06 липня 2015

Всупереч рішенню облради Баранівська міськрада приєднала Першотравенську громаду


Всупереч прийнятому рішенню Житомирської обласної ради, Баранівська міська рада приєднала Першотравенську селищну раду до Баранівської територіальної громади з центром у місті Баранівка.

Таке рішення прийняли депутати Баранівської міської ради на черговій 47-й сесії, яка відбулась 19 червня.

Витяг із рішення опубліковано на сайті Баранівської міської ради.

"На даній сесії рішенням  №1964 надано згоду щодо добровільного об’єднання Баранівської територіальної громади з територіальними громадами, а саме:  Суємецької сільської ради (с.Суємці, с.Володимирівка), Смолдирівської сільської ради (с.Смолдирів, с.Іванівка, с.Червонопрапорне), Рогачівської сільської ради (с.Рогачів, с.Острожок, с.Млини),Вірлянської сільської ради (с.Вірля, с.Климентіївка), Зеремлянської сільської ради (с.Зеремля, с.Середня, с.Вишнівка), Йосипівської сільської ради (с.Йосипівка, с.Табори), Кашперівської сільської ради (с.Кашперівка, с.Озерянка, с.Гриньки), Жарівської сільської ради (с.Жари, с.Деревищина), Марківської сільської ради (с.Марківка, с.Глибочок, с.Стара Гута), Полянківської сільської ради (смт.Полянка, с.Будисько), Ялишівської сільської ради (с.Ялишів, с.Явне, с.Лісове), Першотравенської селищної ради (смт.Першотравенськ) в Баранівську територіальну громаду з центром у м. Баранівка", - йдеться у повідомленні.

У міській раді розповіли, що звернення від Першотравенської громади не було, але під час сесії поступила пропозиція і її прийняли.

"В рішенні ми включили Першотравенськ. Звернення не було від Першотравенської ради, але це не суперечить законодавству, ми маємо право приймати. Пропозиція на сесії поступила - ми прийняли Першотравенську раду, що наша територіальна громада дає згоду на приєднання, а вони хай як хочуть - хочуть приєднуються, хочуть не приєднуються. Це їхнє добровільне рішення, ми просто не заперечуємо, щоб вони до нас приєдналися", - сказала заступник міського голови Зінаїда Шикула.



Нагадаємо, 28 травня на черговій сесії Житомирської облради схвалили перспективний план формування тергромад області, у тому числі і Баранівського району: з центрами у Баранівці, Дубрівці, Довбиші та Першотравенську, під час якої в.о. голови Першотравенської селищної ради Лариса Рибкіна повідомила, що Першотравенська громада хоче не просто створити окрему громаду, а об'єднатися з Вільшанською і Марківською сільрадами.

16 коментарів:

  1. Першотравенці - біжіть від тієї Баранівської громади. Хмельницька обл. під боком. Хіба Вас ще не навчило, чи ви не бачили, що там Євро. Тай, вибачте Ви і нам із своїм "Я" не треба. В нас своїх проблем вистачає.

    ВідповістиВидалити
  2. Це вже схоже на "рейдерське захоплення"......

    "....У свою чергу Лариса Рибкіна зазначила, що вони хочуть принаймі спробувати,...."

    ".....Після цього голова Житомирської обласної ради Віталій Француз вніс на голосування питання про погодження перспективного плану Баранівського району, який включатиме 4 громади: Баранівську, Дубрівську, Довбиську та Першотравенську.
    Дане рішення підтримали 66 із 82 присутніх на сесії депутатів....."

    і після цього "У міській раді розповіли, що звернення від Першотравенської громади не було, але під час сесії поступила пропозиція і її прийняли."......

    До чого тут Душко з Баранівською міською радою до ГРОМАДИ смт.Першотравенськ..??? Пане Душко , дуже Вас прошу .... проголосуйте та прийміть у Баранівську громаду м.Київ...... обо хоча б смт.Понінку з м.Полонним , та що там.... вже й за м.Новоград-Волинський голосуйте...........

