03 вересня 2015

ТОВ "Еко-Нова" отримало ліцензію, надавши завідомо неправдиві документи


ТОВ "Еко-Нова" отримало ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами, надавши Міністерству екології та природних ресурсів України завідомо неправдиві документи.

Про це йдеться у листі-відповіді прокуратури Житомирської області від 28 серпня на запит депутатів Баранівської районної ради.

"Установлено, що службові особи ТОВ "Еко-Нова" протягом 2013-2014 років з метою отримання дозвільних документів та ліцензії на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами, склали завідомо непривдиві документи про наявність згоди органів місцевого самоврядування та виконавчої влади, відсутність зауважень громадськості, наявність передбачених законодавством вимог (виробничих площ та устаткування, санітарно-захисної зони) та надали їх до міністерства екології та природних ресурсів України", - йдеться у листі прокуратури Житомирської області.

На підставі зазначених документів, 31 липня 2014 року Мінекології переоформило та видало ТОВ "Еко-Нова" ліцензію на здійснення операцій у сфері поводження з небезпечними відходами (збирання, перевезення, зберігання, оброблення, утилізацію).

Насамкінець листа зазначено, що на даний час досудове розслідування триває, вживаються заходи, направлені на витребування та вилучення необхідних документів з Мінекології, а сам хід розслідування прокуратура області взяла на контроль.

37 коментарів:

  1. Анонім04.09.15, 08:36

    Накінець хоч якесь зрушення!!! Що скажуть захисники еконової?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.15, 09:38

      а нас- рать !

      Видалити
    2. Анонім04.09.15, 11:08

      а мені подобається рівень Першого заступника прокурора області :
      "... на підставі розповсюдженої в інтернет-мережі інформації... зареєстровано кримінальне провадження"
      Пропоную зареєструвати кримінальні провадження проти всіх високопосадовців району (Вельчинський, Хіміч, Душко і т.д.) на підставі всього бруду, який розповсюджений про них в інтернет-мережі.
      Все нормально, БУДУЄМО ПРАВОВУ ДЕРЖАВУ !!!!

      Видалити
    3. Скажуть що це зрада і що людей позбавляють робочих місць.)

      Он дим від лісу такий, що вмерти можна, а то хотіли хімію палити щомісяця по триста тонн. Цікаво, чи на довго вистачить дихалки у жителів Баранівки, якщо його запустити?

      Видалити
    4. Анонім04.09.15, 20:43

      а звідки взялася цифра 300 тон ?

      Видалити
    5. Анонім04.09.15, 21:05

      а ти хоч знаєш скільки там людей офіційно працює і кормить свої сімї ??? які там зарплати?

      Видалити
    6. Анонім04.09.15, 21:29

      то давайте заради добробуту цих людей і їх сімей травити все місто

      Видалити
    7. Анонім04.09.15, 21:36

      а які ???

      Видалити
    8. Василь С.04.09.15, 21:43

      хто тебе недалекого травить ? ти хоч знаєш про що говориш?

      Видалити
    9. Анонім04.09.15, 21:45

      проїдьте вночі мимо автоколони - очі випадають від диму.... а там через дорогу люди живуть

      Видалити
    10. Анонім04.09.15, 21:47

      то давайте заради добробуту пари політиканів позбавимо добробуту півсотні сімей

      Видалити
    11. Марина04.09.15, 22:05

      Мультик "Смешарики" - Маленькое большое море

      з соромом для себе дізналася, що найекологічніший і найбезпечніший спосіб знищення відходів - це спалювання !!!
      Замислилися ....
      надто сильно від цієї теми попахує політикою. Дуже схоже на політичні ігри двох давніх суперників "В" та "Д", а підприємство - козирна карта в передвиборчих боях, і нідочого тут екологія...


      Видалити
  2. Анонім04.09.15, 10:48

    А, що скажуть ті які звинувачували міську раду???

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.15, 21:34

      давайте звинуватимо тепер Райадміністрацію - щоб не ображалися :)

      Видалити
  3. Анонім04.09.15, 18:52

    УСТАНОВЛЕНО... але розслідування ще триває... цікаво у нас слідчі прокуратури працюють.

    УСТАНОВЛЕНО що вугільні бочки працюють в автоколоні, димлять на повну і труять людей, дозволів на викиди не має, коли Вельчинський туди навідався (після того як затягло димом всю Баранівку) - виявилося що у них взагалі немає ніяких документів, і робітників там теж немає, і взагалі нікого немає (всі як щурі розбіглися), а бочки самі випалюють вугілля - І НАВІТЬ РОЗСЛІДУВАННЯ НІЯКОГО НЕ МАЄ. Де тут наша Доблесна ПРОКУРАТУРА ????????

