20 серпня 2015

Влада послухала жителів Баранівки і виступила проти забруднення повітря підприємствами


Баранівська райдержадміністрація послухала мешканців міста і заявила, що проти надання дозволів на забруднення атмосферного повітря підприємствам, які виробляють деревне вугілля.

Про це йдеться у повідомленнях, направлених Баранівською РДА у Державну екологічну інспекцію у Житомирській області.

«Баранівська райдержадміністрація, враховуючи думку громадськості, заперечує проти надання фізичній особі-підприємцю Чернявській Ірині Олександрівні та ТОВ "Коломбус-Груп" дозволів на викиди забруднюючих речовин в атмосферне повітря за адресою: м.Баранівка, вул. І.Франка, 1, Житомирської області», - йдеться у повідомленнях.

Як зазначено у повідомленнях, підставою для заперечення стали колективні зверення від мешканців Баранівки, які надійшли на адресу Баранівської райдержадміністрації. У них люди просять не надавати дозвіл на здійснення даного виду діяльності вищезазначеним підприємствам і виступають категорично проти діяльності даних підприємств.

"Ми категорично проти діяльності даних підприємств, оскільки за останні роки і так замучились вдихати повітря з димом, яке викидається з труб підприємства, що розташоване на території колишнього АТП (працює за "дозволом на викиди"). Додавання ще кількох таких "збудників хвороб" дихальних шляхів буде останньою краплею терпіння мешканців міста, яким вже набридло все це похабне відношення до життя та здоров'я інших людей, що спрямоване лише на збагачення декількох осіб. Тому просимо Вас не погоджувати та не надавати дозвіл на здійснення даного виду діяльності вищезазначеним підприємствам", - йдеться у зверненні мешканців міста до голови Баранівської РДА.

Загалом дане звернення підписали близько 250 мешканців Баранівки.


Нагадаємо, про наміри отримати дозволи на викиди в атмосферне повітря ТОВ "Коломбус- Груп" і ФОП Чернявська Ірина Олександрівна заявляли 18 липня.

1 коментар:

  1. Анонім21.08.15, 21:11

    Пене Вельчинський а де спростування заяви від УНІАН?
    " Баранівська райдержадміністрація вимагає спростувати інформацію, опубліковану на веб-сайті інформаційного агенства "УНІАН" у розділі "Екологія" стосовно діяльності ТОВ "Еко Нова". Два місяці пройшло? Чи то правда була?

    ВідповістиВидалити