12 вересня 2015

У Баранівському районі двоє чоловіків поцупили з тракторного парку бочку на 3 тис. літрів


6 вересня у селі Жари Баранівського району двоє чоловіків поцупили з тракторного парку місцевого підприємства металеву бочку ємністю 3 тисячі літрів, яку завантажили на підводу та вивезли у сусіднє село.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"6 вересня о 10:00 до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від жителя села Жари Баранівського району про те, що вночі з території тракторного парку ПСП "Дружба" невідомі поцупили б/у металеву бочку ємністю 3 тонни. В ході перевірки даного повідомлення правоохоронці встановили, що крадіжку вчинили 35-річний місцевий житель та 41-річний мешканець сусіднього села Йосипівка", - йдеться у повідомленні.

Як з'ясували згодом міліціонери, викрадену бочку злодії спочатку вивезли за село, де потім перевантажили на вантажний автомобіль та відвезли у сусіднє село.

"Скориставшись відсутністю охорони, чоловіки завантажили металеву бочку на підводу та вивезли за село, після чого перевантажили її на "ГАЗ-53" і перевезли у сусіднє село Йосипівка, до помешкання одного з викрадачів", - повідомили у райвідділі.

Правоохоронці викрадене майно у них вилучили та повернули власнику.

За даним фактом слідчим відділом розпочато кримінальне провадження за ст.185 ч.1 КК України (крадіжка). За такий злочин передбачено покарання до 3-х років позбаленням волі.

Нагадаємо, 5 вересня у Довбиші злодії розбили скло на балконі і винесли з квартири техніку.

2 коментарі:

  1. Володимир12.09.15, 15:21

    Мабуть хотіли деревне вугілля у бочці випалювати, а тут опа - менти! От халепа)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Богдан13.09.15, 23:00

      Певно здорові хлопаки, якщо вдвох таку велику бочку стільки раз перевантажували.

      Видалити