14 вересня 2015

У баранівському дитсадку "Сонечко" встановили нові гойдалки та каруселі


11 вересня для вихованців дитячого садочка «Сонечко», що знаходиться у Баранівці на вулиці Звягельська встановили новий дитячий спортивно-ігровий комплекс з гойдалками і каруселями.

Новий ігровий комплекс складається з подвійної гойдалки, гойдалки-балансиру та каруселі із сидінням для дітей віком від 3-х років.

Як повідомили у Баранівській міській раді, придбали та встановили комплекс за рахунок перерозподілу коштів бюджету розвитку, вартість комплексу складає 54 тисячі гривень. Зроблений він із натуральної деревини з екологічно чистих районів України, пройшов усі необхідні випробування та відповідає вимогам безпеки за світовими стандартами.


33 коментарі:

  1. батьки дітей14.09.15, 16:20

    склалося враження що діти тільки в частині садочка який знаходиться біля лікарні, а частину садочка "Сонечко" яка знаходиться біля заводу відвідують не діти. Коли закінчиться діління на чорних і білих? Чому обділяють наших дітей? за садочок ми платимо однаково. Чи то вже приватний садок? Скільки можна в той садочок купувати все що завгодно а в інший нічого? Ганьба такому МЕРУ і такій ЗАВІДУЮЧІЙ.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя14.09.15, 19:25

      От бісові антидушківці, вже й тут насмітили. Тож гарна справа зроблена! а вам все не так. Хоча і зрозуміло чому... Так що у даному випадку ганьба таким дописувачам, а не меру. І дозвольте вас запитати, до чого тут завідуюча?? Вже хто хто , але точно не вона вирішувала що і куди встановлювати. Вона взагалі дуже чесна і порядна людтна. Думайте, що пишете, бісові антидушківці.

      Видалити
    2. Карабас - Барабас14.09.15, 20:45

      Саме завідуюча вказувала меру куди встановлювати майданчик,Душкові всерівно куди, хоча якби він мав кращу пам'ять, то не забував би, що і куди обіцяє.Порада Кості, ти перестань тут завідуючу відбілювати., саме через її довгий язик і недолугість між садочком і міськрадою постійно виникають непорозуміння.

      Видалити
    3. Анонім14.09.15, 22:23

      Мається на увазі, що не вона вирішувала в який із дитсадків ставити цю карусель. Мені, наприклад, байдуже куди її поставили. Головне, що нове, якісне і що дітям. Вцілому згоден з Костею, завідуюча порядна людина, нема чого на неї "гнати". А ще я чула, що скоро куплять ще один такий комплекс. Може так і мало бути, що кожному садочку по комплексу, а ви відразу починаєте кричати.

      Видалити
  2. Тетяна14.09.15, 18:32

    Пане мер скажіть будь-ласка а коли якийсь дитячий спортивно-ігровий комплекс з гойдалками і каруселями встановлять в другому дитячому садочку який знаходиться по вул.Соборній,мої двоє дітей відходили в цей садочок і нас кожен рік годували обіцянками.Гнати потрібно такого пана мера,але ще недовго залишилось

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Громадянин14.09.15, 20:50

      Я не прихильник Душка і не збирався за нього голосувати, але скільки вже можна, щось не так зробив зразу гнати, відчувається конкретна заангажованість. Тепер принципово за нього проголосую.

      Видалити
    2. Анонім15.09.15, 13:17

      Громадянине, та ти ще від початку існування цього блогу був прихильником Душка. Згадай свої коменти по Еконовій. Хоч голосуй за нього, хоч ГАЛАСУЙ, але це вже не допоможе. А каруселі - то справді добра справа. І в цьому заслуга всієї громади, бо придбані вони за громадські гроші.

