09 серпня 2015

У Баранівський райвідділ міліції призначили нового начальника


3 серпня начальником Баранівського райвідділу міліції призначили підполковника міліції Олексія Гнатюка, який до цього часу боровся з економічною злочинністю у Вінницькій області.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"3 серпня підполковник міліції Олексій Гнатюк призначений начальником Баранівського райвідділу УМВС України в Житомирській області", - повідомили у райвідділі.

Підполковник міліції Гнатюк Олексій Іванович народився 29 березня 1978 року у селі Бабинці, що в Погребищенському районі Вінницької області.

У 1999 році закінчив Національну академію внутрішніх справ. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у 1995 році. Працював на оперативних посадах в підрозділах управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю.

Останнє місце роботи перед призначенням до Баранівки - начальник підрозділу УДСБЕЗ УМВС України у Вінницькій області.

*начальник Баранівського райвідділу міліції Олексій Гнатюк

Тимчасово виконуючий обов'язки начальника Баранівського райвідділу міліції Святослав Морозюк на даний час залишається працювати у райвідділі на посаді заступника начальника Баранівського райвідділу міліції по громадській безпеці.

5 коментарів:

  1. Анонім12.08.15, 12:30

    Нас влаштовував і Кравчук, і Морозюк гарно себе показав. Запитання - чого його не призначили начальником? Тому пану Гнатюку слід добре попрацювати, щоб показати свою роботу. Хлопче, працюй на Україну. Побачимо, як ти її любиш. Вінниця добре, Баранівка повинна бути краща. Успіхів. Морозюка не обіжай, він уже показав свій патріотизм. Черга за тобою.

    ВідповістиВидалити
  2. кравчук влаштовував тільки тих хто йому платив і кого він кришував і покривав , а по чесноті ,кравчук ніколи не працював по закону ,він ним тільки прикривався... зараз хоч не чути того прохриплого, дебільного крику біля ровд... все що буде далі побачимо.

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім12.08.15, 22:04

    Молодий. Немісцевий. Це добре. Хоч у якійсь структурі реально нові призначення.

    ВідповістиВидалити
  4. "Кто на новенького.... кто на новенького.... " https://www.youtube.com/watch?v=mslreU2f2G8 Хочеться вірити , що все буде добре!

    ВідповістиВидалити
  5. Куди ти попав? Або: ну ти і попав!

    ВідповістиВидалити