19 вересня 2015

Жителька села Суємці попросила голову ОДА знайти роботу для її дочки


17 вересня жителька села Суємці Баранівського району Тетяна Сірук попросила голову Житомирської облдержадміністрації Сергія Машковського посприяти працевлаштуванню її дочки.

Про це повідомляє прес-служба Житомирської облдержадміністрації.

Допомогти знайти роботу для своєї дочки, жінка попросила під час особистого прийому громадян головою облдержадміністрації, мотивуючи своє прохання тим, що в сім'ї склалися надто важкі матеріальні та психологічні обставини.

"17 вересня голова Житомирської облдержадміністрації Сергій Машковський провів особистий прийом громадян. Жителька села Суємці Баранівського району Тетяна Сірук попросила голову ОДА посприяти у працевлаштуванні дочки. В сім’ї склалися надто важкі матеріальні та психологічні обставини: син прикутий до ліжка, мати не працює (доглядає за ним). Керівник області дав доручення своєму заступнику Ярославу Лагуті посприяти у вирішенні даного питання", - йдеться у повідомленні.

фото прес-служби Житомирської ОДА

7 коментарів:

  1. Ну, ну. Сергію є що робити. І навіть нічого не робити - це також робота. Скажіть мені скільки він підприємств посприяв відновити на Баранівщині. Що він того Лагуту грузить. Вельчинський що не найде їй роботу? Проте, цікавий поход. Ура ВСІ ДО МАШКОВСЬКОГО!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім23.09.15, 12:35

      Ця мама піде по трупах. І місце роботи ій в районі не потрібно, давай Житомир

      Видалити
    2. Анонім23.09.15, 13:28

      Лагуту він грузить правильно, бо то його заступник, котрий контролює сферу освіти. А дочка цієї жіночки вчилася за контрактом, так як на державне замовлення не змогла набрати відповідну кількість балів. Раніше мама оббивала пороги, щоб дочку перевели на бюджет, але педуніверситет не пішов на це, бо то було б нечесно по відношенню до бюджетників, котрі своїми знаннями здобули право навчатися безкоштовно. Тепер пішла до Машковського, щоб дали їй роботу. А що робить сама дочка? Чому не доклала жодних зусиль, щоб добре скласти випускні іспити в університеті? Тоді б її взяли на роботу в будь-яку школу! Звичайно, краще вивчитися як-небудь за гроші, а потім, спекулюючи хворобою брата, влаштуватися на роботу в школу. Маму звичайно шкода, але донька мала б сама подбати про свою карєру. Тим більше, що її мама змушена опікуватися ще й хворим братом! Нічого! Лагута розпорядиться, і в Суємцях зявиться нова вчителька. Хоча це міг зробити й Ворощук. Тільки люди чомусь звикли звертатися до вищого керівництва.

      Видалити
  2. Мені здається, що це принизливо - просити роботу аж так. Принизливо перш за все для самої дівчини. Невже нема ніякого більш виходу?

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім25.09.15, 14:19

    Принизливо вчити на бюджеті "дурнів", в яких гроші на хабара є, а на навчання не має.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім25.09.15, 14:52

      Здай нормально ЗНО і не треба хабарів. Більшість випускників Баранівських шкіл, котрі показали добрі результати на ЗНО, вступили на бюджет. Так що не потрібно називати дурнями дітей, які сумлінно вчилися й одержали високі бали ЗНО. Не треба лінуватися, а треба вчитися. А ледачі хай платять гроші або вибирають собі професії, де не треба вища освіта!!!!

      Видалити
  4. Анонім27.09.15, 17:30

    Мати не працює!!!!????? А як ставка у місцевій школі!!!!????

    ВідповістиВидалити