      Видалити
    3. Тетяна15.09.15, 21:11

      Розумієте ніхто непроти карусель,просто треба вже трошки піднімати інший садочок в який ходять такіж саме дітки як і в той,то в тому садочку скоро ніде буде яблоку впасти,а тут стоїть одна гірка і та в аварійному стані,де в наших керівників логіка?А ви їх ще тут захищаєте

      Видалити
  3. Анонім14.09.15, 19:18

    Якби з сировини Баранівського ДЛМГ коштувало максимум 10 000 грн. От марнотрати!!!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Костя14.09.15, 19:28

      Баранівського ДЛМГ не робить качелі! Баранівського ДЛМГ заготовляє ліс! Навіть якщо... але що можна пояснити бісовим антидушківцям? Марна трата часу.

      Видалити
    2. Анонім14.09.15, 21:39

      про бісових антидушківців уже не цікаво, але 54 тис.грн - це однозначно перебор

      Видалити
  4. Олександр15.09.15, 08:33

    А ви візьміть, шановні знайдіть і поставте сертифікований майданчик дешевше. А ми вам поаплодуємо і подякуємо

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім15.09.15, 12:58

      Можна було б поаплодувати й подякувати меру (він це дуже любить!) за турботу про дітей. Якби не одне "але". Цей майданчик (і не один!) уже давно пора було поставити в садочку, причому й біля бувшого заводського, що на вулиці Соборній, бо там дуже аварійна гірка. Ішли ж мільйонні субвенції на місто! Добре, що на носі місцеві вибори, то й про дітей згадали. Як на мене, то хай би вибори проводяться щороку! Ото була б радість дітям! А завідуюча в садочку - супер... молода, енергійна, спокійно вислуховує матюки мера і виконує свою роботу.

      Видалити
  5. від кожного по здібностям , кожному по заслугам...15.09.15, 16:24

    Люди як ви недолуго мислите , Душко робить для Баранівки багато чого, але ви і багато не розумієте, що все робиться в якомусь порядку,чому ніхто не згадає як один з керівників району організував польоти на літаках над Баранівкою вони тоді також не були потрібні , попробуйте краще аналізувати всі ситуації...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Багато чого - це клумби, лавочки і альтанки за гроші спонсорів? Підкажіть тоді куди діваються щороку бюджетні мільйони гривень, якщо ні дороги, ні центр, ні сквер, ні ще багато чого, про що він обіцяв, так і не зроблено? Уважно слухаю...

      Видалити
    2. общак16.09.15, 09:28

      "попробуйте краще аналізувати всі ситуації..." В ході аналізу випливає, що часи ледве не на кожній будівлі в центрі міста , набагато потрібніші чим наприклад ті ж дитячі гірки . Зате які премії отримують деякі міськрадівці...нехай відчитаються перед громадою за кошти витрачені на преміювання

      Видалити
    3. Анонім18.09.15, 11:49

      Про які премії йде мова ?

      Видалити
  6. Анонім16.09.15, 08:34

    Згадайте хто ще хоть щось зробив для міста. Наскільки я пам'ятаю ніхто. І чого ж всі такі розумні і не в політиці.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім16.09.15, 12:57

      Це у вас память коротка. А для міста кожен мер щось робив: і Талько, і Шикула, і Вельчинський, і Михалюк, і Душко. Правда з усіх тут названих мерів один Душко хвалиться здобутками у вигляді лавочок, електронних табло, сіті-лайтів та інших подібних речей. Правда нинішньому меру й повезло найбільше, бо за всі попередні роки Баранівка ще не отримувала стільки мільйонних литвинівських субвенцій. Інше питання, чи з розумом ці гроші були потрачені. Бо мільйони вкладені в каналізацію в Царському селі, тоді як там ніхто не хоче користуватися нею (нащо платити водоканалу, якщо є вигрібні ями?). У той же час школа №2, ліцей і деякі багатоквартирні! жилі будинки не підєднані до центральної каналізації. У підсумку скажу одне: Душко зробив не більше за своїх попередників, зате піариться на кожному кроці. Причому навіть на підзорній трубі, уже двічі подарованій атовцям. На сайті міськради можете прочитати декілька новин про одну й ту ж саму підзорну трубу, передану в АТО. Не посоромився навіть похвалитися, що за бюджетні кошти купили взуття атовцю. Н-да, для багатомільйонного бюджету Баранівки то була суттєва покупка, якщо врахувати що оголошення на день міста будуть придбані за 1000гривен. Але піар-шоу мусить тривати, доки шоумен буде керувати містом!..