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім04.09.15, 19:38

      Всьому свій час... А взагалі, якщо там немає ні документів, ні робітників, а бочки самі випалють вугілля, то хто тобі заважає ті бочки погасити, розібрати, вивезти? Вони ж нічиї, без власників і паперів!

      Видалити
    2. Анонім04.09.15, 20:40

      якщо так міркувати, то у на 90% всього майна в Баранівці без власників і паперів... а бочки погасити, розібрати, вивезти це робота інших посадових осіб, які за це від лержави гроші отримують...

      Видалити
    3. Анонім04.09.15, 21:00

      хто б що не казав, але ЕКО НОВА на відміну від "ВУГІЛЬНИКІВ" не запустила свою піч без всіх належних дозволів

      Видалити
    4. Анонім04.09.15, 21:35

      Їх не можна порівнювати. Еко-Нова - це підприємство, а бочки... це просто бочки. Будь-хто може під ними сидіти і палити, а як "накриють", то завжди можна сказати "що таке? я нічого не знаю! я тут просто сидів, грівся".

      Видалити
    5. Володимир04.09.15, 21:55

      Аноніму 04.09.15 21:35
      100% згоден.
      у нас тільки ДЛГ, Оганік, Маслозавод та Еконова мають чітку і офіційну вертикаль відповідальності (Директор-гол.інженер-інженер з охорони праці- відділ кадрів-зав.виробництвом-нач.цеху і т.д. до останнього робітника),
      а вся решта дійсно живе і працює по принципу:я нічого не знаю! я тут просто мимо проходив...

      Видалити
  4. Анонім04.09.15, 22:33

    Дякуємо реформам! У нас уже немає в прокуратурі слідчих, скоро й прокуратури не буде...Контролюючі органи під мараторієм на перевірки ( заважають працювати бізнесу)Цікаво, за період , що не проводяться перевірки хоч на копійку бізнес збільшив надходження до бюджету, чи лише кармани набиває? І хто тепер може що зробити ?

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім07.09.15, 20:04

    Під данною статтею ще повинен бути підпис – Вельчинский. Голосуйте за мене.
    Цікаво, що під постом про те що «каналізації у Баранівці робити не будуть: немає грошей» жодного коментаря, а тут одразу двадцять.
    Немає грошей у бюджеті міста, то не проблема, вся Баранівка у диму від вугільних бочок у автоколоні то не проблема. Треба і далі шугати народ перед виборами страшною Єконовою. А вугільни бочки хай димлять. Грошей у бюджеті нема, то Вельчинський невинуватий. Ню.ню..

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім07.09.15, 21:17

      а до чого тут бочки та труби??? і до чого тут вибори? громада та політики почали боротися з еконовою ще рік назад... і до того ж люди та адміністрація не дали працювати підприємству по спалюванню в автоколоні. а до сільгосптехніки діло ще дійде...

      Видалити
    2. Анонім07.09.15, 23:15

      100% !!!!!!!!

      Видалити
    3. Анонім08.09.15, 01:52

      Це коментар троля. Посада голови РДА невиборча. Тому "голосуйте за мене" - взагалі дурня, як і згадка у коментах його прізвища. Прокуратура звітує про свою діяльність, а дехто геть здурів, бажаючи лишній раз про нього поговорити.

      Видалити
    4. Анонім09.09.15, 12:54

      Як це в бюджеті міста немає грошей? А перевиконання міського бюджету у понад мільйон гривень куди поділи? Звісно частина піде на гульки мера і його челяді під час святкування дня міста. Туди ж планують витратити більше 100 тисяч гривеників!!!!!! Інші підуть на премії його спиногризам і спинолизам, з яких трошки грошенят піде в карман тому ж таки меру, бо треба ж віддячити доброму дяді. А каналізація почекає, як і десятки інших передвиборчих обіцянок нашого Космоса. І землю під бочками в автоколоні продав не хто інший, як мер. Хотів і для Еконової спихнути земельку, але жителі й депутати не дозволили. Підприємці ж за роки душизму здали вже стільки благодійних поборів, що за них можна було б спорудити не один міст через Случ. Тільки ці побори пішли на вигідніші для декого цілі. Головна причину проблем Баранівки Толян і його команда! Бо хто повинен відповісти за місто, як не його голова?

