31 липня 2015

У Баранівці водій скутера "догнав" гужову повозку і потрапив у лікарню


27 липня у Баранівці водій скутера Yamaha, 24-річний місцевий мешканець, не впорався з керуванням та здійснив наїзд на гужову повозку, яка рухалась у попутному напрямку.

Про це місто Баранівка повідомили у Баранівському райвідділі міліції.

"27 липня до чергової частини райвідділу міліції надійшло повідомлення від чергового служби порятунку про те, що близько 22:00 в місті Баранівка по вулиці Першотравневій сталася ДТП. У ході перевірки встановлено, що місцевий житель, 1991 року народження, керуючи скутером "Ямаха" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на невстановлену гужову повозку, яка рухалась у попутному напрямку", - йдеться у повідомленні.

У результаті ДТП водій скутера отримав тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми та був доставлений до реанімаційного відділення Баранівської райлікарні.

Нагадаємо, мешканець Баранівки на мікроавтобусі Mercedes протаранив Volkswagen.

2 коментарі:

  1. Колобок04.08.15, 10:28

    Скільки баранівське ДАІ "ловило" цех невравних скутеристів - жах. А от жодного воза чи велосипедиста без світловідбиваючих приладів - жодного!!!!!!!! Я не виправдовую скутериста, але і без "обоюдки" тут не обійшлося. Цікаво, чи буде коментар по цій ДТП від представників ДАІ?

    ЗІ: а прикольно було б бачити "воза без катафотів" на штрафмайданчику ;)

    ВідповістиВидалити
  2. Анонім05.08.15, 08:14

    особисто сам, з дружиною і маленькою дитиною, ледь не в"їхав в подібного воза на ділянці лісозавод-кп, чудо їхало вночі по середині дороги без будь-яких світловідбиваючих приладів. Хотів вийти і морду натовкти та дружина відговорила.

    ВідповістиВидалити