18 вересня 2015

У міськраді визначили переможців конкурсу на кращий патріотичний вірш про Баранівку


Баранівська міська рада оголосила про завершення міського поетичного конкурсу «Кращий патріотичний вірш про Баранівку», який тривав більше двох з половиною місяців і завершився 18 вересня.

Відповідне оголошення опубліковане на сайті Баранівської міськради.

За результатами конкурсу, перше місце посів Володимир Савчук, який отримав грошову премію у розмірі 500 грн та право зачитати свій вірш зі сцени на святкуванні Дня міста Баранівка 21 вересня. Друге місце зайняв Ігор Бєляков, який отримав 300 грн. Третє місце розділили між собою Світлана Дерев’янко та Аліна Мігей, кожна з яких отримала по 200 грн.

фото з сайту Баранівської міськради

5 коментарів:

  1. читач19.09.15, 23:14

    Доречно було б подати тексти, які перемогли, та оприлюднити склад журі конкурсу.

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім20.09.15, 13:29

    Склад жюрі є на сайті міськради

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім20.09.15, 14:13

    Склад жюрі публікували, ще коли конкурс оголошували, а от віршів учасників ніде немає :(

    ВідповістиВидалити
  4. Володимир20.09.15, 21:34

    Дуже шкода, я б теж не проти почитати вірші учасників конкурсу.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім05.10.15, 08:56

    Мала можливість читати конкурсні твори. потрібно було розподілити місця з точністю до навпаки. Дітям перше місце. Дорослі не варті навіть уваги, не те щоб отримувати перші місця. У переможця два перші катрени ще мають право на існування, але далі, жодного натяку на поезію. Наприклад, яке відноення до патріотизму мають слова - "...і мамі болить уже спина, і їй уже спати пора...". Іде суцільна тавтологія. Третій катрен - "...вже й спати малечі пора..." і відразу ж "...і мамі болить уже спина, і їй уже спати пора...". Повторюються слова пора-пора, далі води-води, зоря-зоря. Тепер поясню, чому перше місце у Савчука. він викладач у місцевому будинку творчості, а голова конкурсного жюрі директор будинку творчості...От і згадується Глібовське -"... на той раз суддями були..."

    ВідповістиВидалити