05 серпня 2015

У Баранівці на річці Случ розпочали будівництво міні-ГЕС


3 серпня ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» розпочало роботи з будівництва міні-ГЕС на річці Случ. Будівництво дамби в нижньому б'єфі планують завершити у найближчі два-три місяці.

За словами директора ТОВ «Сайенс Інновейшн Продакшн» Дмитра  Нікуліна, компанія сподівається завершити всі роботи в нижньому б'єфі у найближчі два-три місяці, а запустити саму станцію орієнтовно до кінця літа 2016 року.

"Зараз ми приступаємо до будівництва дамби в нижньому б'єфі, що дозволить нам підійти до організації будівництва бетонної споруди для самого машинного залу. Перший етап - це будуть земляні роботи, другий - підготовчі роботи по зв'язці арматури, третій - бетонування і четвертий - розбирання дамб і організація роботи русла річки в нормальному режимі. Я сподіваюся, що всі ці роботи за найближчі два-три місяці ми успішно завершимо. Далі ми повинні дочекатися приходу обладнання, яке повинно бути встановлено і запуск станції орієнтовно липень-серпнень 2016 року", - розповів Дмитро  Нікулін.








Нагадаємо, дозвіл на виконання будівельних робіт компанія отримала 31 липня.

10 коментарів:

  1. Тетяна06.08.15, 15:01

    Бачу знайому картину,колись Душко з Гнилорибою бігали коли річку перекривали,толку ніякого,а зараз Вільчинський з Хімічом бігають,шо з цього буде побачим а ні то підем власноруч розкопувати оті їхні насипи

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім06.08.15, 16:20

    Оце хохма. Як тільки розпочали будівництво то Вельчинський хоче примазатись, і руками махає, тіпа керує процесом!!! А де раніше був???

    ВідповістиВидалити
  3. Анонім06.08.15, 18:27

    Так це нормальна поведінка Вельчинського......Він знає коли йому висовуватися.....

    ВідповістиВидалити
  4. це точно хохмачі ...06.08.15, 19:03

    Як великі комбінатори правильно тикають пальцями , ну просто анекдот, і тут все понімають і як районом керувати понімають, і як вкрасти понімають, ну специ х...ві ... Своє будівництво треба завершувати той пробує примазуватися...

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім06.08.15, 19:57

    Мені наприклад байдуже хто там на задньому плані бігає. Головне, щоб не мішали. Щоб вже нарешті запрацювала ця ГЕС, річка в русло повернулась і воду на рівні тримала.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім07.08.15, 13:22

    Ось я зрозуміти не можу, що ми за народ такий. Не роблять погано, роблять теж погано. Навіщо на особистості переходити Душко, Вельчинський. Може нехай факти самі за себе говорять. Не зробив факт є, запитаємо потім, якщо хтось зробить, буде факт, подякуємо. Думаю якщо там вийде все, то якихось пару робочих місць для Баранівки буде і т.д. Може позитивніше будемо дивитися на життя, вистачить негативу вже в цьому світі. А то тільки вміємо сидіти, нічого не робити і говорити як все погано і які всі погані, а давайте навпаки, допоможемо хто словом хто справою, адже нам тут жити, дітям, онукам зрештою.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Тетяна07.08.15, 16:02

      Про що ви говорите,люди вже не можуть комусь довіряти,всі чиновникі тей роблять що гребуть собі по карманах як в Києві так і по областях районах,а допомогти чим піти руками помахати то це любий може.Ви були на річці бачили як там все робиться,з такими темпами ще років 10 буде воно строїться

      Видалити
    2. Анонім07.08.15, 19:12

      Сьогодні проїздив через Старокостянтинів,дивлюся р.Случ заросла і майже суха.....Ну що за людина цей Душко і туди достав....

      Видалити
    3. Да ти просто профейний троль! Молодець! Тримай цукерку!

      Видалити
    4. Анонім10.08.15, 10:29

      Цукерочку та ще й пучечок кропу на додачу. Бо кажуть, що Душко з Оханським уже йдуть в УКРОП. Обережно Коломойський! До тебе йдуть реальні пацани!

      Видалити