09 вересня 2015

У Баранівському районі злодії обікрали сільську школу: винесли техніку, меблі та біотуалет


У селі Радулин невідомі обікрали місцеву загальноосвітню школу, яка призупинила своє функціонування у зв'язку з оптимізацією навчальних закладів у Баранівському районі.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"4 вересня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення з відділу освіти Баранівської райдержадміністрації про те, що невідомі особи вчинили крадіжку майна з Радулинської загальноосвітньої школи I-II ступенів. При виїзді на місце пригоди правоохоронці встановили, що в період з 17 серпня по 4 вересня з приміщення школи, яка на даний час не працює у зв'язку з оптимізацією навчальних закладів у Баранівському районі, невідома особа, шляхом вільного доступу, здійснила крадіжку: біотуалету, коврових доріжок, заступів, стільців, дзеркала, сейфу, музичного центру, принтерів, драбини, посуду, волейбольної сітки, тумбочки та відра", - повідомили у райвідділі.

Під час огляду місця події міліціонери вилучили навісний замок та оригінали ключів до нього. Особи, причетні до вищевказаного злочину та сума завданих збитків встановлюються.

Нагадаємо, відповідно до рішення Баранівської районної ради від 28 липня своє функціонування призупинили Радулинська і Лісовська загальноосвітні школи I-II ступенів.

16 коментарів:

  1. Анонім09.09.15, 17:36

    І все це злодій поклав собі у карман і непримітно виніс.Що хотіли оптимізувати, те і отримали

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім10.09.15, 15:48

    Що означає - вільний доступ. Я розумію. що були відчинені двері.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.09.15, 18:36

      тобто. без взлому

      Видалити
    2. Анонім27.10.15, 17:06

      Галина Іванівна відкрила двері своїм ключем дуже рано-вранці. ЇЇ бачили радулинці коли ішли на рейсову маршрутку .

      Видалити
  3. Анонім10.09.15, 22:54

    Злодій - це бувша директор школи, яка разом з чоловіком вивезла цілий ЗІЛ майна

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це все пояснює. Просто забрали все, що самі ж і збирали роками. Може принтери і біотуалет тільки не їхні, але це як бонус. Тим паче, що коли їх затримає міліція, то біотуалет їм знадобиться... Вцілому пропоную їх не судити, а всі речі роздати людям по селу. В закритій школі від них толку нуль, згниють чи поржавіють.

      Видалити
  4. Анонім13.09.15, 16:01

    Це правдв -злодій, бувша директор школи! Але міліція її ненайде. Навіщо було затівати оптимізачію, коли пан Ворощук навіть майна не може зберегти? Він пенсіонерів нетощо неможе звільнити ,а назад приймає тих хто звільнений! Микола Романович,коли Ви нарешті зрозумієте ,що Ворощук ще хуже Мирончука!!!!!! Політичні домовленості пошліть ......... ,а візьміть на цю посаду нормальну людину.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Богдан13.09.15, 23:52

      а чого її міліція не знайде?

      Видалити
    2. Анонім14.09.15, 09:54

      Майно підозрювана почала красти й вивозити ще при Мирончуку, тільки тому було байдуже. Ворощук сам особисто дав наказ провести інвентаризацію в Радулині і при виявленні нестачі невідкладно подав заяву в РВ УМВС. Бо проводити розслідування і встановлювати підозрюваних у скоєнні кримінального правопорушення - то вже компетенція міліції, а не відділу освіти. А щодо звільнення пенсіонерів - це питання не можна вирішувати так однозначно, особливо в школах, де відсутні відповідні молоді кадри. Хоч Ворощук за кілька місяців умовив написати заяви стількох пенсіонерів, яких не спромоглися вмовити Радчук та Мирончук разом узяті. Але, на мою думку, це не можна вважати показником, бо пенсіонери - також люди. І дійсно багато з них працювало, щоб допомогти дітям та внукам.

      Видалити
  5. Анонім13.09.15, 22:07

    Пенсіонери деякі, ще фору молодим можуть дати, але є ,дійсно, вчителі-пенсіонери, яким важко навіть по школі ходить.Можливо , якби були достойні пенсії, то вони і не ходили "відмучуватись".

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім14.09.15, 07:12

    Сергій Антоновичу, Ви молодці що відправили директорів на заслужений відпочинок! То добийте ще і вчительочок пенсіонерів по школам! Будьте настоящим начальником!!!

    ВідповістиВидалити
  7. конкретний пенсіонер...15.09.15, 16:37

    А він і ніколи не буде ,настоящим начальником, менталітет йому не дасть... він все точно добє так як ви просите, все буде добито...ви всі то будете бачити...

    ВідповістиВидалити
  8. Анонім27.10.15, 16:54

    Дорогі мешканці району. Радулинську ЗОШ І-ІІ ступенів обікрала директор Галина Іванівна разом із своїм чоловіком Василем. Всім це відомо. Родину злодійки ніхто не збирається карати. Тому покарана вона не буде.Шановна спіть спокійно вас осудять лише друзі, сусіди та знайомі.

    ВідповістиВидалити
  9. Анонім27.10.15, 16:59

    Я лише одного не розумію. Як вона збирається надалі дивитися в очі колишнім колегам та знайомим. П О З О Р . Невже на базарі мало заробляла . Навіщо ж школу . А батьки дітей. Як вона збирається з ними розмовляти.

    ВідповістиВидалити
  10. Анонім27.10.15, 17:02

    А як ви дивитесь на те що її чоловік Василь та син Вася погрожували вчителям та техперсоналу. Щоб ті мовчали і не говорили зайвого.

    ВідповістиВидалити
  11. Анонім28.10.15, 22:00

    Дай Боже її та родині здоровя. Я скільки памятаю цю родину. То вони такі. Так навчили робити їхні батьки. Ось і діти вирішили пограбувати школу.А колгоспний комбаїн та трактор та інша техніка. Якою зараз вони здирають з людей гроші. Так само збудували господарство робочі були з колгоспу я теж там працював за дарма даже крихти хліба ніхто не дав за цілий день. Весь матеріал з колгоспу. Тепер багачі.Досі крадуть. З собою нічого не забере. А перед Богом стане. Не ганьбіться.

    ВідповістиВидалити