27 липня 2015

Лісоруб з Баранівського держлісмисгоспу став призером обласного конкурсу


Вальник лісу Баранівського держлісмисгоспу Олександр Куцан виборов третє місце на обласному конкурсі «Лісоруб року», який відбувся на базі лісового масиву Житомирського військового лісгоспу.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського облуправління ЛМГ.

Загалом за звання «Лісоруб року» змагалися 19 професіоналів та 2 юніори із усіх лісогосподарських підприємств Житомирського обласного управління лісового та мисливського господарства. В лісовому масиві Житомирського військового лісгоспу господарі підготували конкурсні майданчики, на яких вальники змогли продемонструвати свою майстерність у звалюванні дерев, обрізуванні гілок, пилянні на точність тощо.

Перше місце посів Микола Філоненко з Ємільчинського лісгоспу. Друге місце зайняв Валентин Хоменко зі Словечанського лісгоспу. Третє місце виборов Олександр Куцан з Баранівського держлісмисгоспу.

Серед юніорів кращий результат показав Євген Брожко з Лугинського держлісгоспу. Переможців нагороджено грошовими преміями та цінними подарунками.

фото прес-служби ЖОУЛМГ

4 коментарі:

  1. Анонім28.07.15, 22:48

    Да, з такими фахівцями ліс швидше сплавлять в Європу

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Павло29.07.15, 00:09

      Без твоїх 5 копійок і тут не обійшлося... До чого тут цей молодий чоловік? Він молодець, гарно знає свою справу. Порадій за нього, як за переможця. А свої скарги про ліс пиши в прокуратуру.

      Видалити
  2. Світлана29.07.15, 15:24

    Олександр, Ви молодець!!!

    ВідповістиВидалити