09 липня 2015

Начальника управління освіти Баранівської РДА звільнили за невиконання обов'язків


Михайла Мирончука звільнили з посади начальника відділу освіти Баранівської райдержадміністрації за систематичне невиконання без поважних причин посадових обов'язків.

Відповідне розпорядження голови Баранівської РДА Миколи Вельчинського підписане 3 липня - повідомили у райдержадміністрації.

вільнити Мирончука Михайла Дмитровича 03 липня 2015 року з посади начальника відділу освіти райдержадміністрації за систематичне невиконання без поважних причин посадових обов'язків, передбачених посадовою інструкцією", - йдеться у розпорядженні.

22 коментарі:

  1. Анонім09.07.15, 16:39

    Капець ...почалася чистка у Вельчинського.....по ходу Ворощук займе місце...

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Один одного не кращий , посади на ваги не переважить один одного. У відділ освіти потрібен спеціаліст такий , яким був Радчук В.Г. А якщо ставити таких які вже були не раз , то того відділу не потрібно зовсім ,а школи по селах лишити , не закривати, і все фінансовов вирішиться. Ну і як мішаня підняв освіту, просто жах...

      Видалити
    2. Богдан09.07.15, 18:45

      Це не важливо. Важливо, що почалась. Надіюся, що це тільки початок і далі ми кожну неділю будемо бачити нові звільнення. Якщо так буде, то я перший піду на підтримку Вельчинського на будь-яких виборах, навіть не дивлячись на те, що він насправді далеко не святий, але якщо здатен міняти життя в районі на краще, то варто і підтримати.

      Видалити
    3. Та нічого не почалося, і нічого ви більше не побачите, просто цей кадр уже всіх задрав, і керівництво району, то прийшлося звільняти.... А то хто буде справжнім керівником відділу освіти, то дуже важливо пане Богдане, майбуть надто важливо.

      Видалити
    4. Анонім09.07.15, 21:52

      А як вирішено питання з Ошатюк???

      Видалити
    5. Це той "спеціаліст такий", котрий крав шкільні гроші і йому за це нічого не було? Ні, напевно, такий теж не потрібний.

      Видалити
    6. поважна причина10.07.15, 07:02

      Мирончука вигнали, а де компютери ті що він передавав у прокуратуру на розслідування? Їх так і не повернули у відділ освіти. Коли прокуратура їх поверне і для чого ті системні блоки так довго зависли у прокуратурі? Вже скоро два роки буде, це так довго іде розслідування? Мирончука вигнали, а питання не вирішене. Чи може Вельчинський покриває Мирончука цим звільненням від більшої відповідальності?

      Видалити
    7. оксана..10.07.15, 08:20

      Комп' ютери "зависли" в повітрі, на деяких- ніхто й не працював. Тепер директорів викликають на допити, дуже весело, одним словом - цирк, як не прикро!

      Видалити
  2. Анонім09.07.15, 18:43

    Звільнити пенсіонерів!

    ВідповістиВидалити
  3. Вельчинський почав виконувати обіцянки, які дав своїм демократам? В принципі правельно. 1:0. Тобто одному виконав. Запропонує ще двом - і буде в маслі. Ні напевно повинен дати двом і на третього дмухати. Оце воно. Хотя напевно буде перебувати у постійному полі зору допоки не Мирончука, а свою свиту не поміняє.

    ВідповістиВидалити
  4. Ливин В10.07.15, 09:35

    Дмитрович, це не кінець світу. Від тебе самого зараз буде багато чого залежати. Буть сильним. Тобі допоможуть. Ти не погана людина. Все це пройде. Тебе це закалить на боротьбу. Життя і є боротьба. Не в посаді діло. Прийде час і ти сам переконаєшся. Охолонь. Зроби паузу. Обдумай все. Прокритикуй перш за все себе. Ну а потім - вперед ... за Україну.

    ВідповістиВидалити
  5. згідно з посадовою інструкцією10.07.15, 12:14

    Ну хоч жінку поміняв у освіті, придбав другу , а користі з його роботи 0... На державному пальному відїздив весь цей час, потрібно повернути , або кошти за пальне,або пальне , бо так нечесно , списувати все на волгу.

    ВідповістиВидалити
  6. Анонім10.07.15, 13:21

    Багато ви на себе взяли шановний М.Д.

    ВідповістиВидалити
  7. Він казав, що весь бензин він давав у РДА.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім11.07.15, 17:27

      Якщо він давав бензин для РДА, то чого наша прокуратура мовчить? А то що Мирончук на себе взяв, то це тонни бензину і дизпалива, це так це багато... І що так все зійде?

      Видалити
  8. Бурий10.07.15, 16:57

    Ошатюк виганати. Вона цього заслужила. Якщо вона буде працювати - це злочин проти Держави.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім10.07.15, 20:49

      Бурий то є молодчина , все правильно.

      Видалити
    2. Сергій10.07.15, 23:04

      Думаю ,Вельчинський не такий дурний, щоб слухати всяких бурих анонiмiв. Шоб ше всi так працювали як вона, то тодi б роботу видно було в адмiнiстрацii. Вже вiн раз зняв, помiняв на Панчука ,так де тепер культура? А Мирончук не погана людина, але занадто мягкий шоб з колегами гризтись, а тi , тiльки й радi старатись. Хай зробить збори, думаю, вчителi запропонують нормальну кандидатуру, це ж iм прийдеться з кимось спiвпрацювати.

      Видалити
  9. Петрович13.07.15, 10:59

    Це що за Воробці почали літати у райво? Хто вона така? - Бібліотекар? Вчитель? Ви що знову на граблі наступаєте? Ви собі уявляєте хто повинен бути завметод? І так понабирали методистів левих. Дійсно по напрямках Кращі вчителі по школах працюють - запропонуйте їм, подивіться рівень знань їх учнів, Що ви робете? Рівень кращого вчителя в 10 разів вищий за того методиста - тай хто кого научить. Довбаки. Романович ви хоть начальника призначте дійсно фахівця освіти. Не приводьте туди аби кого. Втримайте рівень освіти - бо той ваш райво до одного місця. Трутні. Бібліотекарів понабирайте - хай керують. Неуками простіше керувати.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім13.07.15, 19:28

      Петрович , а ти робиш граматичні помилки, то ти вже не можеш бути завметод і твоя подруга теж . Зараз не тільки бібліотекар справжній більш обізнаніший у всьому за любого викладача, а і методист який знає іноземну мову і є фахівцем з інших предметів.

      Видалити
  10. Анонім13.07.15, 13:07

    Міша, з гори тяжче падати. Ну що, треба напитися, облаяти всіх, проспатися - і жити по новому. Щасти.

    ВідповістиВидалити