    (ps/. адмін сайту , додайте , будь-ласка, опцію "смайлики" на цей сайт.... , інколи один смайлик може замінити 100 літер....)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Це точно))) Так можна будь-кого приєднати. Що там Київ... давайте Париж приєднаємо!! Ми не заперечуємо, а вони хай як хочуть)))))

      Видалити
    2. Депутат міської ради07.07.15, 08:20

      Шановний не мною Драчук Микола та Юра М - почитайте Закон! Я бачу ви маєте одну задачу - написати гадость на Душка!!!! НАБРИДЛО це все!!!!! Інформація для вашого розвитку - КМУ ( Кабінет Міністрів України) не надав дозволу (не затвердив перспективний план) для Першотравенської ради на створення своєї громади, і на момент прийняття рішення Баранівською міською радою, це було відомо. Отож Драчук із Юрою М думайте перед тим як писати.

      Видалити
    3. Анонім07.07.15, 09:11

      Якщо ти депутат,то чому прізвище своє не вказуєш? Можливо впевнений,що теж не шанований,як сказав на попередніх дописувачів? Досить захищати свого "бабломєтателя"!!!!!!! От це вже дійсно набридло! Всі і так знають,хто це пише. Навчись грамотності, бо соромно,що наші міські депутати є такими тупими,що навіть писати грамотно не вміють!

      Видалити
    4. Карабас - Барабас07.07.15, 12:41

      То це Душко і пише

      Видалити
    5. Депутат міської ради07.07.15, 13:16

      Анонім (Анонімка) 07.07.15 09:11!!! Ти прийди на сесію, запитай і я назву своє прізвище. Заразом і грамотності мене навчиш.

      Видалити
    6. Анонім07.07.15, 13:57

      А Ви шановний аноніме чому не підписуєтесь?А я сам і відповім,тому що і на Вас будуть лити гидоту так само як і Ви зараз облтваєте інших.Як тільки зявляється прізвище так і коменти сиплються :2 хороших,а 200 поганих.Кожен починайне з себе і з своїх вчинків.АНГЕЛИ ТІЛЬКИ НА НЕБЕСАХ!!!!!!!!!!

      Видалити
  3. Анонім06.07.15, 23:40

    Душко будує свою Римську імперію? Чи Баранівську народну республіку???

    ВідповістиВидалити
  4. Анонім07.07.15, 07:53

    "Почув дзвін незнаю звіткі він"- це про наших людейю.Не вже Вас не навчила ЕКО НОВА????Як сам Душко може все вирішувати тоже мені Бого найшли.В Житомирі погодили А в Києві скасували рішення облради ,а Душко просто це розповів.Думайте трошки ,а не живете побрихеньками.

    ВідповістиВидалити
  5. Анонім07.07.15, 11:03

    Першотравенці, для початку змініть свою назву комсомольську. Баранівська громада вас таких сама бачити не захоче. Коли станете Друготравенцями, або Хоморцями тоді - можливо, бо нині ви зветеся Засран...цями. (Первомайцы и Ленин всегда да, да, да)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Анонім17.07.15, 16:38

      Та краще першотравенцями чим баранами

      Видалити
  6. Шановний мною "Депутат міської ради" , проти Душка, особисто я , нічого не маю...... Мене цікавить питання , чому саме голова Баранівської міської ради з вами, а не Голова Першотравенської селищної ради з своїми депутатами приймає рішення куди і кого приєднати???? Можливо вони захочуть до Понінки.....

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Депутат міської ради07.07.15, 20:11

      Шановний Миколо!!! Якщо Вас дійсно цікавить дане питання , то уважно прочитайте Закон про об"єднання громад та методичні рекомендації, і все зрозумієте. І не потрібно нікого звинувачувати в тому, що хтось хоче щось захопити. Дане рішення не є остаточним. За Законом остаточне рішення, про те до кого приєднуватись, будуть приймати депутати Першотравенська.

      Видалити
    2. Анонім08.07.15, 20:35

      Так ти все життя проживаєш напевно по ме одичним рекомендаціям:)

      Видалити
    3. Анонім09.07.15, 12:40

      У правовій державі всі повинні жити по закону. Навіщо тоді й держава, якщо всі будуть жити "по понятіям".

      Видалити