17 вересня 2015

У Баранівці присвоїли почесні звання двом військовим, які загинули в зоні АТО


У Баранівці двом загиблим у зоні проведення антитерористичної операції військовослужбовцям Олексію Сафіну та Віталію Гасюку посмертно присвоїли звання "Почесний громадянин міста Баранівка".

Таке рішення прийняли члени виконавчого комітету Баранівської міської ради на черговому засіданні, яке відбулося 16 вересня.

"Представити до нагородження посмертно званням "Почесний громадянин міста Баранівка" Сафіна Олексія Павловича та Гасюка Віталія Аркадійовича - учасників бойових дій у зоні проведення АТО", - йдеться у рішенні міськвиконкому від 16 вересня.

21 вересня під час проведення заходів з нагоди Дня міста відзнаку "Почесний громадянин міста Баранівка" передбачається урочисто вручити родичам загиблих.

8 коментарів:

  1. Відповіді
    1. Анонім17.09.15, 17:39

      А при чому тут Душко?

      Видалити
    2. Анонім18.09.15, 08:39

      а хто по твоєму ці звання присвоює

      Видалити
    3. Анонім18.09.15, 11:43

      Я. І ти. І будь-хто. Внось подання, кого ти вважаєш достойним, а виконком буде голосувати. А щодо даного нагородження, то наскільки мені відомо, це навіть не ініціатива Душка була. Не говорячи вже про те, що це він прийняв таке рішення.

      Видалити
    4. Анонім18.09.15, 12:02

      Погана в тебе пам`ять!!! Ще на похованні Гасюка Віталія, Душко про це заявив!

      Видалити
    5. Анонім18.09.15, 13:24

      Звання присвоїти - це добре. Але чому в місті ще й досі не встановили меморіальну дошку Віталію Гасюку? Маленька Берестівська сільська рада краще вшановує своїх загиблих учасників АТО, ніж Баранівська міська рада. На території Берестівської сільради уже відкриватимуть другу меморіальну дошку. А в Баранівці навіть загиблому Сафіну встановлювали меморіальну дошку з ініціативи навчального закладу, а не міської ради.

      Видалити
  2. Анонім18.09.15, 19:33

    Меморіальну дошку Віталію Гасюку, гадаю, буде відкрито у Баранівській ЗОШ №2, де він навчався, на День соборності-2016, коли мине якраз рік з дня його загибелі. Це було б логічно. І хочеться вірити, що зроблено це буде не так, як у Баранівській гімназії. Там дошку Олексію Сафіну було виготовлено за кошти районної Спілки воїнів-інтернаціоналістів, тому для гімназії вона, очевидно, не становить ніякої цінності. Поличку для квітів, яка є в інших школах, наприклад, довбиській чи першотравенській, там до цих пір так і не встановлено. Тож і квітів туди ніхто не кладе. Цього року на 1 вересня одинадцятикласники понесли квіти до пам'ятників, що на пл.Волі, про те, щоб віддати шану Олексію Сафіну, ніхто із керівництва школи й не заїкнувся.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім22.09.15, 20:53

    До самої дупи тоті присвоєння чи нагороди - хай "вельмишановне панство", яке сидить при владі надасть відповідну вагому допомогу сім'ям тих загиблих!!!!!!!

    ВідповістиВидалити