дві гранітні плити з іменами героїв Небесної сотні


10 вересня у центрі Баранівці біля пам'ятного знаку героям Небесної сотні встановили дві гранітні плити з іменами загиблих героїв Майдану, поклали плитку із полірованого каменя та поставили дві вази для квітів.

Як повідомив міський голова Анатолій Душко, кошти на виготовлення та встановлення плит були зібрані благодійниками ще у минулому році.

Крім того, у міській раді кажуть, що вже виготовили проектну документацію по облаштуванню території біля братської могили та запевняють, що згодом все зроблять.

"Безумовно, потребує ремонту та благоустрою і територія біля братської могили. Вже виготовлено проектну документацію по її облаштуванню. Тому згодом буде зроблено усе, щоб пам’ять про героїв була гідно вшанована", - обіцяють у міськраді.



Нагадаємо, зробити на площі Волі капітальний ремонт братської могили радянських воїнів з реставрацією аварійного пам’ятника, облаштуванням біля меморіалу тротуарної плитки та освітлення, влада обіцяла ще у 2014 році.

4 коментарі:

  1. Анонім13.09.15, 12:40

    Чому ніхто не порушує питання про вшанування наших хлопців, загиблих в АТО??? Була пропозиція хоча б із Дошки пошани, що біля адмінбудинку, зробити "Стелу Героїв" із портретами 9-ти загиблих у новітній війні за незалежність України... На жаль, навіть ця пропозиція була відхилена

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дуже слушна пропозиція . Думаю що це питання необхідно запустити в роботу .

      Видалити
    2. Богдан13.09.15, 23:13

      Підтримую! Хоча може краще на площі Волі, разом з іншими героями, а всілякі "дошки пошан" давно пора взагалі прибрати, як пережиток совка.

      Видалити
    3. Анонім14.09.15, 09:24

      Також підтримую думку щодо встановлення Стели Героїв на майдані Волі, тобто там, де вшановуються й інші захисники. Таким чином вибудується своєрідний Пантеон Героїв, святе місце для вшанування пам'яті всіх захисників України.

      Видалити