      Видалити
  6. Анонім08.09.15, 11:40

    Ой, да не смішіть мої помідори – «прокуратура звітує про свою діяльність», чого ж вона на автоколону не заїхала і не звітує про свою діяльність. І не кажіть, що вибори тут ні до чого. Рік тому Вельчинський усіх лякав еконовою, щоб його обрали, а його дійсно не обрали, а призначили. Тепер перед виборами знову будуть усі лякати, щоб своїх депутатів провести. А те ще в бюджеті міста грошей нема, і головне і не буде а ні слова… Так хто тут кому троль?

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім09.09.15, 13:07

      Не смішіть і мої помідори крокодилячими сльозами про бідовий міський бюджет. Подивіться на декларацію мера і тоді зрозумієте, чому в бюджеті міста немає грошей. А ще хай детально прозвітує, куди він тратить мільйонні бюджетні кошти.

      Видалити
  7. Анонім08.09.15, 15:21

    Людей лякають БАБАЄМ, щоб відволікти увагу від основних проблем :
    - Масове безробіття; мізерні зарплати, які надодаток платять у конвертах;
    - дірка в бюджеті бо ніхто не працює офіційно і відповідно не платить податки;
    - проплачена посада голови РДА, бо просто так да ще й в обхід громадських слухань НЕ ПРИЗНАЧАЮТЬ !!! );
    І про все це ПОКРАЩЕННЯ повинен відзвітувати голова РДА. А зваітувати ні про що... :(
    Ось і видумали страшного ворога, що б всі сили кинути на боротьбу з ним і показати "РОБОТУН" перед виборами

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. То це при Вільчинському почалось - "Масове безробіття; мізерні зарплати, які надодаток платять у конвертах", шо ти тут чешеш Бабаю? Ти взагалі статтю читав, "писун"? Радіти маємо, що часи змінюються, і вже можна сподіватись якихось зрушень у відстоюванні прав громади. А якби не принципова позиція, щодо заїзджих сміттярів нинішнього голови РДА, то ми би зараз мовчки труїлися брендовим непотребом з усього світу. А якби зараз був, скажімо, рік 2013, то, можливо, що і не було б нічиєї принципової позиції.

      Видалити
    2. Анонім09.09.15, 08:55

      з чого радіти, дурень ???? Від принципової позиції шлунок у людей не стане повним.
      І не настільки важливо при кому це почалось (а взагалі при Вельчинському коли він був минулого разу при владі почались масові побори з підприємців !!!), питання - що зроблено за пів-року для покращення ситуації ??? Дай відповідь на три вищеперерахованих тезиси !!!

      Видалити
    3. Анонім09.09.15, 11:30

      Аноніму 09.09. 08.55.
      Що ти дурню верзеш. Які побори, назови хоч одне прізвище. Щодо зробленого за пів-року, то згідно рейтингу по Житомирській обдасті, на сьогоднішній день, Баранівський район серед всіж районів та міст області займає третє місце ,- і я не здивуюсь, якщо найближчим часом ця позиція буде іще покращена. УЧИСЬ !!!!

      Видалити
    4. Анонім09.09.15, 13:16

      Зате завдяки принциповій позиції не буде в нас Еко-Чорнобилю, не будемо дихати хімікатами. А шлунок завжди буде повним, якщо будемо працювати на землі. Проте в Баранівці землю відхватили мер і його сімя, причому по кілька гектарів кожен. Тоді як багато атовців стоять у черзі за бажаними сотками...

      Видалити
    5. теж анонім09.09.15, 21:02

      Хлопці не ведіться на цих голодних тролів. Якщо в людини шлунок керує мізками, то що можна порадити нещасному. Одні люди їдять щоб жити, а інші живуть щоб їсти - кожному своє.

      Видалити
  8. Анонім09.09.15, 23:21

    Ой хто це так за Вельчинського рубаху на собі рве ... ну прям заступник всіх ображених...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Ну прям, чи не прям, а виходить так, що заступник.

      Видалити
    2. Анонім14.09.15, 13:32

      НАМ НЕ ПОТРІБЕН ЧОРНОБИЛЬ У БАРАНІВЦІ! КРАПКА! Повагу жителів міста отримає той, хто зупинить цю вакханалію! А прізвище тут не грає ролі. Якщо хоче Душко, Вельчинський чи будь-який інший кандидат у мери врахувати думку громади з цього приводу (а вона була висловлена на громадських слуханнях у серпні минулого року), то хай включить цей пункт у свою передвиборну програму! Люди тільки подякують!

      Видалити