24 вересня 2015

У баранівському дитсадку "Сонечко" встановили ще один спортивно-ігровий комплекс


24 вересня у дитячому садочку «Сонечко» встановили ще один новий спортивно-ігровий комплекс. Цього разу нові гойдалки отримали вихованці дитсадка, що знаходиться на вулиці Соборній.

Новий ігровий комплекс складається з ігрового та спортивного комплексів «Універсал» М1, гойдалок – балансирів, гойдалки «Чотирилапий друг», каруселі, баскетбольного щита, пісочниці зі столиком та «містка».

Як повідомили у Баранівській міській раді, придбали новий дитячий майданчик за рахунок коштів міськради, його вартість складає 41,5 тисячі гривень.




Нагадаємо, 11 вересня встановили новий спортивно-ігровий комплекс для вихованців дитячого садочка «Сонечко», що знаходиться на вулиці Звягельській.

8 коментарів:

  1. Анонім26.09.15, 14:37

    Дякувати Богу і наші діти щось отримали. Так так саме Богу а не А.О. Душку. Він це зробив щоб закрити рота невдоволеним батькам перед виборами. Чому не купили і поставили дітям цю радість ще весною, гроші на це були ще з початку року, хай би дітки літом раділи. Зимою вони не потрібні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім26.09.15, 15:39

      З одного боку Ви праві, краще навесні такі речі дітям ставити, але з іншого боку добре що хоч поставили. Щоб вибори були щороку, то мабуть у Баранівці вже давно були б і ці каруселі, і дороги, і каналізація, і міст, і ...

      Видалити
  2. Анонім27.09.15, 08:29

    Знову винний Душко.....блін да ви подякуйте Вільчинському, що у наших діток "ВСЕ" було : і спали в утепленних приміщеннях , гралися на нових майданчиках, а старші займалися спортом в занедбаному ФОЦі....Коли в той час виросли дві будівлі в центрі...Напевно дітки надякували....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім27.09.15, 15:27

      А хто сказав, що Душко у чомусь винний? Навпаки молодець, поставив каруселі дітям. Я так зрозумів, людям не подобається тільки те, що у місті щось починають робити тільки перед виборами.

      Видалити
  3. винний....27.09.15, 15:27

    народе туподотошний щось сам роби і все буде goot...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім28.09.15, 12:37

      Так ми ж і обираємо голову міста, і платимо йому чималеньку зарплату, щоб все в місті було good!

      Видалити
    2. Анонім29.09.15, 13:58

      А туподотошний народ робить. Завдяки йому наповнюється бюджет міста. А мер такий білий та пухнастий деребанить його як не на свою зарплату то на різні витребеньки.

      Видалити
  4. Костя28.09.15, 20:20

    Згоден з Анонім 15:39. Щоб вибори були щороку, то все давно було б у місті. Тут же не в Душкові діло. Тут головне, щоб вибори частіше були...))))

    ВідповістиВидалити