      Видалити
    2. Анонім16.09.15, 21:59

      Так воно і є. А піар-шоу закінчиться 23 жовтня. Якщо ми поважаємо себе, то маємо припинити цю дорогу для міста клоунаду.

      Видалити
    3. антидушківець17.09.15, 11:04

      Цирк чотири роки назад поїхав а клоун залишився пора йому догнати своїх. Щасливої дороги.

      Видалити
  7. депутат17.09.15, 10:25

    ви клоуни аноніми ви тільки заводите людей щоб голосували за душка спасибі вам. душко вартий щоб за нього голосували тому що він перший почистив баранівку від снігу він багато зробив тим кого затоплювало -колись людей перевозили амфібіями і за кладку ніхто і не заікався він перший взявся за неі і вона буде- буде і міні гес з дамбою він таки прикрасив баранівку це говорять чужі люди- а вас з десяток невдоволених то печіть на схід до інших невдоволених і не морочіть голову.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.09.15, 14:52

      і чому наші люди таких безграмотних обирають депутатів?..

      Видалити
    2. Тетяна17.09.15, 16:56

      Ага сніг почистив,зато в смітті купаємось,собак порозводили на кожному кроці чому ви цього небачите пане депутат,а міні гес не з його карману робиться,а кладка надіюсь буде робиться без нашого мера

      Видалити
    3. для танюні18.09.15, 18:04

      Без нашого мера ,хрен що буде робитися...

      Видалити
  8. Анатолій17.09.15, 12:05

    Краще на захід.

    ВідповістиВидалити
  9. Відповіді
    1. Анонім18.09.15, 13:47

      При меру-шизофреніку все місто може захворіти на дебілізм. Як бачу, дехто вже цей вірус підхопив.

      Видалити
  10. А краще Душка А. О . , ви потім все увидите , ніхто нічого путьнього і не зробить, це є, і буде факт. Тут у цьому місті 70 процентів шизофреніків і дебілів зараз, і їх було до Душка ще більше , він троха справив ту ситуацію декого вилікували ,але все це місто треба дуже швидкими темпами лікувати , Шатровські не зможуть з вами всіма справитися , бо ви дебілієте по хвилинно ,шукайте люди добрі їнші клініки. Вас всіх просили пийте Шаянську воду, вона лікує мозги,бо вона з йодом, ви всі ігнорували ту воду, казали що її тут розливають , але то була натуральна Закарпатська вода з урочища Щаян це гора з якої тіче та вода , деякі жителі Баранівки в тому переконалися ,тепер маєте рецидив
    тяжкого недугу , для декого невиліковний ....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Айболить18.09.15, 23:06

      А ти сам чому не п`єш Шаянську? Чи вже не допомагає? Може спробуй через крапельницю, бо бачиш як все запущено.

      Видалити
    2. щоб не айболіло...19.09.15, 07:13

      а ти знаєш, не тільки п"ю, ай купаюся...давно помогло ,і ускладнень таких не маю... якщо не знаходиш дану воду , то просто йод пий , визначай сам розводити чи ні...

      Видалити
    3. Айболить19.09.15, 23:33

      то це тебе після йоду так штормить? може, трохи розбавляй, чи дозу підкорегуй до маси живої ваги, і старайся часто не бути ТАМ, бо нудно стане жити ТУТ...

      Видалити
    4. Анонім20.09.15, 07:50

      айболитю терміново звернися до лікаря , ти вже забалакуєшся... але то майбуть твоя мова від того що тобі нудно тут...і поясни де не потрібно бути ТАМ...живеш з виключенними мізками ,час від часу вмикай їх... може ти еталон тих кого треба інтенсивно лікувати....

      Видалити